WMN Life
WMN Life

„Fiatalok vagyunk, naprakészek vagyunk, tettre készek vagyunk” – itt vannak a Visa She’s Next pályázat győztesei

WMN Life – 2024.06.13. – DTK

Öt női vállalkozó nyert egyenként kétmillió forintot és egy éven át tartó mentorálást a Visa She’s Next pályázatán. A tíz döntős egy nagyszabású gálán mutatkozott be élőben a szakmai zsűri előtt. A program nagykövete idén D. Tóth Kriszta volt, és a tavalyihoz hasonlóan ezúttal is ott volt a zsűritagok között is. Most pedig bemutatja nektek az idei győzteseket.

Háromezer forint egy szem eperért, százezrek egy ananászért – virágzik a luxusgyümölcsök piaca

WMN Life – 2024.06.12. – DD

Egy középkategóriás telefon, de akár egy használt autó árát is el lehet költeni néhány szem gyümölcsre: a luxusgyümölcsök piaca egyre nő.

„Mindig úgy gondoltam: nem szégyen a gyerekedtől tanulni” – Takács Dalma és édesapja beszélgetése

WMN Life – 2024.06.12. – TD

Takács Dalma azt mondja, neki az édesapja a legjobb barátja. A közelgő apák napja apropóján beszélgetett vele apaságról, apa-lánya kapcsolatról, gyereknevelésről.

Csepelyi Adrienn: Üzenet a károgóknak, avagy Európa-bajnokság és Szoboszlai-lufi

WMN Life – 2024.06.12. – CSA

A most kezdődő Európa-bajnokság előtt felerősödött a károgók hangja: ők azok, akiket a nyilvánvaló tények sem zavarnak meg, és bármit megtesznek, nehogy örülniük kelljen egy sportsikernek.

A férfi szabad, a nő szabados: még mindig megítélik, ha váltogatja a partnereit, és kísérletező az ágyban

WMN Life – 2024.06.11. – ZKB

A „slut era” – szabad fordításban „ribanckorszak” – angolszász kultúrkörben elterjedt kifejezés, a „hot girls summer” és az amerikai filmekből ismert „ami Vegasban történik, az ott is marad” női, modern kori megfelelője. Az(ok) az időszak(ok) egy nő életében, amikor függetlenként, kötöttségek és szégyenérzet nélkül, szabadon éli meg saját szexualitását. Ahogy az elnevezés is mutatja, súlyosan stigmatizált jelenségről van szó.

Kurucz Adrienn: Ezernyi emogyerek, a Palaye Royale-fiúk meg én

WMN Life – 2024.06.10. – KAd

Folytatódik a Potyautas a koncerten sorozat: főszerkesztőnket ezúttal Palaye Royale-koncertre vitte a gyereke, hogy képet kapjon az emo életérzésről.

„A kövér nők odaadóbbak az ágyban” – a mérgező előítéletek még mindig velünk élnek

WMN Life – 2024.06.10. – ZKB

A testpozitív hozzáállás nem a túlsúly idealizálását jelenti. Hanem azt, hogy mit gondolunk, mit mondunk, mennyit engedünk meg magunknak másokkal szemben. Z. Kocsis Blanka nap mint nap tapasztalja, hogy még mindig rengeteg mérgező előítélet él a túlsúlyos nőkkel kapcsolatban. Különösen a szex terén.

„Nem vagyok egy ősanyatípus” – mégis mit jelent ez? És miért érzünk anyaként annyi bűntudatot?

WMN Life – 2024.06.09. – KK

Két gyerekkel a bennem élő anyakép azóta is folyamatosan változik, alakul, visszacsatol, újraterveződik, és közben naponta úgy harmincszor kérem számon magam azért, mit és hogyan csinálok. Aztán próbálom magammal megbeszélni, hogy ne tegyem.

< 1 2 3 4 5 6 7 >