Az élet sava Borcsa
Az élet sava Borcsa

Steiner Kristóf: Ma már minden étteremben alapnak kellene lennie a vegán opciónak – Az élet sava Borcsa 2.0

Az élet sava Borcsa – 2022.05.14. – FB

Vegán sajt vagy növényi tömb? Fura vegán ételnevek és a megnevezés fontossága is szóba kerül miközben Borcsa tojásos és sajtos, Steiner Kristóf pedig „vegán tojásos” shakshukát készít.

Havas Dóra: Ömlött ki a füst az ablakon – Sava Borcsa 2.0

Az élet sava Borcsa – 2022.04.30. – FB

Szexi fehérnemű helyett kötényben belibbenés a hálószobába, elrontott ételek, majdnem felgyújtott lakások és az ideális alak megőrzésének a titka is szóba került Havas Dóra és Fiala Borcsa barátságos főzőversenye közben. És két egészen hasonló citromos édesség is elkészült.

Kovács András Péter: Ha valamiért szeretek pizzát csinálni, akkor az a gluténpornó – Sava Borcsa 2.0

Az élet sava Borcsa – 2022.04.16. – FB

Ha szeretnétek igazán örülni, akkor nézzétek meg Kovács András Péter standupost – aki nagyon sok ember tesz boldogabbá a poénjaival minden platformon –, hogyan reagál arra, hogy kialakul a gluténháló a pizzájában, és levegőbuborékok is vannak benne. Fiala Borcsa végre emberére talált, az ételek iránti lelkesedésben mindenképpen.

Osváth Zsolt: Harminc fölött az ember elkezd rohadni, én is ezt érzem – Az élet sava Borcsa

Az élet sava Borcsa – 2021.11.13. – FB

Az évad utolsó adásában Fiala Borcsát komoly kihívás elé állítja a fogyókúrázó Osváth Zsolt, aki ráadásul nem szereti a csirkemellet, és kétkedve fogadja a karfiolrizs ötletét. Nézzétek meg kettejük konyhai csatározását, élvezni fogjátok!

Dragomán György: Az írás életveszélyes is tud lenni – Az élet sava Borcsa gyilkos fűszerekkel

Az élet sava Borcsa – 2021.10.30. – FB

„Kinek kisebb a konyhája?”-verseny, pontos mérés vs. „gondolomformán” főzés, ízek, emlékek, konyhai élmények, anyai és apai ételek, a tonkabab és a szerecsendió halálos dózisának meghatározása, és a regényírás életveszélyes következményei – bárkire nézve. Igen, pont ilyen színes és izgalmas, amikor Fiala Borcsa Dragomán Györggyel főz. Vagy még ilyenebb.

Bangó Margit: Egy maximalista őrült vagyok – Az élet sava Borcsa

Az élet sava Borcsa – 2021.10.16. – FB

Mi történik, ha két főzni és enni imádó nőt összeeresztesz egy konyhában? Természetesen főznek és esznek és főzésről és evésről beszélnek. Receptcsere, élmények Anthony Bourdainnel, aki a világ (egyik) legjobb séfje és karanténkilók Az élet sava Borcsa Bangó Margittal készült adásában.

Pataki Ági: Vannak, akik szerint hetvenévesen már hátra kellene dőlnöm – Az élet sava Borcsa

Az élet sava Borcsa – 2021.10.02. – FB

Pataki Ági azt állítja magáról, hogy rutinos kiöregedő – amikor épp kiöregedik egy szakmából, gyorsan keres egy másikat. Nemrég például könyvírásba kezdett. Borcsa konyhájába egy kis frásszal érkezett, de még az is lehet, hogy egy szakácskönyv tervével a fejében távozik…

Lang Györgyi: „A normális emberek is mind hülyék” – Az élet sava Borcsa (évadindító adás)

Az élet sava Borcsa – 2021.09.18. – FB

Mi történik, ha egy szép nagy konyhába beteszel két nagyszájú, őszinte és határozott nőt, egy kutyát, (a vendég szerint) indokolatlanul sok májat, némi hagymát és kamerákat? Szürreális lesz a végeredmény, ez biztos. Ha kíváncsi vagy, pontosan mennyire, nézd meg Lang Györgyit és Fiala Borcsát májkrémkészítés közben. Garantáltan felejthetetlen élmény!

< 1 2 3 4 >