A női test minden porcikájára gigantikus figyelem vetül. Árgus szemek lesik a combok között feltáruló rés nagyságát, az oldalszalonna méretét, a keblek feszességét és a hámréteg ruganyosságát. Kíváncsi pillantások kísérik a narancsbőr, a szemkörnyéki ráncok, a tónusos izmok és a testszőrök meglétét... vagy épp hiányát.

Tovább megyek. Ha új sikerfilm kerül a mozikba, a férfiszínészeket arról faggatják a vörös szőnyegen, hogyan készültek az alakításra. A nőket pedig... hogyan fogytak bele a szerepbe, és milyen márkájú a ruhát viselnek?

Egyetlen valamirevaló cég sem reklámozhatja úgy a termékét, hogy a plakátjain ne tűnne fel legalább egy női testrész. Autók, parketták, csomagolóanyagok, falfestékek és konyhai kiegészítők hirdetik magukat fennen köréjük fonódó, vagy rajtuk élvetegen elnyúló pucér nőkkel.

Én pedig kénytelen vagyok levonni az értelemszerű következtetést. Ebből elég volt! Igen, azt kell, hogy mondjam, mit mondjam, kiáltsam, ordítsam felháborodva: eddig és ne tovább!

Hát mégis, hogy a fenébe engedhettük, hogy idáig fajuljanak a dolgok?! Vegyük már észre végre azt, ami a szemünket nem szúrja ki! Könyörgök, lássuk már meg a nyilvánvalót! Úgy bizony, kár tovább játszanunk az ártatlant!

Hölgyeim! Mi egytől egyig rettenetesen önzők voltunk eddig! Egoista barmok módjára nyomultunk, fondorlatos taktikával elértük, hogy minden figyelem ránk és a mi testünkre irányuljon. A reflektorok fényét erőszakkal magunk felé fordítottuk, hogy testünk legapróbb rései, hogy porcikáink, hajlataink, korunk, kinézetünk és testtömegindexünk mind-mind közkinccsé válhasson!

Hogy tehettük ezt, kérdem én! És mi van azokkal a szegény férfiakkal? Velük senki nem törődik?! Az ő testük smafu?!!

Pedig ha figyelmesen megnézzük, rá kell jönnünk, hogy a férfiak alakja is temérdek gyönyörűséget rejteget.

A következő nyolc fotóval igenis bebizonyítom, hogy a világ telis tele van kiplakátolnivaló férfitestrésszel. Nézzétek ezt a csodát:

1.

szexi férfitestek

Ugye, milyen felemelően szépséges ez a kecses csukló, ami munkába menet gyorsan végigszalad a kabátodon, hogy neked legyen időd reggelizni?

2. 

szexi férfitestek

És milyen ellenállhatatlanul férfiasak ezek az erős, ám nyurga combok, hogy a professzionális seprűkezelés technikáját ne is említsük!

3. 

szexi férfitestek

Tegyük a kezünket a szívünkre, lányok! Létezik annál nagyobb gyönyörűség, mint amikor a mosogatószer habja megcsillan egy szőrös alkaron?

4.

szexi férfitestek

Na jó, talán a fürgén csavarozó ujjak esetleg még a nyomába érhetnek.

5. 

szexi férfitestek

De azért a gyerekaltatás közben felvillanó szeplős kar látványa sem rossz…

6.

szexi férfitestek

Vagy ez a szépségesen megnyugtató hipszterszakáll, amit a csemeték akár jól meg is lehet huzigálhatnak.

7.

szexi férfitestek

Láttatok már annál gyönyörűségesebbet, mint a mosnivalót önként és dalolva bepakoló maszkulin csukló?!

8. 

szexi férfitestek

Ezt már csak a szemetet szelektíven lecipelő férfi feszes feneke überelheti...

Éljen hát a férfitest szépsége, áldassék a szorgos urak minden apró porcikája!

Fiala Borcsa

Ui.: A fotókon szereplő férfiak egytől egyig valódiak, és beleegyezésüket adták ahhoz, hogy testüket felhasználjuk. A fotózás alatt a férfiak nem sérültek meg.