WMN Ügy
WMN Ügy

Hanyatt fekszünk szülés közben, hogy kényelmesebb legyen – De mégis kinek?

WMN Ügy – 2022.01.18. – MZS

Régóta tudjuk, hogy a gravitáció támogató ereje mekkora segítséget nyújt szülés közben. De akkor mégis hogyan alakult ki a fekve szülés protokollja? És az mennyire szolgálja valóban a nők és a baba érdekeit?

Az omikron nem kopogott, hanem hatalmas erővel, páros lábbal rúgta be az ajtót az iskolákban

WMN Ügy – 2022.01.14. – BJ

Közeledik a központi felvételi, és az érettségit is elő kellene készíteni, de ilyen körülmények között már az is eredménynek számít, ha minimálisan megvalósul az oktatás. Jocó bácsi el van keseredve, és ezzel nyilván nincs egyedül…

„Anyám kedves nő, nem veszélyes a társadalomra… akikre veszélyes, azok már nem élnek”

WMN Ügy – 2022.01.11. – SzÉ

Ma ünnepli 50. születésnapját Amanda Peet, ebből az alkalomból pedig újra ajánljuk az egyik legjobb munkáját. Ha még nem láttátok ebben a Netflix-sorozatban, feltétlenül pótoljátok be!

„Bocsánat, ez itt járóbeteg-ellátás, legközelebb ne ide jöjjön a tolókocsijával!” – Akadálymentesítés a mindennapokban

WMN Ügy – 2022.01.10. – WMN

„Az akadálymentesítést nem biztos, hogy az utcán kell elkezdeni, sokkal inkább az emberek fejében” – mondja vendégszerzőnk, aki a kerekesszékből meséli el mindennapi élményeit.

Tíz káprázatos LMBTQ-pillanat, amely az idei nehéz évben is reményt adott

WMN Ügy – 2021.12.30. – MD

Bár a közösséget további súlyos jogfosztások érték, rengeteg ember megmutatta: igenis fontos számára az elfogadás, a sokszínűség és a szeretet. Összegyűjtöttük, milyen élményekből merítünk erőt 2022-re.

A tiltás soha nem volt megoldás – Öt évtizeddel az amerikai nők döntési jogát garantáló ítélet után is az abortuszról vitatkozunk

WMN Ügy – 2021.12.27. – MZS

„Ha minden terhesség tervezett lenne, akkor sem tudnánk felszámolni az abortuszt.”

„Ropik, fogpiszkálók, gebék, egyesüljetek!” – Ezek a legtanulságosabb skinny-shaming sztorijaitok

WMN Ügy – 2021.12.20. – MZS

A testszégyenítésnek számos formája van, és nem csak a túlsúlyos embereket érinti. Ezek a ti történeteitek azokról az esetekről, amikor a vékony testalkatotok miatt ért bántás, megkülönböztetés benneteket.

< 1 2 3 4 5 6 7 >