WMN Ügy
WMN Ügy

Ha társadalomban élsz, politizálsz – akkor is, ha azt gondolod, hogy nem

WMN Ügy – 2024.02.23. – DD

Lehetséges politikamentes tüntetést szervezni? És mit jelent a politikamentesség: azt, hogy semleges álláspontot képviselsz, nem fogalmazol meg kritikát, homokba dugod a fejed, vagy nem szimpatizálsz egyik párttal sem? Ezekre a kérdésekre kereste a választ Dián Dóri:

A gyerekvédelemben felnövő fiatalok gyakori megélése, hogy velük bármit meg lehet tenni

WMN Ügy – 2024.02.22. – FB

És ez valahol mindannyiunk hibája, felelőssége.

Sosem volt még ekkora ideológiai szakadék a nők és a férfiak között – de mi lesz a generációval, ami nem ért egyet semmiben?

WMN Ügy – 2024.02.22. – MZS

A fiatal nők egyre liberálisabbak, a férfiak szíve viszont jobbra húz – a nemek és nemzedékek közötti növekvő ideológiai szakadék pedig sosem tapasztalt hatással lesz a világunkra.

„Csapjunk le erre az őrült rezsimre!” – Navalnij özvegye, Julija Navalnaja állhat az orosz ellenzék élére

WMN Ügy – 2024.02.20. – MZS

Oroszország leghíresebb ellenzéki vezetőjének felesége főállású anyaként sokáig kerülte a reflektorfényt, de úgy érzi, férjének börtönbeli halála után nem teheti meg, hogy a háttérben marad.

Kórházi fertőzések: bár évek óta nyomják a vészcsengőt a szakemberek, a helyzet egyre súlyosabb

WMN Ügy – 2024.02.19. – FB

Csak születni, gyógyulni, meghalni ne kelljen ebben az országban. A Direkt36 friss cikkét szemlézzük, amely az eddigi legátfogóbb adatokkal nyújt riasztó képet a kórházi fertőzésekről és a hazai egészségügy állapotáról.

Pottyondy Edina: „Nincs válasz, csak (…) lecseréltek két lélegző golyóstollat” – Riport a tegnapi tüntetésről

WMN Ügy – 2024.02.17. – DD

Több mint ötvenezren álltak ki a bántalmazott gyerekek mellett az Odakint most szörnyek járnak tüntetésen a Hősök terén – riportunk a demonstrációról:

A kegyelmi botrányt követő tüntetéseknek lendületet adhat a rendszer romlottsága miatti undor

WMN Ügy – 2024.02.16. – MD

Még egy tüntetés? Minek menjünk el rá, mi fog változni tőle? Milanovich Domi gyűjtötte össze pszichológiai szempontból, hogy mennyi mindenbe lehet kapaszkodni azért, hogy legyőzzük a tanult tehetetlenséget. Akkor is, ha kevés bennünk a remény.

< 1 2 3 4 5 6 7 >