VIM
VIM

Helló, ez a Veled is megtörténhet!

Mindenkinek van egy története. Legalább egy, ami van annyira érdekes, hogy mások is szívesen meghallgatják. Vagy azért, mert van benne valami különleges, vagy épp ellenkezőleg, azért, mert olyan átkozottul jellemző sokunkra. Lehet, hogy tanulságos, lehet, hogy inspiráló, felháborító, izgalmas, vagy egyszerűen csak vicces. Ez itt a te oldalad, oszd meg velünk és a világgal a te történetedet!

Ha az alábbi gombra kattintasz, egy űrlapot találsz, ahol a neved és email címed megadása után rögtön be is írhatod a sztorit, ami velünk is megtörténhet.

Ui. Noha nagyon igyekszünk, de sajnos nem tudjuk megígérni, hogy mindent és azonnal közlünk. Az olvasószerkesztés jogát pedig fenntartjuk. Köszönjük a megértéseteket.

„Az endometriózisom terjed, tarol, és magával rántja minden reményünket”

VIM – 2023.06.10. – WMN

Három műtét, egy kórházi baktérium miatt szétnyílt 20 centis műtéti seb, szétcincált belek, lefaragott petefészkek, hasi hegekkel, és egy orvos, aki nem vette komolyan az első intő jeleket.

Nem létezésem története: élet egy narcisztikus anya mellett

VIM – 2023.05.30. – WMN

„Anyám rétegei egyenként hámlanak le nem rólam, nagyon lassan, puhán tépve. Rettegve figyelem, mi marad alatta. Marad-e valami alatta?”

Ó, azok a gondtalan, időtlen nyarak, amikor megindultunk a panelból a telekre!

VIM – 2023.05.20. – WMN

Neked is vannak édes emlékeid gyerekkorodból a hétvégi telekről?

Mocskos kezek a virágmintán

VIM – 2023.05.18. – WMN

Milyen világ az, ahol egy lány azt fogalmazza meg magában: bárcsak inkább dohányzott volna, hátha akkor békén hagyják, és nem kell az autók közé menekülnie?

Amikor rájöttem, hogy a méhem közterületté vált

VIM – 2023.04.30. – WMN

„A műtőasztalon fekve nehéz ideképzelni a szerelmet. Pedig épp szerelmünk gyümölcse kíván megfoganni.” Aki belevág a testen kívüli megtermékenyítés folyamatába, egy érzelmi hullámvasútra ül fel, és nem pusztán a hormonok miatt. Olvasónk meséli el, milyen stációkon megy keresztül, mióta a párjával elhatározták: családot alapítanak, ám ez természetes úton nem látszik összejönni.

„Márpedig én szoptatni fogom a kisbabámat! Képtelen voltam elengedni a gondolatot”

VIM – 2023.04.20. – WMN

„A nők 98%-a biológiailag képes rá hogy szoptassa a gyermekét.” De mi van, ha az ember a maradék két százalékba tartozik? Egy anya története következik, akinek el kellett fogadnia, hogy bármennyire szeretné is, nem tudja a melléből táplálni a kisbabáját.

„A gyász életem végéig elkísér, de én alakítom, milyen kapcsolatom lesz vele”

VIM – 2023.04.09. – WMN

A legfontosabb annak a felismerése és elfogadása volt, hogy a gyász és a hatalmas űr, amit a társam elvesztése okozott, soha nem fog elmúlni.

Lánglovagok, lavírozók, törtetők és kiégettek között

VIM – 2023.03.31. – WMN

Rendszerszintű problémákat látok a munkahelyeken – vallja olvasónk, aki az elmúlt időben több munkahelyen is megfordult, ám jó darabig sehol nem volt maradása, nem akarta ugyanis fizikailag és mentálisan is tönkretenni magát.

< 5 6 7 8 9 10 11 >