WMNDove

Ez itt, kérem, teljesen helytelen. Ez a magatartás abszolúte elfogadhatatlan. A tetőtől talpig szőrös Morgan Mikenas, és minden követője szembeszáll mindazon értékekkel, amelyeket képviselni igyekszünk. Ezért felelős szőrügyi biztosként országos – mit országos, kontinenseken átívelő! – ellenőrzést indítok. Most. (Még van idő a délelőtti kötelező kezelés előtt.)

Pár szőr az ellenségről

Morgan Mikenas, ahogy azt korábban már olvashattad, egy éve nem szőrtelenít. Megjelenésével, fényképeivel pedig vizuális környezetszennyezést hajt végre nap mint nap. Nőtársaim! Vessünk véget ennek a tűrhetetlen szőrorgiának, és szólítsuk fel Morgan Mikenast a teljes- és azonnali epilálásra! Amennyiben nem engedelmeskedik, kétrendbeli írásbeli felszólítás után, úgy vélem, jogunk van két markos legényt odaküldeni, a bűnöző szőrözőt lefogni, majd erőnek erejével a legközelebbi kozmetikushoz szállítani. (És belebújtatni a szokásos, kényelmes fehér kabátba, amelyben oly gyengéden hoztak be engem is). S ez igaz minden egyes nőre! Keressük fel őket a lakásaikon, csapjunk le rájuk az utcán, az oviban, az uszodában! Ha bőrgyógyászokkal, szőrtüszőgyulladással, kutatási eredményekkel, önbizalommal, Frida Kahloval és az olasz nőkkel jönnek, füleket az előre odakészített füldugóval eldugaszolni, és az illetőt azonnal tartós szőrtelenítésre vinni, hogy úgy mondjam, kötelességünk!

Egy szál is számít

Holnaptól teljes szőrügyi ellenőrzés kezdődik az én irányításommal. Készüljünk fel, Jolán, maga vegye ki a szájából a rágógumit, most fontos feladatunk van! (Jagodek, ne izéljen már itt engem mindenféle injekciókkal. Mondom, hogy jól vagyok.) Az a nőszemély, akinek a lábán akár egyetlen szőrszál is kandikál, azonnal otthonába küldetik, és a szőrtelenítő kellékek teljes arzenáljának használatára köteleztetik. Amennyiben fél órán belül teljesen sima lábbal jelenik meg szőrbizottságunk előtt, engedélyezett a munkába menetel. Ha kiütéses, szőrtüszőgyulladásos, sebes a bőre, azonnali nadrághúzásra ítéltetik, melyet csupán este cserélhet le hosszú szárú pizsamára.

Továbbá. Beszéljünk a hónaljkérdésről. Amíg még nem tör ránk az áldott, szőrűző nyár, egyesek nem átallnak csalni, és pulóverük alatt egész hónaljkutyákat rejtegetnek. Itt hívnám fel mindenki figyelmét, hogy a trimmelt szőrzet sem elfogadható! Büdös, baktériumok tárolására alkalmas, gusztustalan és ápolatlan. Ugyanez érvényes természetesen a hónaljon túl a karokra, a nemi szerv környékére, s egyeseknél – ó, borzalmak napja! – a hasra vagy az arcra is. Aki nem engedelmeskedik, azt mindent takaró kezeslábasba bújtatjuk, amíg kellő oktatás, pszichológiai nyomás, valamit minden kényszőrítő eszköz használata után önszántából, boldogan úgy nem dönt, hogy sutba dobja saját véleményét, illetve a szőrszálait. Sem iskolába, sem munkahelyre, sem vásárolni nem engedünk enélkül senkit! Szőrgos népünk győzni fog! (Mondtam, hogy jól vagyok, no. Azt mondták, foglaljam el magam valamivel, hát elfoglalom. Már ez is baj? Nem, ma a rózsaszínből kettőt kérnék. Fázom.)

Elfogadó szörnyezet

Mielőtt nemi diszkriminációval vádolnának, hadd emeljek szót a férfiak szőrhetetlen viselkedéséről is. Ugyanis léteznek, mégpedig botrányosan szőr (a) számban olyan egyedek, akiket egyáltalán nem zavar a női szőr. Nem is értik, mit kell ezzel a kérdéssel egyáltalán ennyit foglalkozni. Nem fogják fel, hogy a szőrtelenítő hadműveletre miért megy el hetente legalább másfél óra a fürszőrszobába zárkózva, és miért kell minden strandolás előtt végszőr ellenőrzést tartani. Ezek a hibás férfiak – valószőrűleg hosszas elemzés után – rájöttek a szőrnyű titokra, miszerint a nők is szőrösek. Tudják és elfogadják ezt biológiai tényként. Micsoda borzalom. Na, de semmi vész! Átneveljük őket is!! (János bá, maga mit hümmög, menjen vissza a játékkatonáihoz! Láttam, hogy Arnold elcsórt egyet közülük. Tényleg. Jól van na, most mit kell ezért visítani! Jagodek, ez nem az én hibám! Ez nem hülyeség, igenis komolyan kell venni a szőrkérdést, hát nem érti, hogy ezen múlik nemzetünk sorsa, nem igaz, hogy a többieket is felizgatom, én most toborzok, nem, nem kell, csak a hideg vízbe ne!!!)

Józan ésszel csupán annyit javasolnék, hogy keresgéljen mindenki a saját ruháján belül, tegye a szőrével, amit jónak lát, de hagyja, hogy mások is ezt tegyék. Ne ítélkezzünk mások felett, mert igen bolond dolog.

Fenyvesi Zsófi

 Kiemelt képünk illusztráció - Forrás: Shutterstock/Voyagerix