Pataki Zita: „Bemenekülsz a konyhába, és inkább főzöl az uradnak” – Az élet sava Borcsa 2.0
A mai étel két különböző megközelítése azért is izgalmas, mert vendégem, Pataki Zita – aki ráadásul a Tisza mellett nőtt fel, így már gyerekkorában nagy rutinra tette szert a hal elkészítésében – már kismilliószor készítette, nekem viszont ez volt az első próbálkozásom a harcsapaprikással… de akkor azonnal négy kamera (és a YouTube teljes közönsége) előtt vágtam bele. Zita egyébként a magyaros ételt a férje miatt is előszeretettel és rendszeresen főzi, méghozzá teljesen hagyományosan, én viszont egy zöldségekben tocsogó olaszos megközelítéssel próbálkoztam. Közben szóba került a Zita és férje által szervezett közösségi túrák hangulata, az, hogy a férfiak miért beszélnek nehezebben az érzéseikről. Zita azt is elárulta, hogy negyed évszázadnyi képernyős lét után mennyire tudja megőrizni magában a közvetlenségét, nyitottságát. Az is kiderül, hogyan kapcsolódik Zita egyik gyerekkori beceneve az én ételemhez, és hogy milyen új projektre készülnek az „urával”, Atival. Az élet sava Borcsa 2.0 konyhájában Pataki Zita és Fiala Borcsa főzik le egymást, szigorúan barátságosan.