WMN Life
WMN Life

Ha azt akarod, hogy a gyerekedet ne lehessen megvezetni, akkor hagyd kérdezni, gondolkodni, sőt: vitatkozni (veled is)!

WMN Life – 2021.11.16. – NB

Hagyd, hogy szkeptikus legyen a gyerek! Igen, néha az agyadra megy. De akkor is azzal teszed neki a legjobbat, ha gondolkodhat, kérdezhet, vitatkozhat. A cikk végén hasznos gyakorlati tippekkel is szolgál szakértő szerzőnk.

Szabó Anna Eszter: Valami van a levegőben… az év végi sötétség – WMN-naplók

WMN Life – 2021.11.15. – SzAE

Jól érzed, tényleg beborít lassan a sötétség… Érzi ezt Szabó Anna Eszter is, aki elhatározta: az idén legyőzi a fullasztó sötétet és csak azért is megkeresi az utolsó fénysugarakat. A szó szoros értelmében. Csatlakozz a kihívásához, ha van kedved!

Aki siet, az hülye, avagy hogyan NEM tettük jobb hellyé a világot néhány aprósággal

WMN Life – 2021.11.15. – CSA

– Csináljunk jó dolgokat, hogy másoknak jobb legyen! – De én nem akarok, mert szerintem mások hülyék! – Szerintem meg ti vagytok a hülyék, úgyhogy én se akarok! – A brit tudósok szerint meg ti mindannyian hülyék vagytok, csak én nem!

Találkoznia kell áldozata szüleivel, hogy feltételesen szabadlábra kerülhessen – Itt tart most Oscar Pistorius ügye

WMN Life – 2021.11.14. – GF

A meggyilkolt modell szülei bele akarnak nézni az elkövető szemébe, hogy le tudják zárni a gyászukat – a paralimpikon pedig ezen az áron szabadulhat a börtönből.

Sokszor az egyetlen ok arra, hogy folytassuk – Így segít át a remény a mindennapok nehézségein

WMN Life – 2021.11.13. – FR

Edith Eva Eger szerint a remény teszi lehetővé számunkra, hogy a múlt helyett a jelenben éljünk. De honnan ered a reményre való képességünk? És hogyan őrizzük meg azt a legkilátástalanabb helyzetekben is?

Szülők a lelátón – Miért kiabáltok (be)?

WMN Life – 2021.11.13. – WMN

„Miért nem bíznak a szülők a gyerekeikben jobban? Miért nem bízzák a játék irányítását a szakemberekre? És miért üvöltenek így a lelátóról?”

A Börzsönyben a fák is énekelnek – Meditatív túrázásra hív az őszi erdő

WMN Life – 2021.11.13. – FR

„Az erdő az egyetlen hely, ami képes kizökkenteni önmagamból. A hely, ahol az összes feszültséget, szorongást el tudom engedni: a gondjaim temetője. Minden lépésnél hátrahagyok egyet. Nem búcsúzunk, de tudom, mikor távoznak belőlem – onnantól könnyebb a léptem.”

Mit adhat a szoptatás valakinek, aki kislány kora óta undorodott a testétől? – Egy anya gondolatai az elválasztás után

WMN Life – 2021.11.13. – SzAE

Egy gyerekkorában molesztált nő, két gyerek, majdnem hét év szoptatás. Anna Eszter lezárt egy fejezetet, és megírta nektek.

< 3 4 5 6 7 8 9 >