VIM
VIM

Helló, ez a Veled is megtörténhet!

Mindenkinek van egy története. Legalább egy, ami van annyira érdekes, hogy mások is szívesen meghallgatják. Vagy azért, mert van benne valami különleges, vagy épp ellenkezőleg, azért, mert olyan átkozottul jellemző sokunkra. Lehet, hogy tanulságos, lehet, hogy inspiráló, felháborító, izgalmas, vagy egyszerűen csak vicces. Ez itt a te oldalad, oszd meg velünk és a világgal a te történetedet!

Ha az alábbi gombra kattintasz, egy űrlapot találsz, ahol a neved és email címed megadása után rögtön be is írhatod a sztorit, ami velünk is megtörténhet.

Ui. Noha nagyon igyekszünk, de sajnos nem tudjuk megígérni, hogy mindent és azonnal közlünk. Az olvasószerkesztés jogát pedig fenntartjuk. Köszönjük a megértéseteket.

Szoptatás szexuális erőszak után

VIM – 2023.01.08. – WMN

Vannak, akik megszólják az az anyát, aki – bár van teje –, nem szoptat. És fogalmuk sincs közben, mennyi kín, vívódás előzte meg a döntést esetleg, és miféle rémtörténet húzódhat meg a háttérben:

„Apám azt mondta, ha anyám hazavisz, megöl”

VIM – 2023.01.05. – WMN

Egy kislány, akit a kórházban hagytak a vér szerinti szülei. Aki két hónappal korábban született, mert az apja verte az anyját. Egy történet, amelynek nagyon nehéz feldolgozni az elejét.

Szembekötősdi, amit felnőttek játszanak, különös kegyetlenséggel

VIM – 2022.12.26. – WMN

Miért kell bujkálni, hazudozni? Nem lehetne egyszerűen tiszta vizet önteni a pohárba?

„Család mellett is magányosan élünk, a barátok, ismerősök lassan elmaradnak mellőlünk”

VIM – 2022.12.19. – WMN

„Jó érzés, hogy hasznos harcos vagyok” – meséli Moravcsik Andrea, akit 52 éves korában diagnosztizáltak Parkinson-kórral. Jó darabig magába roskadt a betegsége miatt, de aztán kihúzta magát a depresszióból, és ma már boksszal erősíti a testét-lelkét, miközben azon dolgozik, hogy a sorstársain is segíteni tudjon.

Nem fizikailag vert agyon, lelkileg csinált ki. Ellenkező esetben talán lett volna következménye

VIM – 2022.12.12. – WMN

Olvasónk azt meséli el, imádott munkahelyén hogyan csinálta ki módszeresen egy kollégája. Ha van hasonló történeted, írd meg kommentben!

„A legmegrázóbb felismerés az volt, hogy igenis méltó vagyok a szeretetre”

VIM – 2022.12.11. – WMN

Egy zarándoklat és a zsigeri felismerés a fájdalom és az egyedüllét hatására: meg lehet törni a transzgenerációs átkot, képessé válhat az ember szeretni önmagát, akkor is, ha az anyja nem (jól) szerette.

A szülésznő azt mondta: botrány, amit odalent lát

VIM – 2022.12.05. – WMN

A szülés utáni inkontinenciáról még ma is kevesen mernek beszélni. Szégyellik a kellemetlen tüneteket, pedig a rendszer szégyene, nem az övék, hogy nemigen kapnak hatékony segítséget a nők ebben a helyzetben, és sok kellemetlen, megalázó szituációba keverednek miatta. Olvasónk megrendítő története:

„Túl jó voltál mindenkihez, éppen csak magadhoz nem”

VIM – 2022.12.02. – WMN

Meghatóan szép jelenet egy anya és a lánya között, amiben messze több van, mint ami a felszínen látszik.

< 2 3 4 5 6 7 8 >