Krajnyik Cintia cikkei

Összesen: 44 db cikk

„Mindenki kétszáz évig szeretne élni, de csak húszévesnek akar látszani. Ezt a fiatalsággörcsöt el kell felejteni!” – Interjú Für Anikóval

WMN Szpsg – 2021. augusztus 1. – KC

„A szépség pedig nem létezik valakinek a személyisége, a valódi énje, a kisugárzása nélkül. Valójában ennek a bábja a külsőnk, csak egy megjelenési forma. A lényeg belül van. Lehet valaki másfél percig gyönyörű, ha aztán amikor megszólal, világok dőlnek össze. A színpad pedig ebben a kontextusban olyan, mint egy röntgenkészülék. Ha egy gyönyörű nő vagy férfi felmegy a színpadra és elkezd ott létezni, gyakorlatilag eltűnik, ha nem tehetséges.”

Azt hiszed, mindent tudsz a Harry Potter-univerzumról? Tévedsz! – A legnehezebb WMN-kvíz

WMN Play – 2021. július 23. – KC

Jöjjön egy kvíz, amit csak a legelszántabb Potterheadeknek ajánlunk kitöltésre!

Munka közben belehalsz az unalomba? – Nem vagy lusta, csak téged is utolért a boreout

WMN Life – 2021. július 21. – KC

Milyen, ha valaki boreouttól szenved? Nem talál semmilyen kihívást a munkájában, úgy éli meg, hogy nem tud fejlődni az adott pozícióban, egész egyszerűen azt érzi, nincs értelme, célja a munkavégzésének.

Krajnyik Cintia: Meggyőződésem, hogy időről időre szeretem magam kellemetlen helyzetbe hozni – WMN-naplók

WMN Life – 2021. július 20. – KC

Az egész úgy kezdődött, hogy Cinti kitalálta, rendszeresen eljár majd úszni a közeli uszodába. Csak közben kiderült, hogy annyira nem is tud úszni. Így kötött ki a háromévesekkel a tanmedencében.

Mennyit tudsz a legdúsabb hajú vízimentőről? – David Hasselhoff-kvíz

WMN Play – 2021. július 17. – KC

David Hasselhoff nők milliónak a szívét hódította meg bongyor hajával és mellszőrével, és most egy sor érdekesség is kiderül róla! Lássuk!

< 1 2 3 4 5 6 7 >

WMN közösség