WMN KNYHA
WMN Fesztivál 2025.03.08 - Veled vagyunk 10 éve, gyere velünk tovább! Vedd meg a jegyed!
WMN KNYHA

Szabados Ági: Kitálaltam apukámnak egy gyönyörű tányért, mire ő megkérdezte, hogy hol a kenyér – Az élet sava Borcsa

WMN KNYHA – 2021.05.08. – FB

Fiala Borcsa azzal az elhatározással vágott bele a közös főzésbe Szabados Ágival, hogy most megfőzik az irodalmat magát. De az is kiderült, hogy mindenre még nekik kettőjüknek sincs receptjük. Arra viszont nagyon is, hogy miért érdemes olvasni. Ez is kiderül, meg persze az is, hogy pontosan milyen is az irodalom megfőzve. (Nagyon finom, és nem árt hozzá egy kis kenyér, ennyit elárulunk.)

Scherer Péter: „Addig nem megyünk haza, amíg meg nem tanulod” – Az élet sava Borcsa (évadpremier)

WMN KNYHA – 2021.05.01. – FB

Scherer Péter, elfolyó idő, csúcsra jutás élő adásban, gombócok, tészta, zsonglőrlecke, Jamie Oliver, Mucsi Zoltán, némán bárdozó azerbajdzsáni házaspár, kolis kaja, seftelés osztrák cuccokal, reggeli torna a szekrényben, és még ki tudja, mi minden vár benneteket Az élet sava Borcsa évadpremierjén. Mindent érteni fogtok, ha megnézitek.

A higiénikus belsőtől az okostárolásig – 7 praktikus tipp a hulladékmentes konyháért

WMN KNYHA – 2021.04.29. – SzAE

Tisztább is, rendezettebb is, a környezetet is kíméli – igazán nincs arra érv, miért NE legyen hulladékmentes a konyhád! Íme, Szabó Anna Eszter gyakorlatias tippjei az egyszerűbb citromsavas takarítástól az igazán elszántaknak való kukázásig.

„Nem lehet mindenki a konyha művésze, de a konyha művésze bárhonnan érkezhet” – Teszteltük a L'ecsó receptjét!

WMN KNYHA – 2021.04.28. – SZL

Munkatársaink letesztelték, el tudják-e készíteni pont úgy a híres Pixar-mese alapján a lecsó receptjét, ahogy „a nagyfilmben meg van írva”. Az eredmény a vártnál is jobban sikerült! Olvassátok el a lányok élménybeszámolóját.

Hogy kerülnek a malacok a takaró alá? Pár perces, szaftban tocsogós, isteni zsúrfogás az angoloktól

WMN KNYHA – 2021.04.24. – SZL

„[…] mindig gondolkodóba ejtett, vajon amikor azt írják egy étlapon, hogy valami úgy készült, ahogy a »vadász szereti«, akkor mire gondolhattak. Ki lehetett az a vadász, akinek a szája íze szerint készült az étel, és aki miatt mostantól így vagy úgy kell ennünk valamit? És ha már itt tartunk, mit kell tenni azért, hogy felkerüljek én is az étlapra, és azt mondja valaki, úgy készült, ahogy Szőcs Lilla szereti?” Például a pigs in blanketset.

Óda a zabpelyhes palacsintához – Három isteni recept, avagy tökéletes reggeli pár perc alatt

WMN KNYHA – 2021.04.20. – DD

Ha Dián Dórit kérdeznétek, hogy mi a legjobb verziója a zabpehely felhasználásának, ezt a három ötletet mondaná:

„Elég egy falat, hogy egymás emlékeibe bele tudjunk kóstolni” – Interjú Góg Angéla food dizájnerrel

WMN KNYHA – 2021.04.17. – MN

Számodra mi a boldogság íze? Mit tennél az „ízalbumodba”? És hány fajta tésztát ismersz eljárástól kialakítási mozdulaton át a formáig meghatározva? Ínycsiklandó beszélgetés egy food dizájnerrel, ami nemcsak a gyomornedveket indítja be, de a nosztalgiázást is!