WMN Life
WMN Life

Az emberi lélekre nem létezik „alapbeállítás” – Ismerjétek meg a lányt, akire annyian akarnak ma hasonlítani

WMN Life – 2022.01.17. – NyL

A megbabonázó „It girl” már a múlté, itt van helyette a #thatgirl (vagyis „Az a Lány”), aki egy sokkal kiegyensúlyozottabb, rendszerezettebb életet hirdet a közösségi médiában – de tényleg jó ez nekünk? Ennek járt utána Nyáry Luca.

Dián Dóri: Félek, hogy középszerű vagyok (de nem az!!!) – Proust-kérdőív

WMN Life – 2022.01.17. – DD

Dóri gyakornokból lett újságíró, videó- és podcast szerkesztő a WMN-nél, úgyhogy mondhatjuk, hogy az első szárnypróbálgatásaitól ismerjük, ismeritek. De még így is sok új információt tartogatnak a válaszai a Proust-kérdésekre, ismerjétek meg jobban a legelvarázsoltabb, legcukibb, legtöbbször bocsánatot kérő WMN-csapattagot.

Kedvesség, információ, tapasztalat, egyéni igények figyelembevétele… – Mi minden kell a jó szülésélményhez?

WMN Life – 2022.01.17. – TF

A legtöbb szülésről szóló írás inkább figyelmeztető vagy akár traumafeldolgozó, vagyis a negatív tapasztalatokat veszi sorra (bízva abban, hogy a kimondásuk változást hoz). Persze olyan szülés valószínűleg nincs, ami minden pillanatában tökéletes, de most négy olyan olvasói szüléstörténetet mutatunk meg, amelyek alapvetően pozitívak. Mert ilyen élmények is vannak! A magyar egészségügyi rendszerben is.

Merjünk közelebb menni a halálhoz – és ne hagyjuk magukra a hozzátartozóinkat!

WMN Life – 2022.01.16. – KK

Nektek mit tanítottak az elmúlt évek a halálról?

Tóth Flóra: A legrosszabb a teljes kiszámíthatatlanság – WMN-naplók

WMN Life – 2022.01.16. – TF

Akkor ez most Covid-tünet vagy nem Covid-tünet, karantén, önkéntes karantén, PCR vagy most ne legyen PCR, rendkívüli szünet, rendkívüli kérdőív, rendkívüli rálátás a rendkívül bizalmas adatokra, információtöbblet és információhiány, „tegye fel a kezét, aki kapott oltást!” – nagyjából ilyen a kisgyerekes élet omikron idején, címszavakban.

„A párom olyan, mint egy kamasz” – A gyermeklelkű felnőttek pszichológiája

WMN Life – 2022.01.16. – MD

Vannak emberek, akikkel kaland az élet: csupa szenvedély, dráma, spontaneitás… pont, mint a filmekben. De álljunk meg: mennyire reális ez? Meddig lehet bírni ezt a tempót, ezt az lendületet? Az érzelmi éretlenség jeleiről, előnyeiről és hátrányairól készítettünk összefoglalót.

< 1 2 3 4 5 6 7 >