VIM
VIM

Helló, ez a Veled is megtörténhet!

Mindenkinek van egy története. Legalább egy, ami van annyira érdekes, hogy mások is szívesen meghallgatják. Vagy azért, mert van benne valami különleges, vagy épp ellenkezőleg, azért, mert olyan átkozottul jellemző sokunkra. Lehet, hogy tanulságos, lehet, hogy inspiráló, felháborító, izgalmas, vagy egyszerűen csak vicces. Ez itt a te oldalad, oszd meg velünk és a világgal a te történetedet!

Ha az alábbi gombra kattintasz, egy űrlapot találsz, ahol a neved és email címed megadása után rögtön be is írhatod a sztorit, ami velünk is megtörténhet.

Ui. Noha nagyon igyekszünk, de sajnos nem tudjuk megígérni, hogy mindent és azonnal közlünk. Az olvasószerkesztés jogát pedig fenntartjuk. Köszönjük a megértéseteket.

„Akkor ott a 7-es számú szobában, egy kórházi ágy mellett, felnőttem. Egy szempillantás alatt”

VIM – 2021.03.09. – WMN

Igaz történet egy anyáról, aki életében először elveszett a gyermeke karjában.

Találkozás édesanyám szerelmével, aki nélkül az egész életem másképp alakult volna

VIM – 2021.02.19. – WMN

Az anya mindent megbocsátott. Vajon a lánya is így tesz?

Amikor a sok álmodozástól már aludni sem bírsz – Így rabolta el a szerelem az alvókámat

VIM – 2021.02.08. – WMN

Van, hogy egyszer csak elveszíted a mély és pihentető alvásra való képességedet. Mert jön egy szerelem. És aztán soha többé nem tudsz jól aludni, olyan szinten feltölti minden sejtedet az adrenalin.

„Magyar közegben én vagyok a román, román közegben a magyar” – Egy kétnemzetiségű nő gondolatai

VIM – 2021.02.05. – WMN

Hovatartozás. Milyen sokat mondó szó. De talán mégis az a legjobb, ha mindenki maga dönti el, hová akar tartozni. Ha két helyen is dobog a szíve, hiszen az egyik szülője román, a másik magyar, akkor két helyre.

A te diétád, a te életed – Miért akarja mindenki jobban tudni, mi a jó neked?

VIM – 2021.02.03. – WMN

„Ha kiderül egy társaságban, hogy valamilyen speciális étrendet követsz, máris jönnek a kéretlen tanácsok, a megmondóemberek jobban fogják tudni, mi a jó neked, mint te magad” – osztja meg velünk tapasztalatait egy diétázó, aki egyenesen hajmeresztőnek érzi a beszélgetőpartnerek végső érvét, miszerint: „Valamiben csak meg kell halni, nem?”

„Ha anyám közel jött, az arcom elé kaptam a kezem. Ezért is verés járt”

VIM – 2021.01.30. – WMN

Felkavaró vallomás egy fiatal nőtől, aki hiába szembesítette pokoli gyermekkorával azt, aki minden lehetséges módon cserben hagyta őt, csak újabb és újabb falakba ütközött. Vigyázat! Megrázó tartalom.

„Komolyan? Ez is megtörtént? Jézusom…” – Egy erőszaktevő és az áldozata beszélgetése évtizedek múltán

VIM – 2021.01.18. – WMN

Egy új találkozás felülírhatja vajon a rettenetes emlékeket, és gyógyíthatja a traumát, ami évtizedekkel korábban képződött?

„Azt hittem, egy kapcsolatba belefér a testi fenyítés és megalázás” – Kiút a bántalmazásból

VIM – 2021.01.11. – WMN

„Nem az számít, hogy ő miért tette, hanem az, hogy te miért viselted el!” – állítja szerzőnk, aki gyerekként megtapasztalta a családon belüli abúzust, majd felnőtt nőként ugyanabban a helyzetben találta magát, mint egykor édesanyja.

< 3 4 5 6 7 8 9 >