WMN Szpsg
WMN Szpsg

„Ne a műtéttől várjuk a boldogságot, mert nem az fogja elhozni!” – Az élet mellplasztika után

WMN Szpsg – 2021.06.21. – TF

Vannak mondatok, amiket senki nem akar hallani egy műtét előtt vagy után: „ez a mellbimbó kuka”, „mell helyett tudunk csinálni egy pici domborulatot az izomból”… Különböző nők, különböző okok és hátterek, zokogás a próbafülkében, lelki tortúra, komplikációk, orvosválasztási tanácsok, küzdelmek és végül az eredmény. A mellplasztika és a valóság.

Lábas Viki: Nem célom, hogy mindenkinek megfeleljek és a tökéletes külső illúzióját kergessem

WMN Szpsg – 2021.06.13. – KC

Milyen példák voltak előtte szépségápolás terén a családban? Minek köszönhetően lett sokkal szebb a bőre az elmúlt években? Mit tanácsol azoknak, akik bizonytalanok a saját külsejükkel kapcsolatban? És mi az a közösségi élmény, ami önmagában képes megszépíteni? Lábas Vikivel, a Margaret Island énekesével beszélgettünk.

„És akkor megvilágosodtam: én tulajdonképpen szőke vagyok!” – Hogyan őrizzük meg sérülés- és sárgulásmentesen szőkének a festett hajat?

WMN Szpsg – 2021.02.05. – FB

Szőkének lenni, és annak is maradni bizony sok figyelmet, gondoskodást és időt igényel… ha nem ez az eredeti hajszíned. Íme, a szakértő tanácsai, hogyan őrizheted meg a hamvas szőkédet anélkül, hogy az besárgulna vagy tönkremenne. És egy évtizedek óta szőke nő tapasztalatai a kihívásokról.

„A ruhatárunk változik, a színeink nem” – Pásztory Dóri 5 tanácsa, hogyan építheted be a színtípusodat az öltözködésedbe

WMN Szpsg – 2021.02.05. – PD

Nem kell a tökéletesre törekedni, és érdemes kalkulálni a személyiséged egyéni jegyeivel is. Ezzel együtt remek játék és hasznos tudás is felfedezni, mely színek állnak neked jól igazán. Dóri pedig mindenkit megnyugtat: ezt a tudást megszerezni sosem késő!

Steiner Kristóf: „Itt az ideje, hogy megszeressem a ritkuló hajamat”

WMN Szpsg – 2021.01.10. – SK

„Arra vágyom, hogy haladjak tovább a tíz évvel ezelőtt megkezdett utamon: a türelem, az elfogadás, és a bizalom útján. Segíthet a lenmagzselé, a rozmaring tea és a fejbőrmasszás, és semmi ellenvetésem nincs a lágylézeres beavatkozás vagy akár a hajbeültetés, esetleg a póthajviselés ellen – mindenki azt az utat válassza, ami boldoggá és kiteljesedetté teszi, és amelyben hisz.”

„A méltóság a lényeg – és azt sem megadni nem lehet, sem pedig elvenni tőlünk” – Interjú Margaret de Heinrich de Omoroviczával

WMN Szpsg – 2020.09.12. – GyD

A budapesti amerikai nagykövetség munkatársa volt, amikor egy vakrandin megismerte a magyar származású férjét. Szombaton férjhez ment hozzá, hétfőn pedig megalapították a mára világhírű kozmetikai cégüket, az Omoroviczát, aminek még a jellegzetes, pávatollakat idéző logóját is maguk tervezték. Ma már több mint száz országban, és minden kontinensen jelen vannak vele. Tündérmesének tűnhet a történetük, mégsem az. Sokkal több és érdekesebb annál.

D. Tóth Kriszta: A nő sosincs egyedül

WMN Szpsg – 2020.08.27. – DTK

Mitől látjuk magunkat olyannak, amilyennek? És miért van az, hogy a tükör előtt állva is eszünkbe jut néha: hogyan látnak minket mások?

„Muszáj emlékeztetnünk a világot arra, hogy milyen egy igazi női test. A közösségi média nem a valóság” – 21 kép a női testről

WMN Szpsg – 2020.07.18. – SZL

Ha üzenhetnél a serdülőkori önmagadnak, mit tanítanál neki a női testről?

< 4 5 6 7 8 9 10 >