WMN Szpsg
WMN Szpsg

„Kislány voltam, de az alakom egy nőére emlékeztetett” – Ilyen az élet nagy mellel

WMN Szpsg – 2021.07.09. – SzAE

Biztos, hogy minden nő nagy mellre vágyik? (Nem.)

Advertisement

Steiner Kristóf: Férfiaknál hol marad a testpozitív szemlélet?

WMN Szpsg – 2021.06.27. – SK

„Sosem volt kockás a hasam, de ha melegem van, ledobom a pólómat, és nem takargatom a puha pocakot, amely mindenkin ott pöffeszkedik, aki nem behúzott hassal, megfeszített gerinccel üldögél. És – mint mondottam volt – eszemben sincs lézerrel, borotvával, epilátorral nekiesni a hónom aljának, mert az én személyes ízlésem és értékrendem szerint semmi okom nincs rá. Akinek nem tetszik, forduljon el.”

„Csak a gyerek miatt megyek, és nem húzok bikinit!” – Hús-vér anyák érzései a strandszezon kezdetén

WMN Szpsg – 2021.06.26. – TF

Hájas, striás, narancsbőrös, plöttyedt, visszeres, szőrös, hurkás bálnatest – szavak, amikkel nők, anyák leírják a testüket, amikor arról kérdezzük őket, hogy milyen érzésekkel mennek vagy nem mennek strandra. Szerencsére vannak ennél sokkal pozitívabb, előremutató vallomások is, azokat is megmutatjuk.

„Ne a műtéttől várjuk a boldogságot, mert nem az fogja elhozni!” – Az élet mellplasztika után

WMN Szpsg – 2021.06.21. – TF

Vannak mondatok, amiket senki nem akar hallani egy műtét előtt vagy után: „ez a mellbimbó kuka”, „mell helyett tudunk csinálni egy pici domborulatot az izomból”… Különböző nők, különböző okok és hátterek, zokogás a próbafülkében, lelki tortúra, komplikációk, orvosválasztási tanácsok, küzdelmek és végül az eredmény. A mellplasztika és a valóság.

Lábas Viki: Nem célom, hogy mindenkinek megfeleljek és a tökéletes külső illúzióját kergessem

WMN Szpsg – 2021.06.13. – KC

Milyen példák voltak előtte szépségápolás terén a családban? Minek köszönhetően lett sokkal szebb a bőre az elmúlt években? Mit tanácsol azoknak, akik bizonytalanok a saját külsejükkel kapcsolatban? És mi az a közösségi élmény, ami önmagában képes megszépíteni? Lábas Vikivel, a Margaret Island énekesével beszélgettünk.

„És akkor megvilágosodtam: én tulajdonképpen szőke vagyok!” – Hogyan őrizzük meg sérülés- és sárgulásmentesen szőkének a festett hajat?

WMN Szpsg – 2021.02.05. – FB

Szőkének lenni, és annak is maradni bizony sok figyelmet, gondoskodást és időt igényel… ha nem ez az eredeti hajszíned. Íme, a szakértő tanácsai, hogyan őrizheted meg a hamvas szőkédet anélkül, hogy az besárgulna vagy tönkremenne. És egy évtizedek óta szőke nő tapasztalatai a kihívásokról.

„A ruhatárunk változik, a színeink nem” – Pásztory Dóri 5 tanácsa, hogyan építheted be a színtípusodat az öltözködésedbe

WMN Szpsg – 2021.02.05. – PD

Nem kell a tökéletesre törekedni, és érdemes kalkulálni a személyiséged egyéni jegyeivel is. Ezzel együtt remek játék és hasznos tudás is felfedezni, mely színek állnak neked jól igazán. Dóri pedig mindenkit megnyugtat: ezt a tudást megszerezni sosem késő!

Steiner Kristóf: „Itt az ideje, hogy megszeressem a ritkuló hajamat”

WMN Szpsg – 2021.01.10. – SK

„Arra vágyom, hogy haladjak tovább a tíz évvel ezelőtt megkezdett utamon: a türelem, az elfogadás, és a bizalom útján. Segíthet a lenmagzselé, a rozmaring tea és a fejbőrmasszás, és semmi ellenvetésem nincs a lágylézeres beavatkozás vagy akár a hajbeültetés, esetleg a póthajviselés ellen – mindenki azt az utat válassza, ami boldoggá és kiteljesedetté teszi, és amelyben hisz.”

< 3 4 5 6 7 8 9 >