WMN Life
WMN Life

Nincs árnyalat, aminek több jelentést tulajdonítanánk: így lett a háziasszonyok, a szexszimbólumok, majd a feministák színe a rózsaszín

WMN Life – 2022.04.24. – MZS

Alig száz évvel ezelőtt még fiúk viselték a határozottnak és erőteljesnek vélt rózsaszínt, az utóbbi évtizedekben mégis a nőknek szánt termékek védjegyévé vált.

Halott csecsemők, bújtatott nácik és melegradar – 6 összeesküvés-elmélet, amiről kiderült, hogy igaz

WMN Life – 2022.04.23. – DD

Első hallásra őrültségnek tűnő elméletek. Másodikra is. Aztán kiderült, hogy igazak:

A babakörömvágó ollótól az elektromos törlőkendő-melegítőig – Szükséges és kevésbé szükséges holmik gyerekszületés előtt

WMN Life – 2022.04.23. – TF

Valahonnan minden leendő szülő kap egy listát arról, mire lesz szüksége a baba születése után, csak nem mindegy, milyen az a lista, mert lehetnek rajta például olyan tételek is, mint cumisüveg-sterilizálót sterilizáló oldat (spoiler: nem kell). Tóth Flóra kétgyerekes anyukaként és listamániásként írt egy listát a valóban hasznos és a haszontalan, de vicces dolgokról.

„Én csak szörfözni akartam, ez vezérelt mindig” – Ismerjétek meg a Tetovált asztalost, vagyis Vályi Bencét

WMN Life – 2022.04.23. – GyD

Jóképű, az igaz, és már tízezer követője van az Instán, a „tetovált asztalos” azonban nem a külsejével szeretne érvényesülni, és a mesterségét sem azért választotta, mert egyre divatosabb. Már csak azért sem, mert jóval több munka és nehézség van ebben, mint az elsőre látszik…

„Fogta az apja a gyereke karját, és a vénájába szúrta a heroinnal teli fecskendőt” – Tamás története

WMN Life – 2022.04.22. – WMN

Egy fiú, akinek a saját apja tette tönkre örökre az életét.

Nyáry Luca: Sokszor zavarba ejtőnek, oda nem illőnek tartjuk a női szomorúságot

WMN Life – 2022.04.21. – NyL

„Nem hiszem, hogy Csáth Gézának, József Attilának vagy Stephen Kingnek valaki valaha is felhánytorgatta volna, hogy miért ilyen búvalbaszottak” – írja Nyáry Luca. Szerinte a női szerzőktől még mindig sokan azt várják el, hogy kellemesen szórakoztatók és üdítően vidámak legyenek.

„Az univerzum minden bűntudata az én vállamat nyomta” – Anyák és (egykori) gyerekek vallomásai az első ovis napokról

WMN Life – 2022.04.21. – BG

Mindenkinek másért nehéz ez a helyzet. Olvassátok el, hogy volt ez a WMN berkeiben, aztán meséljétek el, ti hogyan éltétek meg az ovi, bölcsi első napját, akár kisgyerekként, akár szülőként!

„Ez nem összekaristolás, nem lázadás, nem valami bizonyítása. Ez csak én vagyok” – Egy újabb tetoválás margójára

WMN Life – 2022.04.20. – SzAE

Szerzőnk szerint a tetoválás hasonlatos a szüléshez: azért lehet elviselni a fájdalmat, mert a vágyott cél lebeg a szemünk előtt. És egy jó tetoválóművész pedig olyan, mint egy jó orvos–szülész–dúla, aki segít elérni a célt, ami aztán egy életen át elkísér.

< 5 6 7 8 9 10 11 >