Napfényes kufircaink

Lehet, hogy épp ott, azon az eldugott padon tört rád hirtelen a mindent felperzselő vágy. Vagy csak vékonyak a falak otthon, és nem szeretnéd, ha anyád a szomszédban kagylózna. Otthon maradt hétvégére a szobatársad, pedig megígérte, hogy lelécel legalább egy napra. Nem akarod még hazavinni. Ő nem akar valamiért hazavinni (lehet, hogy felesége van?). Otthon vannak a szülők. Otthon vannak a gyerekek. Romantikus a tengerpart, a hegytető, a szénakazal, a vitorlás hajó, a kapualj. Mert miért ne. Szereted fokozni az izgalmakat. Felhúz a gondolat, hogy rajtakaphatnak. Így próbálod feldobni a kissé ellaposodó házaséletedet.

Azt hiszed, ha becsukod a szemed, téged sem látni. Vagy csak egyszerűen nem bírtatok tovább magatokkal.

Ezer és egy oka lehet annak, ha valaki nem otthon, a négy fal között akarja csinálni, hanem ott, ahol a madár is jár, a fának döntve, a sírkőre lökve vagy a garázsajtónak támaszkodva. Talán nincs is olyan, ártatlanságát már elveszített ember, aki ne szexelt volna legalább egyszer nyílt színen, vagy legalább ne vágyott volna rá.

Ám az egyre zsúfoltabb Földön, a nyüzsgő, bekamerázott nagyvárosokban, és a lesből támadó drónok világában bizony rettentő nehéz feladat megtalálni a nyílt színi kufircra alkalmas helyszíneket, ahol nem üt rajtatok sem egy felháborodott közterületes, sem a helyi keresztény gyülekezet túlbuzgó nénijei. Erre a súlyos, mondhatni, húsba vágó problémára talált megoldást még 2009-ben egy Josean nevű webdizájner, amikor elindította a Mispicaderos nevezetű oldalát.

Itt szerettek ők

A spanyol picadero szó olyan köztéri helyet jelent, ahová a párok biztonsággal elvonulhatnak a nyilvánosság elől szexelni. Josean pedig arra biztatta az internet buja népét, tapasztalataikkal segítsenek másoknak is megtalálni a hozzájuk legközelebb eső romantikus helyszínt, ha épp rájuk tör a leküzdhetetlen vágy.

A felhasználók tíz év alatt egész jól teletűzdelték Spanyolországot a pásztorórára alkalmas helymeghatározásokkal, amiket hasznos információkkal is elláttak: hogyan lehet oda a legkönnyebben eljutni, mennyire kényelmes, mire érdemes odafigyelni, vagy hogy alkalmas-e akár húsz fő befogadására.

Az oldal létrehozója tíz év tapasztalatait összefoglalva csak annyit mondott: őt már semmi sem lepi meg, ha egy épületnek van vécéje vagy öltözőfülkéje, abban már biztos, hogy szexelt valaki.

Magyar tempó

Mindezeket elolvasva bennem természetesen felhorgadt a nemzeti büszkeség. Hiszen Magyarország jobban teljesít, ha a spanyoloknak tizenkétezer helyszínük van, ahol a kék ég (vagy a klotyó neonfénye) alatt hetyeghetnek, nekünk biztos, hogy legalább kétszer annyi van.

A magyar lányok szépek, a magyar emberek kreatívak, hogy a magyar virtusról és az ország felsőbb utasításra érkező teleszüléséről már ne is beszéljünk. Bizony mondom, így elnézve a dolgot egyenesen hazafias kötelességünk úton-útfélen kefélni egészen addig, amíg nem terem kisbaba minden káposztaültetvényen. Úgyhogy rögvest meg is kértem az ismerősöket, barátokat, követőket, osszák meg a nyilvánossággal is a tapasztalataikat, hol lehet nagyobb botránykeltés nélkül megoldani a gatyaszárat és felhúzni hátközépig a szoknyát.

Íme, a kipróbált helyek, tőletek, nektek! A helyszínek sora és a praktikus kiegészítő információk természetesen a kommentszekcióban tovább bővíthetők.

(Akinek pedig már az összes felsorolt helyszín megvolt, az köztársasági elnöki kitüntetésben részesül. Gondolom…)

GPS-koordináták G-pontra

Ózd mellett, az Arlói-tónál, a hegyoldalban lehet találni nagyon jó kis helyeket. De csak állva, egy fának támaszkodva, mert annyira lejt, hogy még fekve sem lehet normálisan egymásra találni. Egyedül gombaszezonban kell vigyázni a bóklászó gombászokkal.

Hortobágyról Debrecenbe menet az országutak melletti földek. Ugyanez Budapestről Hatvanig, kizárólag holtidényben, amikor se nem szántanak, se nem aratnak.  

Budaörsi Auchan-parkoló. A péntek délutáni tömegben senkinek nem tűnik fel egy ott parkoló kocsi.

Halásztelken, a strand részen.

Nyíregyházán a lőtér éjjel-nappal, a múzeumfalu parkolója éjszaka, az állatpark parkolója éjszaka (de ott volt egy kukkoló).

Szeged, Belvárosi híd alatt, a hátad a híd pillérének döntve, nagyon jól lehet témázgatni. A hídról és Szeged felől nem látni, éjszaka Újszeged felől sem látnak át, egyetlen bökkenő, ha néhányan letévednek a rakpartól például kutyát sétáltatni. A Tisza magas vízállásánál kicsit más élmény lehet, egyébként tiszta szívvel ajánlom.

Budapest, második kerület, Pesthidegkút, a Gercse-templom melletti mezők. Ha elég nagy a gaz, akkor a kis mezők közötti földutakon szépen eltakarja az autót. Előnye, hogy könnyen megközelíthető, hangulatos és romantikus a madárcsicsergés akár nappal is. Hátránya, hogy reggel és este járnak arra kutyasétáltatók. Egyszer hozzánk a hátsó ajtón beugrott a kocsiba egy barátságos golden retriever épp a kezdetekkor. A távolból hallottuk, hogy hívja a gazdája, így kituszkoltuk a lelkes ebet, de az aktusból a röhögés miatt nem lett semmi. 

A Budakesziről a Farkashegyi reptérre vezető út régebben jó hely volt. Végig volt telepítve szőlővel, ami lombosodás után jótékonyan eltakart mindent. Sajnos kivágták őket, pedig jó hely volt egy kis munka előtti reggeli menetre, és ősszel még egy fürt szőlő is akadt mindig utána.

A Hármashatár-hegyen, a Tündérsziklához közel van egy barlang, ahová a kutya se jár.

A Rudas gyógyfürdő öltözőkabinja (ugye koedukált a szekrényes helyiség, és eléggé nagy az öltöző).

A Remiz jó volt, amíg nem volt totál bekamerázva, most nem tudom, milyen.

Gugger-hegyi parkoló, a játszótér mellett.

Fonyód után valahol van egy fasza kis bokor.

Kiscelli parkerdő, késő éjszaka. Nappal nem ajánlatos.

A Nyugati pályaudvar külső részén dekkoló vonatok közt.

Éjszakai buszon, Máriaremete felé haladva, ahol a sofőr beleszól a hangosba, miszerint: „Kedves utasok, kiírom, hogy garázsjárat, és lekapcsolom a belső világítást, de vegyék figyelembe, hogy én is ember vagyok, és valamikor haza kell majd mennem.”

A Citadella alatt, a sétányon le lehet menni pár biztos helyre, és tiétek a világ.

A hűvösvölgyi Nagyrét éjszaka azért elég rémisztő, de hétköznap, napközben kevés a turista, és vannak stabil padok, asztalok.

Pécsen, a Mecsekben van a Niké-emlékmű, és a mögötte lévő parkolóba csak úgy ajánlott behajtani, hogy egyik autóba se nézel be. Szimplán csak dugós parkolónak hívják a helyi fiatalok.

Az Olof Palme-ház környéke elég sötét volt régebben ahhoz, hogy illetlen dolgokat lehessen művelni, csak néha zavarta meg az embert egy-egy labdáját kereső kutya. Ma viszont mindent feltúrnak, mindenütt kordonok, lezárások. Aztán csodálkoznak, hogy fogy a magyar.

Akkor most ti jöttök!

Fiala Borcsa