WMN Szpsg
WMN Szpsg

Mi marad a tetoválásokból a lézeres eltávolítás térnyerése után?

WMN Szpsg – 2023.12.07. – MZS

Az elmúlt évtizedben a lézeres tetoválás-eltávolítás drága eljárásból egy mindenki számára elérhető lehetőséggé vált, ebből adódóan pedig egyre kevésbé tekintünk úgy a mintákra, hogy azok örök életre szólnak.

Advertisement

D. Tóth Kriszta: „Hála istennek, öregszem, ez azt jelenti, hogy élek!”

WMN Szpsg – 2023.12.06. – KAd

DTK arca, ahogy ő fogalmaz, 1999 óta a nyilvánosság előtt változik. Vannak, akik fel is hánytorgatják neki, hogy nem olyan fiatal, mint majd' 25 évvel ezelőtt… De vajon hogyan érez ő maga a változásokkal kapcsolatban? Mit tesz (illetve nem tesz) azért, hogy jól érezze magát a bőrében? Mikor jött rá, hogy többet kell törődnie a saját testi-lelki jóllétével is? Interjú!

„Kislány voltam, de az alakom egy nőére emlékeztetett” – Ilyen az élet nagy mellel

WMN Szpsg – 2023.12.05. – SzAE

Biztos, hogy minden nő nagy mellre vágyik? (Nem.)

Kurucz Adrienn: A nap, amikor szemüveges lettem (megint)

WMN Szpsg – 2023.12.02. – KAd

Titkoltad már valaha, hogy rosszul látsz? Szégyellted a szemüvegedet gyerekkorodban vagy akár máskor, az életed folyamán? Megbarátkoztál vele vagy sohasem sikerült? Szemüvegesek, ide gyűljetek!

Szabó Anna Eszter: A traumáink átrajzolják a tükörképünket

WMN Szpsg – 2023.07.03. – DTK

Egy kislány, aki rendszeresen azt hallja: milyen gyönyörű. Egy kiskamasz, akinek a testéhez nem jól közelednek. Egy fiatal nő, akinek erőszakkal átlépik a határait. Egy kétgyerekes anyuka, aki próbálja végre visszavenni a kontrollt az emlékei, az érzései és a tükörképe fölött. Szabó Anna Eszterrel D. Tóth Kriszta beszélgetett.

Krajnyik Cintia: Sokkal jobban szeretem most a külsőm, mint tíz évvel ezelőtt

WMN Szpsg – 2023.06.26. – KAd

„A saját tükörképem mindig önreflexió. Nemcsak arról, hogy néz ki az arcom, a testem, hanem hogy hol tartok most az életemben, hogyan dolgoztam meg a múltam, és a korábbi események hogyan hatnak ki a jelenemre” – mondja szépségportréról szóló sorozatunk legújabb részében Krajnyik Cinti.

Csepelyi Adrienn: A testemmel előbb voltam jóban, mint a lelkemmel

WMN Szpsg – 2023.06.19. – DTK

Egy mellében talált csomó kapcsán tanult meg nem könyörtelen lenni a testével, később egy betegség hozta el a felismerést, hogy a lelkének is jár a segítség és a megértés. Csepelyi Adrienn – nem csak a képeken retus nélkül.

A fogyás általában nem varázslattal történik

WMN Szpsg – 2023.06.16. – KK

Az emberek többsége többnyire nem mindig ugyanannyi kiló, és sokan vannak, akik nem elégedettek az aktuális súlyukkal. A közösségi média ezért tele van gyors sikert ígérő csodamódszerekkel, (szinte) energiabefektetés-mentes életmódváltásokkal, és persze sikersztorikkal. De mi kell valójában ahhoz, hogy belevágjunk és kitartsunk?

< 1 2 3 4 5 6 7 >