WMN Szpsg
WMN Szpsg

Mielőtt megveszed, gondold végig, viseled-e majd 30 alkalommal! – 10+1 tipp a fenntarthatóbb gardróbért

WMN Szpsg – 2022.06.24. – WMN

Nektek is van olyan ruhadarabotok a szekrényben, ami valamilyen okból évek óta nem került elő? És ennek ellenére néha ti is úgy érzitek, hogy „nincs egy rongyotok sem”? Korn Anita fenntartható divattal foglalkozó influenszer tippjei segítenek, ha szeretnétek jobban használható ruhatárat.

Egyre több huszonéves lány botoxoltat – Mire képesek a fiatalok a fiatalságért?

WMN Szpsg – 2022.06.10. – PL

Az elmúlt tíz évben 41 százalékkal nőtt a 18–25 év közötti nők aránya a botoxkezeléseket igénybe vevők körében. Ezek a fiatalok az úgynevezett „baby botox”-ot már a mindennapi szépségrutinjuk részeként alkalmazzák, ez pedig nem feltétlenül az ő hibájuk, a hosszú távú következményekkel viszont nekik kell számolniuk.

Doffek Gábor: Ami a bikinitestet illeti, tanulhatnátok tőlünk, lányok!

WMN Szpsg – 2022.06.09. – DG

„Bár őszinte kritikusa vagyok a férfinemnek, mégis úgy gondolom, néhány fontos dologban igenis lehet ránk hallgatni, lehet tőlünk tanulni, netán ellesni pár trükköt. Az egyik ilyen a külvilág kizárásának képessége.”

„Szerencsére gyorsan nő a hajam” – Félresikerült sztárfrizuráink

WMN Szpsg – 2022.06.01. – CSA

„Ilyen frizurát szeretnék!” – hangzik az ismert mondat a fodrásznál, amelynek nyomán sajátos frizurák milliói születtek már világszerte. Ki vele, ti melyik sztár frizuráját másoltátok le tiniként!

„Az ötvenes éveimbe lépve leginkább úgy érzem magam, mint kamaszkoromban” – Új testben új lélekrezdülések

WMN Szpsg – 2022.05.30. – BE

„Ha igazán magamba nézek, azt szeretném, ha békén hagynának engem az újfajta változásaimmal együtt. Ha hagynák, hogy úgy éljem meg mindezt, ahogy én akarom, ahogy én tudom. Majd én eldöntöm, hogy őszhaj-nagykövetté, pörgős ötvenessé vagy megkeseredett asszonysággá válok – hogy több skatulyát ne említsek.” Szerzőnk szerint nekünk is, neki is dolga van még azzal, hogyan tekintsünk az ötvenes nőkre.

Amikor anyád azt mondja, kövérnek érzi magát…

WMN Szpsg – 2022.05.29. – DTK

Így befolyásolja az anyák testképe a lányaikét. Észrevétlenül, fájdalmasan, kitörtölhetetlenül. Lányod van? Akkor olvasd el. Téged is anya szült? Akkor is.

Hogy a vízparti pihenés ne a törölközőbe csavart bujkálásról szóljon – Így lett a szorongásból a szabadságom jelképe a fürdőruha

WMN Szpsg – 2022.05.28. – PZs

A víz ápol és eltakar, de mi van, ha ki kell lépni a habokból a szárazföldre? Ha a vízparton úgy takargatod magad, hogy az álcázási technikádat James Bond is elirigyelné, akkor ez a cikk épp neked szól:

„Csábítottam, ha nem akartam, és röhejes voltam, ha csábítani akartam” – Tényleg muszáj szexinek lenni? (vélemény)

WMN Szpsg – 2022.05.27. – SzAE

Nem könnyű definiálni, mi számít „szexinek”. De Anna Eszter azért megpróbálja. Ha más nem, körüljárni – a saját csábítástörténetein keresztül.

< 1 2 3 4 5 6 7 >