VIM
VIM

Helló, ez a Veled is megtörténhet!

Mindenkinek van egy története. Legalább egy, ami van annyira érdekes, hogy mások is szívesen meghallgatják. Vagy azért, mert van benne valami különleges, vagy épp ellenkezőleg, azért, mert olyan átkozottul jellemző sokunkra. Lehet, hogy tanulságos, lehet, hogy inspiráló, felháborító, izgalmas, vagy egyszerűen csak vicces. Ez itt a te oldalad, oszd meg velünk és a világgal a te történetedet!

Ha az alábbi gombra kattintasz, egy űrlapot találsz, ahol a neved és email címed megadása után rögtön be is írhatod a sztorit, ami velünk is megtörténhet.

Ui. Noha nagyon igyekszünk, de sajnos nem tudjuk megígérni, hogy mindent és azonnal közlünk. Az olvasószerkesztés jogát pedig fenntartjuk. Köszönjük a megértéseteket.

Konyhai pálfordulásom, avagy így lettem ellenállóból konyhatündér

VIM – 2023.03.20. – WMN

Hogyan jutott el a főzés élvezetéig az a lány, aki a konyhaszekrénye polcain klasszikus irodalmat tárolt, és aki inkább átugrott a kerítésen, csak ne kelljen a rántást kavarnia?

„Ha szóba állnál velem, elmondanám, hogy hiányzol” – Egy fiatal nő üzenete az édesapjának

VIM – 2023.02.16. – WMN

„Elmondanám, de nem hagyod…” Vajon mi lehet az oka annak, hogy egy apa így hátat fordít a lányának, aki őt továbbra is az egyik legfontosabbnak tartja?

„A TikTok ugyanúgy hat rám, mint a félkarú rabló vagy a rulett” – Egy szerencsejáték-függő története

VIM – 2023.02.10. – WMN

Olvasónk az összes hazai kaszinóból kitiltatta magát, aztán nem várt helyen jött elő belőle a rossz játékos, és nullázta le a számláját. A TikTokon, amelyet rengeteg gyerek is használ.

„Sokáig hittem abban, hogy a szeretet elég lesz, miattam képes lesz letenni a poharat”

VIM – 2023.02.08. – WMN

„Egyre többször vettem észre, hogy már a munkából is illuminált állapotban jön haza. Persze nem álltam meg szó nélkül, jöttek a viták, ő tagadott mindent. A gyerek súgta meg, hogy az autóban, az ülés alatt tartja a borosüveget” – olvasónk története arról, hogyan (nem) lehet határokat húzni egy függő hozzátartozóval esetében.

„Átértelmeztem a hűség fogalmát” – Egy férj vallomása

VIM – 2023.01.30. – WMN

„Emlékszem, amikor rádöbbentem: azért szenvedek, mert ragaszkodom egy illúzióhoz. Az illúzióhoz, hogy a feleségem kizárólag az enyém, kizárólag hozzám és nekem tartozik.”

„Dermedten néztem végig, ahogy a férjemre rászabadult a virtuális közösség”

VIM – 2023.01.24. – WMN

Valószínűleg erre az esetre tökéletesen ráillik: derült égből villámcsapás. Vagy mindez csupán kapuzárási pánik lenne, a közösségi média által megsegítve?

„Nem volt olyan opció, hogy nem létező személy, ezért beírtam, hogy apám meghalt”

VIM – 2023.01.21. – WMN

„Nem volt olyan opció, hogy nem létező személy, ezért beírtam, hogy apám meghalt” – meséli Lejla, aki sosem tudhatta meg, ki is a valódi édesapja.

Meg kell hogy érkezzen a düh, amely eddig nem mert felszínre törni

VIM – 2023.01.11. – WMN

Ha lehetne ma egy kívánságunk, akkor az az lenne, hogy ezzel a történettel senki ne tudjon azonosulni.

< 6 7 8 9 10 11 12 >