1.

„Tudod, hogy azt pletykálják rólam, hogy nagy a faszom és sokat kurvázok?” (Gabriella)

2.

Ismerkedős cset elején jeleztem az úrnak, hogy szerintem nem egymást keressük. Válasz: „amúgy sem nekem tetszettél, hanem a barátnőmnek!” WTF? (Eszter)

3.

45 év körüli pasi a 74 éves barátjával jött a randira. Úgy nézegettek, mint egy lovat a vásárban Elöl, hátul, mindenütt. Azt mondták, együtt szokták megnézni az „árut”, és mivel úgy tűnt, megfelelek, a pasi közölte: „részemről mehet a dolog”. Elköszöntem és hazamentem. (Ági)

4.

Két és fél óra céltalan sétálgatás után ez a kérdés fogadott a Nemzeti Múzeum lépcsőjén ülve: gondolkoztam-e már azon, mit fogok csinálni a végítélet napján, amikor ott állok majd az Úr színe előtt. Nem tudtam, mit fogok csinálni majd ezen a jeles napon, így elindultam inkább az Astoria felé, egyedül. (Gabriella)

5.

Az első randi után megbeszéltük, hogy elmegyünk az Operába. Rá egy napra felhív a pasi és megkérdezi, hogy nem bánnám-e, ha az ő volt csajának az anyja is velünk jönne a második randira?? Én meg: mi van? Ez most komoly? Persze hogy bánom, nem vagyok kíváncsi az exanyósodra a második randin. Erre ő: akkor ennek itt és most vége, hogyha én nem tudom elfogadni az ő barátait. (Rita)

6.

Második találkozón a pasi: „Mondtam a főnökömnek, mostantól kevesebbet rángathat, mert nekem már családom van!”. Mármint minket gondolt a családjának… Semmi nem volt köztünk. (Gyöngyi)

7.

Második találkozó volt, és annak ellenére, hogy több ízben leszögeztem, ez még csak ismerkedési fázis nálam, csak semmi túlgondolás, a másik fél mégis átcsapott érzelmes ölelgetősbe a randi végén, amit én durván hárítottam. Nem jött be, és a végén visszakérte a rám költött catering összegét, mondván: ha nem úsztam rá, neki ez bukott pénz. (Viki)

8.

Egy társkeresőn ismerkedtem egy pasival és üziztünk, hogy hol kéne találkoznunk. Én felvetettem, hogy mit szólna a Sugárban lévő kávézóhoz, mire kérdezte, hogy ott milyenek az árak, mert ő épp munkanélküli és nem akar ilyenekért fizetni. Javasolta, hogy menjünk el inkább az IKEA-ba és sétálgassunk a bemutatótéren, amibe fogalmam sincs, miért, de beleegyeztem. Végül a randiból nem lett semmi, mert két órával előtte lemondta, azzal, hogy neki lejárt a BKV bérlete. (Veronika)

9.

Fiú: Hogy állsz a swinger klubokhoz? 

Én: Szeretek táncolni.

(Igen, tíz éve is naiv voltam.) (Bea)

via GIPHY

10.

Férfi: Elkérhetem a telefonszámod?

Én: Ööö… Én úgy tudom, hogy neked párod van.

Férfi: Na és? Neked meg gyereked. (Bettina)

11.

Nő, második randin: néha a kiskamasz lánya ott alszik az ő hálójában, de ez ne zavarjon, mi majd tudunk ott szépen hancúrozni. (Leopold)

12.

Nem tudom, hogy ez randi-e, de húszas éveim bulizásait, illetve néha még a buszozásait is visszatérően végigkövette egy pasi. Nem követett szó szerint, de akkoriban közel laktunk, és mindenki ugyanazon a tíz-tizenöt helyen bulizott. A pasas minden alkalommal csak állt és figyelt. Nagyon figyelt. Egy idő után teljesen hozzászoktam, úgyhogy eléggé meglepett, amikor három év után egyszer csak odalépett hozzám, és annyit mondott: „baszunk?”. Így gondolta áthidalni a sok évnyi hallgatás és a beszélgetés közötti átmenetet. (Kriszta) 

 

13.

Miután elmondtam, hogy zongorát tanítok, megkérdezte az úriember: „és te ezért fizetést kapsz?” (Veronika)

14.

Még volt anyósom mesélte jó pár évvel ezelőtt egy első randiját. Nyár volt, kánikula, a találkozó után együtt indultak az étterembe a pasi kocsijával. Álltak a dugóban, anyósom le akarta húzni az ablakot, mire a pasi ráförmedt, hogy le ne merje, mert még azt hiszik, hogy nincs az autóban klíma. Nem jutottak el az étteremig. (Andrea)

15.

Szemüvegben mentem a randira, mert előző nap begyulladt a szemem, smink se volt, semmi, csak én. A fickó mentségére mondva, fél óráig tudott várni vele, de végül csak megszabadult a kínjától, és kinyögte, hogy, ugye, ez nem fog előfordulni még egyszer? (Eszter)

via GIPHY

16.

Egy barátom mesélte: legbizarrabb randija egy ázsiai lánnyal volt, aki folyton arról érdeklődött, hogy a srác mennyit sportol, milyen egészségesen táplálkozik, és viccesen megjegyezte többször is, hogy a szervei akkor sokat érnének a feketepiacon. A két méter magas, kigyúrt srác menekülőre fogta. (Eliz)

17.

Férfi: Hova menjünk?

Én: Mondjuk, egy kávézó?

Férfi: Ugye, nem képzeled, hogy majd én fogok mindent fizetni?! Ismerem a hozzád hasonló aranyásókat! (Fatime)

18.

Egyszer egy fiatalember randevún megkérdezte, hogy szokott-e zoknipihe lenni a lábujjaim között, mert ő szívesen kiszedegetné. (Liza)

19.

Eleve úgy indult az első randi, hogy találkoztunk az Astorián, de nem ültünk be sehova, hanem azt mondta, menjünk a Károlyi kertbe, ahol ő egy ponton elővett egy dobozos szőlőlevet, és megitta. Nekem nincs problémám azzal, hogy magamnak fizessem a számlát, ezt neki is mondtam. Kábé tíz perc beszélgetés után megkérdezte, mit szólnék hozzá, ha most azonnal felmennénk hozzá, le kellene vetkőznöm meztelenre, és bezárna egy szekrénybe. Utána még párszor írt, hogy nem akarok-e találkozni, mert ő tudja, hogy nekem bejönnének az ilyen dolgok. (Dóri) 

 

20.

Egyszer meghívott egy úriember vacsorázni egy elegáns étterembe, és a fizetésnél közölte, hogy nála nincs pénz, kifizetném-e a számlát?

Odahívtam egy igen nagydarab „bankos” barátomat, aki el is jött, ki is fizette a számlát, az úrral pedig közöltem, hogy „Neki tartozol!”

Ha jól tudom, nem merte nem megadni. (Anita)

21.

Engem egyszer egy pasi el akart vinni vacsorázni.

Te melyik kerületben is laksz?

– Második.

– Oh… akkor hagyjuk.

– Ezt nem értem.

– Kinéztem egy éttermet, de Pesten van, és hallottam, hogy ti, második kerületiek olyan sznobok vagytok, hogy sosem hagyjátok el a második kerület határát. (Blandina)

22.

Második randi: elmenni a kiskorú lányáért (nem is tudtam, hogy van) a VII. kerületi kapitányságra, mert bevitték, és szerezni egy ügyvédet is (a nagyobbik fiú annak tanult, ezért őt is megkeresni), és a volt férjet is összeszedni. Megismertem az egész családot kábé egy este alatt – azt is, akit nem akartam. (István)

via GIPHY

23.

Rendszeres kérdés szokott lenni, hogy lenyelem-e vagy kiköpöm. (Ági)

24.

Nem első randi, mert az nem lett belőle, hanem még az ismerkedős cset elején megkérdezte, hogy mit szólnék hozzá, ha néha felvenné az én ruháimat. (Gabriella)

25.

Két kérdés. Az egyik: hogyan élem meg, hogy Jézus miattam halt kereszthalált? Mivel erre nem tudtam értelmes választ adni, jött a következő: benne lennék-e egy hármasban? Azóta sem értem az összefüggést. (Erzsébet)

26.

Srác első három kérdése: 1. Te dolgozol? (Én vagyok a naiv, mert igennel válaszoltam.) 2. Akkor fizetnéd a mai vacsorát? (Épp kezdtem volna hápogni, hogy a saját részemet szívesen.) De azonnal jött a 3. Tudnál kölcsön adni? (A rendelésig nem jutottunk el.) (Anita)

27.

„Te tudod, hogy mennyibe kerül a fekete piacon egy máj?!” (Viktória)

28.

Egy budapesti kávézóban ismerkedtünk épp, amikor a harmadik mondat után, az amúgy nagyon szimpatikus fiú megtudta, hogy eredetileg kaposvári vagyok, mire kibukott belőle, hogy Kaposváron bizony már ő is járt! Erre én lelkesen megkérdeztem, vannak-e ott rokonai, ismerősei, miért járt arra? És akkor részletesen beszámolt arról, hogy 27 évesen vette észre az akkori barátnője, hogy fitymaszűkülete van, és Kaposváron volt a korrigáló műtét… TMI (Too Much Information) (Nóra)

29.

Nem jutottunk el az első randiig, miután így hangzott a meghívás: „kapsz egy menüt a mekiben, és közben leszkennellek.” És ez egy 50 év feletti, elméletileg értelmiségi férfitól! (Andrea)

30.

Kérdés nem volt, csak kijelentés. A randi nulladik másodpercében rám nézett, majd közölte: „Bocs, nem erre gondoltam.” Hogy mire is gondolt, az már sosem derül ki. (Csilla)

via GIPHY

31.

Kedvencem: „A volt feleségem ruhái pont jók lennének rád, van kedved felpróbálni őket?” (Márta)

32.

Amikor megemlítettem, hogy szociálpolitikai témában kutatok, ösztönös döbbenettel visszakérdezett: „annak meg mi értelme?!” (Olga)

33.

Csetelés alatt megkérdezte, hogy szoktam-e kapálni. (Klaudia)

34.

Közölte: ha becsúszik a gyerek, semmi gond, ő vállalja, sok pénz van most benne! Ezzel így nem is lenne semmi baj, de a második személyes találkozásnál kissé korainak éreztem ezt a témát. (Panna)

35.

Első randi, nyár van, egy teraszon kávézunk, fél óra után a pasi ránéz a lábamra, és kiböki, hogy annyira szépek a lábujjaim, ugye, majd megnyalogathatja őket? (Nóra)

36.

Az is ér, ha nem mondott semmit, csak ült velem szemben és csetelt valakivel?! (Viktória)

Fiala Borcsa

Kiemelt képünk illusztráció – Forrás: Getty Images/Image Source