Elviszlek magammal
Elviszlek magammal

Vilmányi Benett: Még most is vannak, akik megkérdezik, hogy a Benett az szélsőjobbos? – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2023.05.03. –

Nem mindennapi szereplője a magyar színházi-filmes nyilvánosságnak. Minden skatulyából kilóg, keresi az útját, a szavakat, magát, most lett 29 éves, de olyan jelenléte van a képernyőn és a vásznon, hogy nem lehet nem vele menni, bármit csinál. Az Elviszlek magammal e heti vendége Vilmányi Benett színész.

„Én már nem Drávucz Rita világbajnok vízilabdázó vagyok, hanem Wonderflora anyukája” – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2023.04.26. – DTK

Egy szuperhős kislány szuperhős anyukája az Elviszlek magammal e heti vendége. Drávucz Rita Európa- és világbajnok, a magyar női vízilabda-válogatott volt csapatkapitánya élete legnagyobb harcát azóta vívja, amióta kiszállt a medencéből. Ismerjétek meg Rita másik arcát a friss epizódból:

Spáh Dávid: Idő kellett hozzá, hogy az ikertestvéremmel ne vigyük haza a balhét – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2023.04.19. – DTK

„Karcsinak nagyon fontos volt, hogy az egyediségét felfedezze, én úgy voltam vele, hogy az fedezzen fel engem” – mondja Spáh Dávid arról az időszakról, amikor a Família Kft. végén egy időre fellazult kettejük köteléke. Annak idején a valóságból menekültek a sorozatba, majd a sorozatból a valóságba. Spáh Dávid viszont egy ideje már nem menekül. Maga elől sem. Itt a friss Elviszlek, nézzétek:

Kormos Anett: Nagyot csalódtam magamban, mert a házasság intézményét tiszteltem és komolyan vettem – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2023.04.12. – DTK

Egy normákhoz közelítő élet maga mögött hagyásáról, csalódásról, újrakezdésről, sőt, újjászületésről. Úgy emberileg, mint szakmailag. Az anyósülésen régi barátunk: Kormos Anett.

Koltai Róbert: Csodálkozom, hogy még mindig milyen nagy kedvem van fölkelni

Elviszlek magammal – 2023.04.05. – DTK

Egy epizód, amely egyszer már elkészült, de nem került adásba. Helyette a stáb és a vendég úgy döntött, hogy inkább újra találkoznak. Így lett az előző évad utolsó adásából az idei évad első, vagyis inkább nulladik epizódja, a jövő heti premier előtt. De tulajdonképpen nem is ez a lényeg, hanem hogy végre itt van Koltai Róbert az Elviszlekben!

Zsiga Melinda: „Megalázó, hogy el kell vinnem egy fehér bőrű embert magammal, hogy bármit is megkapjak az életben”

Elviszlek magammal – 2022.12.07. – DTK

Egy elképesztő történet a kitartásról és akaratról, egy kívül-belül szépséges ember, és egy keservesen fájdalmas tükör mindannyiunknak. Zsiga Melinda kickbox-bajnokkal készült az évad utolsó Elviszlek magammal-epizódja. Ha tehetnénk, kötelezővé tennénk, de nem tehetjük, így csak arra kérünk benneteket: nézzétek meg.

Peller Anna: Nem azt mondom, hogy kérlek, szeressetek, hanem: szeressetek, b.sszátok meg! – Elviszlek magammal

Elviszlek magammal – 2022.11.30. –

Elképesztő energiák, szinte példa nélküli önreflexió, totális keresetlenség, és kiolthatatlan szeretetvágy. Peller Anna az e heti Elviszlek magammal vendége.

Litkey Farkas vitorlázó az Elviszlek magammal új epizódjában

Elviszlek magammal – 2022.11.23. – DTK

„Hogy, miért csinálom újra? Hát mert megvertek!” – Litkey Farkas, a magyar vitorlázás kiemelkedő alakja tizenhárom alkalommal volt a legjobb a balatoni Kékszalagon. Emellett háromszoros világbajnok, olimpikon, és nem mellesleg egy olyan csapatedző, aki nem az ostorban hisz, hanem a szeretetben. De nem csak ezért példaértékű ember. A hírekben már hallottatok róla, most ismerjétek meg jobban, szerintünk érdemes. Itt a friss Elviszlek:

< 3 4 5 6 7 8 9 >