Kerekes Anna cikkei

Összesen: 62 db cikk

Elsős lesz a gyerek, szorong a szülő – Az iskolaválasztás rémálma

WMN Ügy – 2023. február 27. – KAA

„A hamis lakcím azért, hogy a gyerek egy szerintünk megfelelő iskolába kerüljön, abszolút része a magyar gondolkodásmódnak, annak a fajta beidegződésnek, hogy itt mindent okosba’ kell megoldani…” – állapítja meg kisgyerekes szerzőnk, akit sokkolt az is, hogy:

A legnagyobb égések az online térben

WMN Zizi – 2023. február 5. – KAA

Véletlenül lájkolni az ex új kedvesének fotóit? Szexi fotót küldeni a szerelmünk apukájának? Megszórni pikáns ajánlattal az üzletfeleket? Neeeem, ilyen soha nem történhet velünk igaz?! Csak másokkal… Olvassátok el a hajmeresztő történeteket, aztán elő a tieitekkel!

Diploma karácsonyra – nyelvvizsga nélkül

WMN Ügy – 2023. január 5. – KAA

2023 szeptemberétől már nem követeli meg az állam a nyelvvizsgát a diplomához, egyben pedig azoknak, akik már korábban letették a záróvizsgát, de csak ez hiányzott a diplomához, ugyancsak kiadja „bennragadt” oklevelét. Az ügyben érintett szerzőnk elemzi a kacifántos helyzetet:

Nem vagy őrült, hisztis vagy bogaras, csupán introvertált, aki nem szeretné, ha szétesne az agya!

WMN Life – 2022. december 19. – KAA

„Simán előfordul, hogy egy introvertált szülőnek egyáltalán nincs magányos órája a héten, amikor befelé fordulhatna kicsit. Ergo, nincs lehetősége a feltöltődésre, magyarul teljesen ki van facsarva, mint egy citrom.” – Így készülj az ünnepekre, ha családos introvertált vagy.

Ne fordítsd el a fejed!

WMN Life – 2022. december 3. – KAA

Advent második vasárnapja közeleg. A másokkal való törődés jegyében szerzőnk arról ír, mekkora kincs olykor egy pillantás.

< 1 2 3 4 5 6 7 >