WMN Szpsg
WMN Szpsg

Nincs új a nap alatt – Így (nem) változtak az elmúlt évek sminktrendjei

WMN Szpsg – 2022.08.08. – PL

Minden kornak megvan a maga szépségideálja, ez azonban mostanság nem 10-20 évente, inkább havonta cserélődik – ennek ellenére még sincs semmi új a nap alatt.

Higannyal is világosítanák a bőrüket sokan egy téves szépségideált követve – Bőrfehérítés a közösségi médiában

WMN Szpsg – 2022.07.03. – FF

A bőrfehérítés iránti vágy kiszolgálása számos fontos problémát felvet (amellett, hogy maga az eljárás sok esetben káros az egészségre). Hogy állhat ki egy cég hitelesen a rasszizmus ellen, ha közben támogatja a vásárlóit a bőrük kivilágosításában?

Mielőtt megveszed, gondold végig, viseled-e majd 30 alkalommal! – 10+1 tipp a fenntarthatóbb gardróbért

WMN Szpsg – 2022.06.24. – WMN

Nektek is van olyan ruhadarabotok a szekrényben, ami valamilyen okból évek óta nem került elő? És ennek ellenére néha ti is úgy érzitek, hogy „nincs egy rongyotok sem”? Korn Anita fenntartható divattal foglalkozó influenszer tippjei segítenek, ha szeretnétek jobban használható ruhatárat.

Egyre több huszonéves lány botoxoltat – Mire képesek a fiatalok a fiatalságért?

WMN Szpsg – 2022.06.10. – PL

Az elmúlt tíz évben 41 százalékkal nőtt a 18–25 év közötti nők aránya a botoxkezeléseket igénybe vevők körében. Ezek a fiatalok az úgynevezett „baby botox”-ot már a mindennapi szépségrutinjuk részeként alkalmazzák, ez pedig nem feltétlenül az ő hibájuk, a hosszú távú következményekkel viszont nekik kell számolniuk.

Doffek Gábor: Ami a bikinitestet illeti, tanulhatnátok tőlünk, lányok!

WMN Szpsg – 2022.06.09. – DG

„Bár őszinte kritikusa vagyok a férfinemnek, mégis úgy gondolom, néhány fontos dologban igenis lehet ránk hallgatni, lehet tőlünk tanulni, netán ellesni pár trükköt. Az egyik ilyen a külvilág kizárásának képessége.”

„Szerencsére gyorsan nő a hajam” – Félresikerült sztárfrizuráink

WMN Szpsg – 2022.06.01. – CSA

„Ilyen frizurát szeretnék!” – hangzik az ismert mondat a fodrásznál, amelynek nyomán sajátos frizurák milliói születtek már világszerte. Ki vele, ti melyik sztár frizuráját másoltátok le tiniként!

„Az ötvenes éveimbe lépve leginkább úgy érzem magam, mint kamaszkoromban” – Új testben új lélekrezdülések

WMN Szpsg – 2022.05.30. – BE

„Ha igazán magamba nézek, azt szeretném, ha békén hagynának engem az újfajta változásaimmal együtt. Ha hagynák, hogy úgy éljem meg mindezt, ahogy én akarom, ahogy én tudom. Majd én eldöntöm, hogy őszhaj-nagykövetté, pörgős ötvenessé vagy megkeseredett asszonysággá válok – hogy több skatulyát ne említsek.” Szerzőnk szerint nekünk is, neki is dolga van még azzal, hogyan tekintsünk az ötvenes nőkre.

< 1 2 3 4 5 6 7 >