WMN Life
WMN Life

Doffek Gábor: Ilyen az, amikor „csak otthon vagy a gyerekkel”

WMN Life – 2022.11.24. – DG

„Bármilyen kiegyensúlyozott és gyakorlott apuka vagyok, nem vagyok anyuka” – állapítja meg Doffek Gábor, aki hiába rutinos szülő immár 18 éve, a beteg ovis kislánya otthoni szórakoztatása bizony alaposan feladta neki a leckét.

„Nemcsak siketként kell érvényesülni, hanem melegként is”

WMN Life – 2022.11.22. – KÁA

Négy hallássérült LMBTQ-ember mesélte el szerzőnknek, milyen kihívásokkal néz szembe az, akinek olykor bizony duplán is elő kell bújni, és mi az oka annak, hogy úgy érzik: még a saját közösségükben is titkolózni kénytelenek.

Dédpapa 100 éves mesekönyve a mai gyerekszobában

WMN Life – 2022.11.20. – HV

Néha elég egy régi mesekönyv is ahhoz, hogy összekössön bennünket az őseinkkel.

Doffek Gábor: A kis kéz a nagyban

WMN Life – 2022.11.19. – DG

Egy apa nagy kezében a lánya pici keze. És az apa szíve, ami csordultig telik érzelmekkel attól, amit ez az apró mozdulat jelent.

50 évet kellett várnunk, hogy ne haljunk meg

WMN Life – 2022.11.19. – PL

A nők teste alapvetően különbözik a férfiakétól – ezt mindenki tudja. Mégis egészen mostanáig kellett várni, hogy női töréstesztbábukon is teszteljék, mennyire véd az autó baleset esetén. Pedig miközben a nők 17 százalékkal gyakrabban halnak meg, és 73 százalékkal nagyobb eséllyel sérülnek meg egy autóbalesetben, mégis a férfiakhoz képest jóval kevesebb közúti karambolt okoznak.

Pofára estem, hogy megmentsem magam

WMN Life – 2022.11.18. – CSA

Néha az embernek tényleg el kell esnie, hogy képes legyen leállni egy időre. Ismerős?

„A megnövekedett rezsi is a kisebb, olcsóbb ingatlanok, illetve korszerűbb lakások irányába tereli az ügyfeleket”

WMN Life – 2022.11.18. – FB

Érdemes most lakást venni, vagy várjon még az ember, ha teheti? Belefogjunk még az idén a felújításba a 3 + 3 milliós támogatás reményében? Mik a sláger lakások, és milyen régi trend jött vissza újra a körülmények megváltozásával? Szakértővel jártunk utána ezeknek a sokakat foglalkoztató kérdéseknek.

Az irigykedés, a sóvárgás mindig rólunk szól, és végtelenül mérgező tud lenni

WMN Life – 2022.11.17. – SzAE,

Vajon ha a másikra irigykedünk, ha féltékenység gyötör minket a testvérünk tökéletes(nek vélt) életét látva, az rólunk vagy a másikról árul el többet? Szabó Anna Eszter pszichológus édesanyjával, Kazimir Ágnessel beszélgetett személyes kérdéseket is érintve a Veszélyes lehet a fagyi című film kapcsán a féltékenységről, rivalizálásról, önmagunk elfogadásáról.

< 1 2 3 4 5 6 7 >