Krajnyik Cintia

Krajnyik Cintia végzettsége szerint közgazdász, de amióta csak kilépett a munkaerőpiacra, újságíróként dolgozik. Pályája során vezetett már kerekasztal-beszélgetéseket és a Közös hang podcastműsort is, jelenleg a WMN social media csapatának vezetője. A filmek, sorozatok, portrék, interjúk és pszichológiai témájú cikkek mellett gyakran dolgozik saját élményanyagból, és ír olyan fontos témákban, mint a traumafeldolgozás, a női egészség, az endometriózis, vagy éppen a nehezített teherbe esés és a lombik. Amellett, hogy úgy véli, az írás számára gyógyító erejű, fontosnak érzi, hogy kendőzetlenül, tabuk nélkül adjon hangot olyan témáknak, amelyekről még mindig kevés a széles körben elérhető információ. Az írásnál csak enni szeret jobban. Várja, hogy kifejlesszék a nem hizlaló szénhidrátot.

Krajnyik Cintia cikkei

Összesen: 377 db cikk

A pocakos képek evolúciója: a reneszánsz titkolózástól Demi Moore aktján át a kismamafotózásokig

WMN Life – 2024. február 23. – KC

Mivel a terhesség egyértelmű bizonyítéka volt annak, hogy egy nő szexuálisan aktív, sokáig tabunak minősült az ábrázolása. Azóta nagyot fordult a világ, és a kismamafotózás népszerűbb, mint valaha.

Kyle MacLachlan: Nem értettem mindent a Twin Peaksből – portré

Kult – 2024. február 22. – KC

Kyle MacLachlan arca mindenkinek ismerős az elmúlt évtizedekből, és a színész éppen ma ünnepli a 65. születésnapját.

Millie Bobby Brown ma 20 éves, de már pontosan tudja, kinek hol a helye az életében

Kult – 2024. február 19. – KC

Millie Bobby Brownt a világ egyik fele ünnepelte, míg a másik azért is gyűlölte, ha egyáltalán levegőt vett. Pedig semmi egyebet nem tett, mint 12 évesen a legnagyobb hírességek közé emelkedett a Stranger Things című sorozattal.

Ilyen a tökéletlenül tökéletes esküvő: hasít a TikTokon az „anti-bride trend”

WMN Life – 2024. február 18. – KC

Egyre többen elégelik meg, hogy egy esküvő megszervezése sok stresszel és magas költségekkel jár, így a szerelmesek inkább azt a megoldást választják, hogy a tradícióktól elrugaszkodva, a saját képükre formálják a lagzijukat.

A TikTok hatására robbanásszerűen megugrott a könyvek és az olvasás népszerűsége

Kult – 2024. február 10. – KC

Újabb trend hódít a TikTokon, de ennek még a legszigorúbb szülők is csak örülhetnek.

< 1 2 3 4 5 6 7 >