VIM
VIM

Helló, ez a Veled is megtörténhet!

Mindenkinek van egy története. Legalább egy, ami van annyira érdekes, hogy mások is szívesen meghallgatják. Vagy azért, mert van benne valami különleges, vagy épp ellenkezőleg, azért, mert olyan átkozottul jellemző sokunkra. Lehet, hogy tanulságos, lehet, hogy inspiráló, felháborító, izgalmas, vagy egyszerűen csak vicces. Ez itt a te oldalad, oszd meg velünk és a világgal a te történetedet!

Ha az alábbi gombra kattintasz, egy űrlapot találsz, ahol a neved és email címed megadása után rögtön be is írhatod a sztorit, ami velünk is megtörténhet.

Ui. Noha nagyon igyekszünk, de sajnos nem tudjuk megígérni, hogy mindent és azonnal közlünk. Az olvasószerkesztés jogát pedig fenntartjuk. Köszönjük a megértéseteket.

A felesleges szemtanú

VIM – 2016.09.13. – WMN

Egy fiú és egy lány között felvillanó szikra, ami aztán...

A nap, amikor „embercsempészek" lettünk – Két szír fiú és magyar barátaik története

VIM – 2016.09.07. – WMN

Egy történet, amely még tavaly kezdődött Magyarországon. És néhány napja Aleppóban ért véget. Vagyis... dehogy ért véget...

Anyám halálára

VIM – 2016.09.04. – WMN

Fájdalmas utolsó napok és szívszorító búcsú egy kórház rideg szobájában.

Védőnő, te mindenható! – Egy bosszús anyuka levele annak, aki magára ismer

VIM – 2016.08.28. – WMN

Kedves védőnők, akik ne adj' isten magatokra ismertek, és talán egy pillanatra el is gondolkodtok, annyit szeretnék még mondani nektek: az anya tudja legjobban, mi kell a gyermekének. A ti szerepetek a támogatás, segítség, megerősítés, nem az elbizonytalanítás.

Aki két-három életet is leélt ötven év alatt – Zsuzsanna története

VIM – 2016.08.17. – WMN

Minden rosszban van valami jó. Egy egész sorozatnyi rosszban pedig talán egy egész sorozatnyi jó lakik. Zsuzsanna számvetése az ötvenedik születésnapján.

< 3 4 5 6 7 8 9 >

WMN közösség

DTK & WMN

A woman pont hu egy olyan hely, ahol senkinek nem kell megfelelned. És minket sem az hajt, hogy megfeleljünk bárkinek.