1. Mi volt az életed eddigi legmélyebb és legmagasabb pontja?

Legmélyebből volt több is. Ezek olyan mélyek, hogy nem is akarom megosztani őket, mert tényleg mélyek.

Legmagasabból is sok volt. Például amikor felvettek a Színművészeti Egyetemre. Vagy amikor sorban forgattam a sikerfilmeket, illetve Hollywoodban forgattam fél évig.

2. Ha válságba kerülsz, hogy húzod ki magad belőle?

Ho'oponopono-technikával, meditációval, tudatos és éber gondolatellenőrzéssel, Byron Katie módszerével, melynek neve: „The Work", az érzelmeim tudatosításával, tudatos elengedéssel, imával, aztán még további gyakorlati tettekkel.

3. Melyik volt az a pillanat, amikor szembenéztél vele, hogy az élet része a halál is?

Sokszor. A nagymamám halálakor, és repülőn kétszer is, amikor nagyon durva turbulenciás szakaszba értünk, illetve egyszer hegymászás közben.

4. Szerinted mi kell ahhoz, hogy még az életedben értékeld az életedet?

Tudatosság, figyelem, gyakorlat és külön erre szóló energiabefektetés.

5. Mit jelent számodra a bátorság?

Hogy nem győz le a félelmed, hanem van merszed megtenni azt, amit szeretnél, és amit a szíved diktál. Még akkor is, ha közben akár lebénít vagy megőrjít a félelem és a rettegés.

Fotó: Ritter Doron

Következő Hello, WMN! estünk vendégei Fenyő Ivánon kívül: Szentesi Éva a WMN főmunkatársa, kétszeres ráktúlélő, Péterfy-Novák Éva író, Orvos-Tóth Noémi klinikai szakpszichológus és Dr. Kiarash Bahrehmand nőgyógyász főorvos. Hamarosan az ő válaszaikat is olvashatjátok majd. Addig is nézzétek meg, hogyan zajlott az októberi Hello, WMN! estünk. KATT IDE!