VIM
VIM

Helló, ez a Veled is megtörténhet!

Mindenkinek van egy története. Legalább egy, ami van annyira érdekes, hogy mások is szívesen meghallgatják. Vagy azért, mert van benne valami különleges, vagy épp ellenkezőleg, azért, mert olyan átkozottul jellemző sokunkra. Lehet, hogy tanulságos, lehet, hogy inspiráló, felháborító, izgalmas, vagy egyszerűen csak vicces. Ez itt a te oldalad, oszd meg velünk és a világgal a te történetedet!

Ha az alábbi gombra kattintasz, egy űrlapot találsz, ahol a neved és email címed megadása után rögtön be is írhatod a sztorit, ami velünk is megtörténhet.

Ui. Noha nagyon igyekszünk, de sajnos nem tudjuk megígérni, hogy mindent és azonnal közlünk. Az olvasószerkesztés jogát pedig fenntartjuk. Köszönjük a megértéseteket.

Hová tűntek a hős egri nők? – Szubjektív élménybeszámoló egy várlátogatásról

VIM – 2022.07.11. – WMN

Olvasónk nyaralás közben rácsodálkozott a hős egri nőkre. Pontosabban a hiányukra.

„Számomra a gyermekkor egyet jelentett a rettegéssel, hogy bármikor bármi megtörténhet, és nekem nem áll jogomban megvédeni magam”

VIM – 2022.06.21. – WMN

„Szégyelltem, ahol laktam, és ahogy éltem. Akik megismerték a szüleimet, szinte azonnal elhagytak” – meséli olvasónk, akinek valóban pokoli utat kellett bejárnia, míg megtanulta, hogy a szülei hibáiért, a szörnyű gyerekkoráért nem ő a felelős.

„Hazagondozás? Ezúttal sajnos nem sikerült…” – Misi története

VIM – 2022.06.16. – WMN

A gyermekotthonba való második bekerülés talán még fájdalmasabb és keserűbb, mint az első, hiába ismeri már a gyerek a környezetet és a nevelőket, állítja olvasónk, aki szakmabeli.

3 fájdalmas tanulság, amit az állatvédelemben megtanultam egy évtized alatt

VIM – 2022.06.13. – WMN

Olvassátok el, milyen nyomásnak, elvásároknak, nehézségeknek vannak kitéve azok, akik a saját idejük és pénzük árán próbálnak segíteni nap mint nap, és akikkel bizony sokan érzéketlenül bánnak.

„Egyik reggel a gyámhatóság munkatársai ébresztették őket. Az anyjuk otthagyta őket” – Nóra története

VIM – 2022.06.01. – WMN

Bár azt mondhatnánk, hogy a traumák nem öröklődnek. Bárcsak ez lenne az igazság.

„Ha egy gyerek előtt titkolnak valamit, attól még érzi a feszültséget” – Zsombor története

VIM – 2022.05.17. – WMN

„Az én anyám meghalt tüdőrákban” – mondogatta a kisfiú időnként, majd mintha mi sem történt volna, folytatta tovább a mesélést a délutánjáról, a játékairól, az álmairól. De vajon mit akart ezzel üzenni?

< 1 2 3 4 5 6 7 >