WMN Life
WMN Life

Hogyan lesz divatos, ami nem mindenkinek áll jól? – ciklikusság, korrajz és hétköznapi igények a divatban

WMN Life – 2024.04.01. – SzHA

Nem magunkat kell a divathoz alakítani, hanem fordítva – mondja a szakértő.

„Többet akarni, másra vágyni, tenni a céljainkért nem nagyravágyás vagy jellemhiba”

WMN Life – 2024.04.01. – ZKB

„Szeretném, ha egyre többen ébrednének rá, hogy bár nem minden csak az egyénen múlik, és néha az erőfeszítéseink ellenére sem tudjuk elérni életünkben a kívánt változást, sok esetben igenis lehet tenni azért, hogy az életünk jobb, teljesebb legyen.” Z. Kocsis Blanka az Anyakivan oldal megálmodójával, Semjén Nórával beszélgetett.

Szerelem a haláltábor árnyékában: Több mint 70 évig tartott Steiner Edit és férje boldog házassága

WMN Life – 2024.03.31. – NP

A történelem egyik legsötétebb időszaka hozta össze a Magyarországról Auschwitzba deportált Steiner Editet és azt a katonát, aki az ő és társai megmentésében segédkezett.

A belga férfi, aki igazi erdélyi gazda lett, és ízes gyimesi tájszólással beszél – Jonas Mertens története

WMN Life – 2024.03.31. – BSz

Ismerd meg Jonas Mertenst, a belga gazdát, aki miután bejárta a világot, Erdélyben találta meg igazi otthonát: gyimesi ember tanította beszélni, magyar és román nő szeretni, a sok-sok idős gazda és gazdasszony pedig az életre nevelte. Hajómérnökből lett parasztember, aki mindennél jobban ragaszkodik „szülőföldjéhez”, annak hagyományaihoz és természetkímélő mezőgazdaságához.

Iliás-Nagy Katalin: Magamhoz ölelt, elhagyott magány

WMN Life – 2024.03.29. – INK

Az idő és a kor, amely mindenkit a saját buborékjába zár, nem kedvez a barátságok fennmaradásának vagy az új kapcsolatok kialakulásának. Könnyen lehet, hogy egy nap rájövünk, egyedül maradtunk, vagy legalábbis alig-alig mozdulunk ki otthonról. Mihez kezdjünk ezzel az érzéssel?

Krajnyik Cintia: Köszönöm, hogy itt lehettem, de most egy időre búcsúzom!

WMN Life – 2024.03.29. – KC

Elmesélem, hogy kezdődött a WMN és az én közös utam, ami most újabb mérföldkőhöz érkezett. Búcsúzom, de csak egy időre, és még így sem teljesen. És semmiképpen sem örökre.

Ingyen teszi élhetővé mentális betegséggel küzdők otthonát Barbara, a rettenthetetlen takarító

WMN Life – 2024.03.29. – KAd

Fodor Barbara mentális betegséggel élőknek, elsősorban depressziósoknak segít rendbe tenni az otthonukat. Azt mondja, pontosan tudja, milyen az, amikor valakinek annyi ereje sincsen, hogy kitakarítson. Ő maga is megélte ezt a poklot korábban.

Berkes Dóra (Utazóanyamajom): „Három kisgyerekkel utazni nem jobb vagy rosszabb, csak más” – Interjú

WMN Life – 2024.03.29. – SE

Több órát késik a repülő, sírnak a gyerekek, az utasok meg csúnyán néznek rájuk – kisgyerekekkel felfedezni a világot nem könnyű, de egyáltalán nem lehetetlen!

< 5 6 7 8 9 10 11 >