VIM
VIM

Helló, ez a Veled is megtörténhet!

Mindenkinek van egy története. Legalább egy, ami van annyira érdekes, hogy mások is szívesen meghallgatják. Vagy azért, mert van benne valami különleges, vagy épp ellenkezőleg, azért, mert olyan átkozottul jellemző sokunkra. Lehet, hogy tanulságos, lehet, hogy inspiráló, felháborító, izgalmas, vagy egyszerűen csak vicces. Ez itt a te oldalad, oszd meg velünk és a világgal a te történetedet!

Ha az alábbi gombra kattintasz, egy űrlapot találsz, ahol a neved és email címed megadása után rögtön be is írhatod a sztorit, ami velünk is megtörténhet.

Ui. Noha nagyon igyekszünk, de sajnos nem tudjuk megígérni, hogy mindent és azonnal közlünk. Az olvasószerkesztés jogát pedig fenntartjuk. Köszönjük a megértéseteket.

„Az ellopott pillanatokat nem kapod vissza” – Így történt, hogy anyaként lemondtam a fiamról a bíróságon

VIM – 2022.05.10. – WMN

Egy anya, aki a válása után külföldre ment dolgozni, hátrahagyva a fiát. FONTOS: mindenképp olvasd el a történetét, mielőtt kommentelsz!

„Mégis ki akarna így dolgozni?” – Egy óvodapedagógus dilemmája

VIM – 2022.05.09. – WMN

„Arcodon a ragyogó mosoly, a lelked meg szétzuhan összeroppanva és meggyalázva…”

Azokhoz szólok, akikről idő előtt leszaggaták a hősköpenyt! – Ballagási köszöntő egy gimnazista lánytól

VIM – 2022.04.29. – WMN

A világot sokszor azok viszik előbbre, akik mernek másképp gondolkodni – még akkor is, ha a kortársaik kinevetik őket érte.

„A külföldi lét nagy alázatot is követel” – Ezeket fontold meg, mielőtt fejest ugranál a költözésbe

VIM – 2022.04.25. – WMN

Mielőtt összepakolod a bőröndödet, – külföldön élő pszichológus olvasónk szerint – ezeket a szempontokat feltétlenül érdemes átgondolni:

„A gyerek mindent felkavar maga körül, az állóvizet és örvényeket egyaránt, és kényszerít, hogy magunkba nézzünk”

VIM – 2022.04.18. – WMN

Ha nem biztos alapokra érkezik egy kisbaba a családba, könnyen szétzilálhatja a párkapcsolatot.

„Volt benne félelem, hogy mi van, ha végül megint visszahozzák, mert nem viselkedik jól” – Ivett története

VIM – 2022.03.15. – WMN

Igaz történet egy kislányról, aki azt érzi, ő senkinek nem kell.

„Hülyének néznek, mert hajlandó vagyok áldozatot hozni egy olyan szakmáért, ami idehaza ma már szinte halott” – Egy jövendőbeli tanár vallomása

VIM – 2022.03.08. – WMN

„És mi leszel, ha nagy leszel? – hangzik el a kérdés oly gyakran. Eleinte mit sem sejtve feleltem könnyedén, hogy tanár leszek. Ma már tudom, hogy milyen következményekkel jár ez a kijelentés. Az emberek nem tudják leplezni a döbbenetet, a sajnálatot, vagy éppen a megvetést, amit éreznek.” – Egy tanárnak készülő olvasónk vallomása.

„Az éjszaka közepén egy elgyötört arcú nő állt az ajtónk előtt” – Egy fedél alatt a menekültekkel

VIM – 2022.03.05. – WMN

„Ők is nemrég vettek házat, mint mi. Ők is belenyomták az összes tőkéjüket, ők is boldogok voltak, hogy a kis lakásból egy tágas térbe csöppentek. Nekik is volt egy dagi, furcsán nyávogó macskájuk, és vannak eleven viháncoló gyerekeik. Hétfő reggel volt, és egy vadidegen férfitól kellett zoknit kérnie. Egyszer csak bevillant egy értesítés a gépén. A szokásos reggeli munkahelyi megbeszélések programja volt, amely során mindenki megírta az aznapi terveit. Egyetlen üzenet várta egy Ukrajnában maradt kollégától: »A mai célkitűzés: valahogy venni egy kis kenyeret.«”

< 2 3 4 5 6 7 8 >