WMN Life
WMN Life

A magasságokban és a mélységekben is nehezen látjuk az embert – Jennifer Aniston történetéről

WMN Life – 2022.11.10. – MD

„A híresség különös szerzet, főleg, ha színész is: alig tudjuk megkülönböztetni a szerepeitől, ő nekünk Rachel, egy emlék, egy fantázia, amit felépítettünk róla. Egy brand, egy szimbólum, egy korszak… – minden, csak nem ember” – írja Milanovich Domi, miután kiderült, Jennifer Anistonnak nem lehetett gyereke, a média mégis évtizedeken keresztül terjesztett hazugságokat róla.

Szülei szerelmes levelei vezették el a II. világháborúban elesett apja maradványaihoz – Egy lány története, aki egy életen át kutatta családja múltját

WMN Life – 2022.11.09. – TF

Shannon Estill vadászpilótát eltűntnek nyilvánították a II világháborúban – és mivel a lánya születésekor már harcolt, sosem találkozhattak. A lány ma már 77 éves nagymama, aki minden követ megmozgatott, hogy megtalálja és hazajuttassa az apja maradványait.

Legyőzte a gyermekbénulást, majd a világ egyik legjobb sportolójává vált – Ismerjétek meg Wilma Rudolph, „a fekete gazella” életét

WMN Life – 2022.11.09. – MZS

Nemcsak versenytársaival, de a súlyos betegségekkel is megküzdött, majd nemzetközi sportikonként történelmet írt.

Onnan tudtam, hogy öregszem, hogy már nem a táskák, hanem a konyhai eszközök hoztak lázba – Óda a mosogatógéphez

WMN Life – 2022.11.08. – KC

Az elektronikai eszközöknek van egy trükkös szokásuk: csak akkor észleled, hogy meghibásodtak, amikor megpróbálod bekapcsolni és használni őket, tehát értelemszerűen szükséged lenne rájuk. És ekkor rájössz, hogy az életedet gépek irányítják.

„Nem vagyok antiszoc'! Csak szeretek egyedül lenni” ‒ Ettől függ, mekkora a társaságra való igény valakiben

WMN Life – 2022.11.08. – SzHA

Gyakran dobálózunk az „antiszociális” jelzővel, ha a másik magának való – holott a kifejezés egészen mást takar valójában, mint amire a köznyelvben használjuk. Íme:

Talán sosem tudjuk meg, mi az igazság – Öt máig megoldatlan történelmi rejtély

WMN Life – 2022.11.07. – DD

Vannak rejtélyek, amiket okosabb nem bolygatni, ám az alábbi öt talányra azért mégis jó lenne tudni a választ:

„Igazából sohasem az eredmény érdekelt, hanem mindaz a gyönyörűség, amit láttam futás közben” – Ismerjétek meg a „futógráfus” történetét!

WMN Life – 2022.11.07. – NP

Nádudvari Péter ezúttal egy kalocsai férfiról mesél, akit Török Tibornak hívnak, és akinek eredeti szakmája pék, nevét azonban leginkább hosszútávfutásai és fényképei miatt emlegetik.

A nevelőszülők szívesen megtartották volna a lányt, de a testvérét nem. Így neki is mennie kellett – Laura története

WMN Life – 2022.11.05. – WMN

Van egy kislány, aki azt tapasztalja, hogy senki nem fogadja el a testvére miatt, aki egészen másképp reagált az őket ért családi tragédiákra.

< 1 2 3 4 5 6 7 >