VIM
VIM

Helló, ez a Veled is megtörténhet!

Mindenkinek van egy története. Legalább egy, ami van annyira érdekes, hogy mások is szívesen meghallgatják. Vagy azért, mert van benne valami különleges, vagy épp ellenkezőleg, azért, mert olyan átkozottul jellemző sokunkra. Lehet, hogy tanulságos, lehet, hogy inspiráló, felháborító, izgalmas, vagy egyszerűen csak vicces. Ez itt a te oldalad, oszd meg velünk és a világgal a te történetedet!

Ha az alábbi gombra kattintasz, egy űrlapot találsz, ahol a neved és email címed megadása után rögtön be is írhatod a sztorit, ami velünk is megtörténhet.

Ui. Noha nagyon igyekszünk, de sajnos nem tudjuk megígérni, hogy mindent és azonnal közlünk. Az olvasószerkesztés jogát pedig fenntartjuk. Köszönjük a megértéseteket.

Hová lesznek a szavak?

VIM – 2016.08.13. – WMN

Megtörténik. De nincs minden nap happy end.

Egy barátság próbája: két nő, egy elvesztett és egy születendő baba

VIM – 2016.08.02. – FB

Barátnőjének felhőtlen öröme hihetetlenül nehéz dilemma elé állította Viktóriát. Hogyan képes megtalálni magában a düh és a keserűség mellett a pozitív érzéseket a saját tragédiája után?

„Az eszem tudja, hogy nem az én hibám" – egy régi barát halálára

VIM – 2016.08.01. – WMN

Mi lesz azokkal, akiknek öngyilkos lett a barátjuk, szerelmük, gyerekük...? Akik egyedül maradnak a gyászukkal, a lelkiismeretükkel, az emlékeikkel, a kérdéseikkel?

Az utolsó szó – és végre bezárul a pokol kapuja

VIM – 2016.07.28. – WMN

Illúzió VS. valóság... Sarolta végleg leszámolt az illúziókkal. Kemény volt az út, de végigment rajta, és még önmagát is túlélte.

Egymás mellett, mindenen át – Veled is megtörténhet

VIM – 2016.07.23. – WMN

Elveszíteni és nyerni. Valakit és valamit. Szívfájdítóan szép írás két nő... barátságáról.

< 4 5 6 7 8 9 10 >

WMN közösség

DTK & WMN

A woman pont hu egy olyan hely, ahol senkinek nem kell megfelelned. És minket sem az hajt, hogy megfeleljünk bárkinek.