VIM
VIM

Helló, ez a Veled is megtörténhet!

Mindenkinek van egy története. Legalább egy, ami van annyira érdekes, hogy mások is szívesen meghallgatják. Vagy azért, mert van benne valami különleges, vagy épp ellenkezőleg, azért, mert olyan átkozottul jellemző sokunkra. Lehet, hogy tanulságos, lehet, hogy inspiráló, felháborító, izgalmas, vagy egyszerűen csak vicces. Ez itt a te oldalad, oszd meg velünk és a világgal a te történetedet!

Ha az alábbi gombra kattintasz, egy űrlapot találsz, ahol a neved és email címed megadása után rögtön be is írhatod a sztorit, ami velünk is megtörténhet.

Ui. Noha nagyon igyekszünk, de sajnos nem tudjuk megígérni, hogy mindent és azonnal közlünk. Az olvasószerkesztés jogát pedig fenntartjuk. Köszönjük a megértéseteket.

Autizmus, koronavírus és digitális oktatás? – Így látja a párhuzamokat egy érintett édesanya

VIM – 2020.04.10. – WMN

Most mindannyian háborús veteránok lettünk, ahol nem opció a kiszállás.

„Reméltem, hogy a velünk töltött szeretetteljes 22 hónap le tudja nullázni az első 22 hónapot” – Egy ketrecbe zárt kisfiú története

VIM – 2020.04.01. – WMN

Az elhanyagolás a korai években iszonyatos károkat okozhat egy kisgyerek lelkében. Egy anya mesél arról, hogyan próbálja megszelídíteni örökbefogadott kisfiát.

„Banális hadviselés vette kezdetét” – Küzdelem a lakótársammal a patikatisztaság poklában

VIM – 2020.03.24. – WMN

Tiszta udvar és rendes lányok a harctér két oldalán.

Jogom van szeretni, ha nem lehet gyerekem? – Egy meddő nő töprengései

VIM – 2020.03.05. – WMN

Ismerkedés, randizgatás során mikor kell elmondani, hogy ebből a kapcsolatból valószínűleg soha nem születhet kisbaba? – teszi fel magának a kérdést szerzőnk.

< 3 4 5 6 7 8 9 >

Legkedveltebb

WMN közösség

Podcast