WMN Life
WMN Life

„Sok nő mondja, hogy a vállalkozása a harmadik gyermeke, de ez rossz megközelítés”

WMN Life – 2023.03.27. – ZKB

A mompreneur = mom (anya) + enterpreneur (vállalkozó) Ez pedig az ő valóságuk, amiből kiderül, miért ne mondj nekik olyasmiket, hogy „Neked könnyű, hisz nincs munkaidőd”.

Ha éveken át idiótának akarod érezni magad, építkezz!

WMN Life – 2023.03.26. – WMN

A kérdés, amit tilos feltenni minden építkező, felújító ismerősnek: „Ééééééés, beköltöztetek már?” De mégis felteszi mindenki. Egy érintett, évek óta építkező olvasónk élményei empatikus ismerősökről és megbízható kivitelezőkről (hahaha).

Ármányszövő nők – Nem csak a mesékben léteznek

WMN Life – 2023.03.26. – BM

A mesékben hemzsegnek a feszültséggerjesztő, cselszövő és másokat hátba támadó némberek. És akkor a való életről még nem is beszéltünk…

Wossala Rozina: Érdemes megvizsgálni, hogy amikor kiszállsz a szociális gyertyaégetésből, ki marad melletted

WMN Life – 2023.03.26. – KC

Wossala Rozina ahogy mondja, még ugyan nem változókorban, de változó korszakban van. Sok minden változott benne és körülötte, ezekről beszélgetett vele Krajnyik Cintia.

„Nehéz egy személyben anyának és apának lenni”

WMN Life – 2023.03.25. – FB

„Vigasztalni a gyereket úgy, hogy ne érezze: épp atomjaimra hullottam.” Ha te is hasonló cipőben vagy, mondd: mit találsz a legnehezebbnek?

Hol tanuljon tovább a gyerekem: alapítványi vagy erős állami gimnáziumban?

WMN Life – 2023.03.24. – WMN

Mi a jobb a gyereknek? Ha burokban élhet, ameddig csak lehet (akár 18 éves koráig), vagy az, ha korábban szembesül a valósággal, és ki kell fejlesztenie a megküzdési technikáit? Ebben a dilemmában őrlődik vendégszerzőnk, a középiskolai felvételik utolsó döntési pillanatában.

Az igazi férfi kemény, bátor. És idő előtt lerobban, meghal

WMN Life – 2023.03.24. – MD

Átlagban 6 évet vesz el a magyar férfiak életéből, hogy folyamatosan bizonyítaniuk kell, mekkora férfiak. És ez nem csak az ő hibájuk.

„Csak még egy falatot a mama kedvéért!” – A gyerekkori válogatósság nyomában

WMN Life – 2023.03.24. – SzHA

Számos oka lehet annak, ha egy gyerek válogatós – ezeknek jártunk utána. Miután elolvastátok a cikket, írjátok meg kommentben a ti tapasztalataitokat is.

< 1 2 3 4 5 6 7 >