Elviszlek magammal
Elviszlek magammal

Esztergályos Cecília: Én nagyon szeretek élni – Elviszlek magammal (ÉVADZÁRÓ)

Elviszlek magammal – 2023.11.29. – DTK

Évadot zár az Elviszlek magammal, méghozzá Esztergályos Cecíliával, akire éveket vártunk… de megérte. Nem is írunk ide előzetesen mást, mint hogy köszönjük neki azt a derűs őszinteséget, amivel élete legnagyobb küzdelmeiről is képes mesélni. Örülünk, hogy van, még sokáig legyen!

Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus: A férfiak akkor jönnek, ha szerelmesek, a nők akkor, ha szakítottak velük – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2023.11.22. – DTK

„Hozzám nem dicsekedni jönnek az emberek” – mondja dr. Hevesi Kriszta. El tudjuk képzelni – mondjuk erre mi. De az Elviszlek magammal kamerái előtt nemcsak arról mesélt, hogyan is állunk a szexszel mi, emberek ma itthon, hanem végre megismerhettük egy kicsit jobban őt magát is. Itt az új epizód, nézzétek:

Azahriah: „Füstszagú emlékek” előli menekülés volt a videózás

Elviszlek magammal – 2023.11.17. – KAd

„Zenenyelven tudok úgy beszélni, hogy az megszólítsa az embereket vagy előhozzon belőlük valamilyen érzést.” A héten Azahriah volt D. Tóth Kriszta vendége! Szemle:

Azahriah: Terv szerint halad minden – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2023.11.15. – DTK

Azahriah az Elviszlekben. Még egyszer: Azahriah az Elviszlekben. Nem húzzuk az időt, íme:

Kepes András: „Nem lázadtam időben, szerintem most kezdek” – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2023.11.08. – DTK

Még a legendásan nyugodt Kepest is kibillentették néha az elmúlt hetek médiaszerepléseire adott, itt-ott szélsőséges reakciók. De nemcsak erről és nemcsak az új könyvről beszélgettek DTK-val, hanem arról is, hogy például miért volt kevésbé felszabadult apa a 70-es években, mint legutóbbi (hatodik) gyereke születése után. És miért jó, hogy megtanult veszekedni végre. Meg még sok-sok minden másról. Itt a friss Elviszlek, és benne Kepes András, nézzétek:

Mi a siker? Nem az, amit mások annak gondolnak – Ullmann Mónika és Miller Dávid az Elviszlek magammal vendége

Elviszlek magammal – 2023.11.03. – FR

Egy ország ismeri és szereti őket, az Elviszlek magammal legújabb epizódjában pedig egy új oldalukat is megismerhetjük, és különleges kapcsolatukba is bepillanthatunk nézőként:

„Amit az emberek sikernek gondolnak, az egy lufi” – Miller Dávid és Ullmann Mónika az Elviszlekben

Elviszlek magammal – 2023.11.01. – DTK

Családi utazás az Elviszlekben: Miller Dávid műsorvezető-zenész és anyukája, Ullmann Mónika színész izgalmas dinamikával tölti meg az utasteret az első perctől az utolsóig – együtt és külön-külön is. Nézzétek meg őket ez e heti epizódban!

Sodró Eliza: „Arra vagyunk szocializálva, hogy velünk mindent meg lehessen tenni” – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2023.10.25. – DTK

Látszólag törékeny és fiatal, de annyi erő, tehetség és bölcsesség van benne, hogy betölti a rendelkezésére álló teret, legyen az színpad, vászon, képernyő… vagy autó. A Elviszlek magammal legújabb vendége: Sodró Eliza színész.

< 1 2 3 4 5 6 7 >