WMN Life
WMN Life

Megemelkedett libidó, átrendezett lakás, váratlan dührohamok – a gyász nem mindig olyan, mint elsőre elképzeljük

WMN Life – 2023.11.22. – TD

Hogy néz ki a gyász? A kérdés hallatán a legtöbben valószínűleg egy összekuporodva sírdogáló embert képzelünk el, aki éjjel-nappal az elvesztett szerettére gondol. Azonban a szakemberek hangsúlyozzák: a gyász ennél jóval komplikáltabb. Sőt, sokszor olyan formában jelentkezik, amit álmainkban sem gondoltuk volna.

Olyan gyors lett a technikai fejlődés, hogy már nincs időnk adaptálódni

WMN Life – 2023.11.22. – SzHA

A világ nem lett rosszabb, csak mi szorongunk jóval többet, ami nem is csoda: a technika fejlődése olyan változásokat hozott az életünkbe, amivel nem mindig tudjuk tartani a lépést. Hogy mi a megoldás? Erről gondolkodik Széles-Horváth Anna.

A bátorság nem azt jelenti, hogy semmitől sem félünk, hanem hogy képesek vagyunk legyőzni a félelmet

WMN Life – 2023.11.21. – TD

Krízis-e az, ami mindenkivel megtörténik? Min múlik, hogyan reagálunk a bennünket érő kihívásokra? Miként taníthatjuk meg a gyerekeinknek, hogy a válságra ne katasztrófaként tekintsenek? Meddig oké rosszul lenni egy krízis után? Sarkadi Bálinttal készült interjúnkból kiderül.

Csak 14 százalékunk elégedett a munkahelyével – Szakértői tippek sikeres álláskereséshez

WMN Life – 2023.11.21. – ZKB

Eleged van a kollégáidból, szeretnél többet keresni vagy éppen úgy érzed, ideje a teljes karrierváltásnak? Z. Kocsis Blanka annak járt utána, hogyan hangolhatod át magad álláskereső üzemmódba, Szalai Norbert HR generalista pedig elmondja, mire érdemes figyelni az interjúk alatt.

„Legalább annyira ismerem a kudarcot, mint a sikert” – D. Tóth Kriszta tanácsai nem csak kezdő vállalkozóknak

WMN Life – 2023.11.20. – DD

Egy vállalkozást elindítani, felépíteni majd sikeresen vezetni nem könnyű feladat. D. Tóth Kriszta, a WMN alapítója, tulajdonosa és tartalomigazgatója egy felkérésnek eleget téve mesélt az őt ért kihívásokról és tanulságokról az elmúlt lassan kilenc év tapasztalatai alapján. A szuper beszélgetést a cikkre kattintva nézhetitek meg:

Megfiatalít, ha a felmész rá, és Nemo a végzete – 25 éves a Nemzetközi Űrállomás

WMN Life – 2023.11.20. – DD

Lenyűgöző emberi teljesítmény, hogy immár 25 éve kering a fejünk felett észvesztő sebességgel a Nemzetközi Űrállomás, amiről hat érdekességet gyűjtöttünk össze:

Polgár Judit: „A tehetség önmagában kevés” – Élet. Sakk. Ember.

WMN Life – 2023.11.20. –

Nehézségtől nem megijedni, válsághelyzetből tanulni, veszteséget a fejlődésedre fordítani, nem megúszni a kemény munkát – ezek mind a mai ember legfontosabb képességei (lehetnének). És ha valaki tud erről mesélni, az Polgár Judit nemzetközi sakknagymester. Erről szól Élet. Sakk. Ember. című sorozatának újabb része, olvassátok el!

Világgá mentek! – Ötfős család, tizenegy hónap, három kontinens

WMN Life – 2023.11.19. – SzHA

Sokak szerint gyerekekkel pár napnyi utazás is kész logisztikai csoda, a Harmat-Szabó család viszont Kenyától Kolumbiáig tartó tizenegy hónapos kalandtúrára indult három kisiskolás gyerekkel. Ismerjétek meg őket!

< 2 3 4 5 6 7 8 >