Csepelyi Adrienn, aki beházasodna a Shelby-klánba

Akivel nagyon jó barátok lennénk: Monica Geller a Jóbarátokból. De szerintem én valójában ő vagyok. Vagy ő a születéskor elveszett ikertestvérem. (Sok szappanoperát néztem volna?!)

Akivel jó lett volna együtt járni suliba: Anne Shirley az Anne-ből! Mennyi verset megtanultunk volna együtt!

Akibe beleszeretnék első látásra: Tom Shelby a Peaky Blindersből. De már megtörtént.

Akivel legszívesebben hajótörést szenvednék: Katniss Everdeen az Éhezők viadalából*. Mindenkit lenyilazna, míg én növényi élelmet és gyógynövényeket gyűjtök magunknak. (* az egyszerűség kedvéért sorozatnak számítottuk a mozifilm-franchise-okat is.)

Akivel meccsre mennék: Milagros, a Vad angyal elvihetne egy Boca Juniors-meccsre a La Bombonerába! 

Akit nagyon keményen kiosztanék: Ajse Hafsza szultánát, Szulejmán anyját. Minek túráztatta annyit csóri Hürremet?!

Akivel céget alapítanék: Tom Shelby. De inkább beházasodnék a famíliába!

via GIPHY

Akivel családot alapítanék: Gus Pike a Váratlan utazásból! Tudom, hogy ti is szerelmesek voltatok bele!

Akit legszívesebben lakótársamul fogadnék: Charlie Harper. Szerintem remekül meglennénk ott Malibuban.

Akitől életvezetési tanácsot kérnék: Samantha Jones a Szex és New Yorkból. Ki mástól érdemes?

Akit a pótnagyimnak szeretnék: Lady Violet Crawley a Downton Abbeyből. De ki nem?

via GIPHY

Szabó Anna Eszter, aki született feleségebb lenne

Akivel nagyon jó barátok lennénk: Chandler (Jóbarátok) és Marshall (Így jártam anyátokkal) Mindig azt éreztem, hogy velük nagyon nagy spanok lennénk, és nem értékelik őket a barátaik eléggé.

Akitől életvezetési tanácsot kérnék: Életvezetési (szigorúan csak háztartási!) tanácsot Breetől kérnék a Született feleségekből. Semmi sem áll messzebb tőlem, mint az ő patyolattiszta otthona, de lehet, hogy csak fejlesztésre szorulok.

Akit legszívesebben lakótársamul fogadnék: Frankie-t kérném a Grace és Frankie-ből, bár a barátnőim szerint én ő vagyok. Szerintem én harmadannyira se vagyok kúl. De még lehetek ő…

via GIPHY

Akivel családot alapítanék: A tökéletes pasimixtúra: Jack a This is usból és Jamie az Outlanderből. A tökéletlen, mégis a férjek és apák gyöngye és a skót felföldi viking hősszerelmes…

Akit nagyon kiosztanék: Carrie Bradshaw!!! Kisanyám, prűd vagy, önző, sekélyes, buta, a barátaidat meg az ég óvja tőled, közben jó dolgodban azt se tudod, miken nyavalyogj, de nyavalyogsz, feszt. TAKA!

via GIPHY

Deli Csenge, aki egy kis fényűzésre vágyik

Akivel jó lett volna együtt járni suliba: Roryval a Szívek szállodájából, és együtt kezdtünk volna minden napot Luke kávézójában, meg vele csoportmunkában is szívesen lettem volna együtt, mert ugyanolyan stréber vagyok. A norvég SKAMból pedig Noorának is nagyon örültem volna, jó csapat lett volna a hármasunk.

Akibe beleszeretnék első látásra: Gabriel (Emily Párizsban). Erről írtam is külön ITT. Mondjuk, a nevét lecserélhetné. Kisfiús arc, francia akcentussal spékelt férfiasan lágy hang, szexi felsőtest, és főzni is tud. Soroljam még?

via GIPHY

Akivel elugranék egy őrült hétvégére Vegasba: Jules Vaughnnal (Eufória), de szigorúan csak azután, hogy feltettünk valami csillogós sminket.

Akivel ruhatárat cserélnék: Blair Waldorffal a Pletykafészekből vagy Emily komplett párizsi gardróbja is jöhetne. Annyira jó lenne kipróbálni a fényűzést ruhák terén (is)… aztán valószínűleg gyorsan beleunnék az extravaganciába, vagy kitörném a bokám a sok magas sarkúzástól.

Akivel családot alapítanék: a This Is Usból Jackkel én is nagyon szívesen! Igazi husband material minden hibájával együtt.

Akivel világuralomra törnék: Maeve Wiley (Szexoktatás). Annyira okos, vagány és képben van a világ dolgaival! Kivéve a szerelmet, de ezt elnézem neki.

via GIPHY

Mózes Zsófi, aki a hercegnővel venné be Vegast

Akivel nagyon jó barátok lennénk: Donna Paulsen a Suitsból, aki amellett, hogy szupervicces, a sorozattörténelem egyik legjobb barátja. Pont.

Akit nagyon keményen kiosztanék: BoJack Horseman. Annyi lehetősége lett volna összekapni magát, annyian szerettek volna neki segíteni, és mégse…

via GIPHY

Akit pótnagyimnak szeretnék: Frankie a Frankie és Grace-ből. Magyarázzam?

Akivel se veled, se nélküled kapcsolatban élnék: Bobby Axelrod a Billionsból, de csak mert állandóan dolgozik. Ha több ideje lenne, a családalapítós kérdéshez írtam volna.

Akivel elugranék egy őrült hétvégére Vegasba: Margit a The Crownból, legyen az a Vanessa Kirby- vagy a Helena Bonham Carter-éra. De inkább mindkettő!

 

Fiala Borcsa, akinek beszéde van Carrie-ékkel

Akivel nagyon jó barátok lennénk: Mike Wazowski. Imádom, hogy annyira pozitív, és őhozzá hasonlóan egyszer én is a hajtásba kerültem (Kriszta Forbes-interjúján voltam biodíszlet, és akkor.) Bár én is olyan nagyvonalúan és pozitívan álltam volna ehhez!

via GIPHY

Akivel jó lett volna együtt járni suliba: Tizenegy a Stranger Thingsből. Tutira egy percig nem unatkoztam volna!

Akibe beleszeretnék első látásra: Eric Northman (True Blood) vagy a James Norton alakította lelkészbe, Sidney Chambersbe a Grandchesterben. És a feltételes módot nyugodtan levehetjük, kérem szépen!

Akivel legszívesebben hajótörést szenvednék: Babe, a kismalac (és nyugodtan halld közben a gonosz röhögésem).

via GIPHY

Akivel ruhatárat cserélnék: A férjem védelmében-beli Alicia Florrickkal. Valószínűleg egy perc múlva szűkölnék a magas sarkújában, de most hadd álmodozzak!

Akit nagyon keményen kiosztanék: A Szex és New York ÖSSZES szereplőjét boldogan végigpofoznám.

Akivel Föld körüli útra mennék: Wall-e.

Akivel családot alapítanék: Don Corleone, még a Robert De Niro-verziójában.

Krajnyik Cinti, akit nem csak a külcsín érdekel

Akivel jó lett volna együtt suliba járni: A Szexoktatásból imádtam volna, ha Eric a padtársam, az elképesztő humorával és színes egyéniségével a legunalmasabb órák is fergetegesek lettek volna. De valószínűleg hamar szétültettek volna minket, annyiszor röhögtünk volna fel hangosan.

via GIPHY

Akivel céget alapítanék: A Suitsból Jessica Pearsonnal! Az a nő egy buldózer, és egy birodalmat vezet a férfiak uralta Manhattanben, jézusom! A ruhatára is jöhetne!

Akivel meccsre mennék: A Jóbarátokból Phoebe-vel, teljesen mindegy, milyen sportágat választanánk, ha fingunk nem lenne a szabályokról, akkor is könnyesre nevetném magam a kommentjein.

Akivel családot alapítanék: A Bold Type-ból Richard Hunterrel. Nyugi, nemcsak sekélyes szempontokat vettem figyelembe, azt, hogy határozott, gazdag és jóképű, hanem azt is, hogy bármit megtenne élete szerelméért, kedves, megértő, támogató, megbízható és családcentrikus.

via GIPHY

Akitől életvezetési tanácsot kérnék: Wendy Byrde-től az Ozarkból, hogy mégis hogyan nem hullott még darabokra egy válságba jutott házassággal, két kamaszgyerekkel, egy örökbe fogadott csecsemővel, ja, és a drogkartellel a nyakában.

Akinek kiönteném a szívemet: A Terápiából Dargay Andrásnak. Vagy csak úgy simán Mácsai Pálnak.

Dián Dóri, aki gondol az egészségére

Akivel nagyon jó barátok lennénk: Maeve-vel a Szexoktatásból, egyszerűen imádom a csajt – minden jó és rossz tulajdonságával együtt.

Akivel jó lett volna együtt járni suliba: Mike-kal és Chandlerrel a Jóbarátokból. Úgy érzem, velük nagyon könnyen meg tudnám találni a közös hangot, és minden szünetben együtt bandáznánk a büfé környékén.

via GIPHY

Akivel világuralomra törnék: Jim Moriartyval a BBC-féle Sherlockból (muhahahaha)!

Akivel legszívesebben hajótörést szenvednék: JD-vel és Turkkel a Dokikból. Ez a két elmeroggyant srác annyira vicces, hogy tutira nem unatkoznánk egy lakatlan szigeten, ráadásul orvosok, ami, ugye, kicsit megdobja a túlélés esélyét.

Akit nagyon keményen kiosztanék: Carrie-t a Szex és New Yorkból. #sorrynotsorry

via GIPHY

Akibe beleszeretnék első látásra: a fiatal Bill Andersonba, azaz Josh Dylanba a Mamma mia! 2-ből. Hogy lehet valaki ennyire gyönyörű?!?!

Csepelyi Adrienn gyűjtése