1. Megkérdezte, hoztam-e síkosítót

Cameronnak hívták, egy nyaraláson találkoztunk, ő volt a hotel menedzsere, ahol megszálltam. Egyik este elég részegen kavarni kezdtünk, és áthívott magához. Mikor odaértünk, teljesen lesokkolt, milyen rendetlen volt a hely, a bennem lévő Monica legszívesebben azonnal letakarított volna mindent. Hogy eltereljem a gondolataimat, folytatni szerettem volna a dolgokat, mire ő megkérdezte, hogy hoztam-e síkosítót. Ja, persze, hadd vegyem elő a táskámból... amikor én nyaralok, és te hívtál át. Cam, édes, totál kinyírtad a hangulatot.

2. Kiderült, hogy meleg

Amint megláttam Thatchert, teljesen odáig voltam érte. Okos volt, szellemes, jóképű és magas. Annyi közös dolog volt bennünk, még a humorunk is hasonlított. Azt hittem, ő lesz a tökéletes férfi számomra. Sajnos végül kiderült, hogy több közös vonásunk van, mint eredetileg gondoltam volna. Mindketten a fiúkat szeretjük.

3. Még nem voltam túl az exemen

Ki járt hasonló cipőben?

4. Pucéron rajzolja le a jógatanárát

Carlos jó srácnak tűnt, igazi úrnak. Aztán küldött nekem képeket, amiket ő rajzolt a jógatanáráról. Meztelenül. Nem tudom, miért gondolta, hogy ez így oké. Legalább már tudom, miért járt annyi személyes tréningre.

5. Azt mondta, szép vénáim vannak

Roger kicsit fura volt, és csak egy bókot mondott. Úgy tűnik, nagyon odáig volt a vénáimért.

6. Teljesen véletlenül elkezdtem a húgom fanszőrzetéről sztorizni neki

Ciarannal épp az első randin küszködtünk azzal a kínos helyzettel, hogy hogyan vegyük fel a beszélgetés fonalát, miután valamelyikünk visszajött a vécéről. Téma után kutatva rápillantottam a telefonomra, és megláttam a terhes nővérem üzenetét arról, hogyan fogja rendbe szedetni a fanszőrzetét a szülés előtt. Mielőtt észbe kaphattam volna, már a véleményéről faggattam a témában. Relatíve hamar haza kellett mennie ezek után...

7. Nem jöttem rá, hogy járunk

Crispinnel gyerekkorunkból ismerjük egymást, egy osztálytalálkozón futottunk újra össze kamaszkorunkban. Elkezdtünk együtt lógni, amit nagyon élveztem, mert igazán nagyvonalú volt velem, vacsorázni vitt, kaját rendeltünk, meg menő filmeket néztünk együtt. Egyik éjjel aztán elkezdte a lábamat meg a hátamat simogatni tévézés közben, és nekem akkor esett le a tantusz, hogy mi egész idő alatt randizgattunk. Bepánikoltam és ráírtam a haveromra, hogy csípjen fel. Amikor mentem el, megpróbált megcsókolni, de én az arcomat nyújtottam oda. Háromszor próbálkozott be, mire gyorsan átöleltem és elszaladtam. Soha többet nem beszéltünk.

8. Beleszart a vécémbe, ami aztán nem ment le

Jason az egyetemen volt a pasim. Nagyon gátlásos volt a vécé használatát illetően, azzal kapcsolatban pedig még inkább, hogy alaposan megbizonyosodjék róla, mindent rendesen lehúzott. Még akkor is, amikor a szüleimnél voltunk az ünnepek alatt. Ez olyannyira visszatérő probléma volt, hogy anyám rászokott arra, hogy utána menjen egy vödör vízzel és leöblítse a problémát. Ez elég gáz, Jason.

9. Egy hét randizás után szerelmet vallott

Marcusszal egy hét randizás után elmentünk megnézni a tűzijátékot. Ahogy az első rakéta felrobbant felettünk, a fülembe súgta, hogy „szeretlek". Úgy csináltam, mintha nem hallottam volna a zajtól.

10. Minden testrészemnek nevet adott. Férfi nevet

Luciusnak hívták és nagyon szexi volt. De nem túl ideális olyasvalakivel ágyba bújni, aki férfiasítani akarja a testedet azért, hogy szexelni tudjon veled. Bocs, Lucius, de nem szeretnélek téged Vili punci, Norman, a köldök, vagy Billy és Bob cicik közelébe engedni.

11. Minden alkalommal, amikor csókolóztunk, megköszönte

Charlesnak hívták, és tulajdonképpen ennyi a sztori. Minden alkalommal, amikor csókolóztunk, megköszönte. Minden egyes alkalommal!

12. Az óvszerei 2009-ben lejártak

Kavartunk, úgyhogy odamentem a fiókhoz, hogy kotont vegyek elő. Szerencsére megnéztem a csomagot, így láttam, hogy már hat éve lejártak.

Fiala Borcsa

Kiemelt képünk illusztráció - Forrás: iStock by Getty Images/samotrebizan