VIM
VIM

Helló, ez a Veled is megtörténhet!

Mindenkinek van egy története. Legalább egy, ami van annyira érdekes, hogy mások is szívesen meghallgatják. Vagy azért, mert van benne valami különleges, vagy épp ellenkezőleg, azért, mert olyan átkozottul jellemző sokunkra. Lehet, hogy tanulságos, lehet, hogy inspiráló, felháborító, izgalmas, vagy egyszerűen csak vicces. Ez itt a te oldalad, oszd meg velünk és a világgal a te történetedet!

Ha az alábbi gombra kattintasz, egy űrlapot találsz, ahol a neved és email címed megadása után rögtön be is írhatod a sztorit, ami velünk is megtörténhet.

Ui. Noha nagyon igyekszünk, de sajnos nem tudjuk megígérni, hogy mindent és azonnal közlünk. Az olvasószerkesztés jogát pedig fenntartjuk. Köszönjük a megértéseteket.

Más lett a férjem kapcsolata azzal a gyerekünkkel, akivel ő ment gyedre

VIM – 2023.10.29. – WMN

Dóráéknak még a kapcsolatuk is sokkal jobb lett attól, hogy a második gyerekükkel az apa maradt otthon.

A nemnagymama (Olvasói írás)

VIM – 2023.10.25. – WMN

Vajon nagymama-e az a nagymama, akinek az unokája már nem érti a közös anyanyelvet?

„Én vagyok a fix társ a saját életemben” – Olvasói történet arról, hogy miért szingli és gyermektelen egy nő 35 évesen

VIM – 2023.10.23. – WMN

„35 éves nő vagyok, nincs gyerekem, nincs pasim, még háziállatom sincs (…) Gyűlölöm a játszmákat, de majdnem mindenki ezt csinálja.”

Orrfolyós gyerek közösségbe nem mehet! – De akkor mit csináljon vele a dolgozó szülő?

VIM – 2023.10.17. – WMN

Az örök dilemma: meddig kell otthon tartani a kisgyerekeket, ha nem lázas betegek, „csak” az orruk folyik vagy köhögnek. És ha igen, mi legyen a szülő munkájával, amikor nincs segítsége?

„Ez a kislány itt és most talán még a szomszéd településig sem jutna el, nemhogy a Nobel-díjig” (Olvasói vélemény)

VIM – 2023.10.05. – WMN

„Az idegen nemzetek négyzetre emelik kiválóságaikat, mi, magyarok gyököt igyekszünk belőlük vonni” – írta Klebelsberg Kuno, egykori közoktatásügyi miniszterünk cirka száz évvel ezelőtt. Vajon mit szólna, ha látná, mivé lett azóta a közoktatás? Olvasónk gondolatai Karikó Katalin Nobel-díja kapcsán.

Másnak kacat, nekem a közös múlt – Lomtalanítás anyám lakásában (Olvasói írás)

VIM – 2023.10.04. – WMN

Felszámolni lomtalanításkor a szeretett szülő dolgait… van az emberben annyi lelkierő, ami ehhez szükséges? Meg lehet válni a tárgyaktól, amikhez annyi kedves emlék fűz?

Lázadó voltam mindig is, mégis tanár maradok

VIM – 2023.09.27. – WMN

Miért dönt úgy egy igazságszerető, örök lázadó tanár, hogy aláírja a státusztörvényt, és az elnyomó rendszer ellenére marad, ahol volt, a szeretett osztályteremben? És mit gondolna róla az egykori kamaszénje? „Büszke lenne? Vagy szégyenkezne?” – teszi fel ő is a kérdést.

< 1 2 3 4 5 6 7 >