VIM
VIM

Helló, ez a Veled is megtörténhet!

Mindenkinek van egy története. Legalább egy, ami van annyira érdekes, hogy mások is szívesen meghallgatják. Vagy azért, mert van benne valami különleges, vagy épp ellenkezőleg, azért, mert olyan átkozottul jellemző sokunkra. Lehet, hogy tanulságos, lehet, hogy inspiráló, felháborító, izgalmas, vagy egyszerűen csak vicces. Ez itt a te oldalad, oszd meg velünk és a világgal a te történetedet!

Ha az alábbi gombra kattintasz, egy űrlapot találsz, ahol a neved és email címed megadása után rögtön be is írhatod a sztorit, ami velünk is megtörténhet.

Ui. Noha nagyon igyekszünk, de sajnos nem tudjuk megígérni, hogy mindent és azonnal közlünk. Az olvasószerkesztés jogát pedig fenntartjuk. Köszönjük a megértéseteket.

A szülésznő azt mondta: botrány, amit odalent lát

VIM – 2022.12.05. – WMN

A szülés utáni inkontinenciáról még ma is kevesen mernek beszélni. Szégyellik a kellemetlen tüneteket, pedig a rendszer szégyene, nem az övék, hogy nemigen kapnak hatékony segítséget a nők ebben a helyzetben, és sok kellemetlen, megalázó szituációba keverednek miatta. Olvasónk megrendítő története:

„Túl jó voltál mindenkihez, éppen csak magadhoz nem”

VIM – 2022.12.02. – WMN

Meghatóan szép jelenet egy anya és a lánya között, amiben messze több van, mint ami a felszínen látszik.

„Anyám képes volt videóra venni, ahogy az apám ver” – Egy bántalmazott nő vallomása

VIM – 2022.11.13. – WMN

„Most 37 éves vagyok, és pár hónappal ezelőttig, az apám haláláig nem tudtam kimondani ezeket a szavakat. Testileg és lelkileg is bántalmaztak és megaláztak.” A cikket csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk.

„Megszámlálhatatlanul sokszor fenyítettek meg” – Egy egykori szertornászlány emlékei

VIM – 2022.11.08. – WMN

Krétaevés, jégcsapnyalogatás, egymás bokájának összezúzása: mindent elkövettek a gyerekek, hogy ne kelljen edzésre menniük. Rettegtek ugyanis az edzőktől. Olvasónk visszaemlékezései a nem is olyan régmúltra.

„Három évig hittem, hogy én vagyok a hibás. Aztán felnyitották a szemem: engem megerőszakoltak”

VIM – 2022.11.07. – WMN

„Éreztem, hogy nem jó, veszélyes, de nem mertem kiszállni, mert féltem tőle” – emlékszik vissza egy viszonyra fiatal olvasónk, akit jó darabig éjszakai pánikrohamok és heves lelkiismeret-furdalás gyötört, amíg rá nem jött, nem ő a hibás a vele történt erőszakért.

„Ugyan, fiam, hiszen mi nem is iszunk" – Kisgyerekként egy alkoholbeteg családban

VIM – 2022.10.28. – WMN

Vajon hány (egykori) gyereknek ismerősek ezek a motívumok, ezek a karakterek, ez a tengermély fájdalom, amit a nagyszüleik szemében meglát?

„Épp csak azt nem mondták, hogy a gyermek egy szobanövény szintjén van” – Történet egy kislányról, akiről lemondott az orvosa

VIM – 2022.10.24. – WMN

„Én hiszek a lányomban, tudom, hogy mindent el fogunk érni együtt, mert ő egy csoda, egy hős, aki máris megmutatta a világnak, hogy hogyan kell küzdeni!” – Olvassátok el egy édesanya megkapó vallomását, aki egyetlen pillanatra sem mondott le a gyermekéről, és még a legsötétebb helyzetben is hitt benne.

„Rettentő kellemetlennek éreztem társalogni valakivel a testszagáról” – Kínos munkahelyi probléma, amiről még beszélni is nehéz

VIM – 2022.10.18. – WMN

Te is kerültél már hasonló helyzetbe, az asztal bármelyik végén állva? Szerinted hogy lehet ezt okosan kezelni?

< 3 4 5 6 7 8 9 >