WMN Life
WMN Life

Palya Bea: Csak akkor tudok a másikra igent mondani, ha magamra is igent mondok

WMN Life – 2023.03.19. – PB

Palya Bea egy korábbi, gyönyörű írása házasságról, esküről, és arról, mennyire fontos, hogy tudatosítsuk, mire is vállalkozunk, amikor kimondjuk azt a négybetűs szót.

Mózes Zsófi: Ti, akiknek örökké hálás leszek

WMN Life – 2023.03.18. – MZS

Azok, akik nem érintettek, gyakran el sem tudják képzelni, hogy milyen sokat jelent egy bántalmazás túlélőjének a támogató közeg. Az érte való kiállás. Mózes Zsófi most azokról az emberekről ír, akik körbeveszik és megtartják a legnehezebb pillanatokban is.

Ezért fordulnak sokan a spiritualitás és az ezotéria felé

WMN Life – 2023.03.18. – SzAE

A háborúellenes hippimozgalom idején hódító útjára induló New Age most új lendületet kapott a fiataloknak köszönhetően, akik például imádság helyett inkább „manifesztálnak”, ha kapaszkodót keresnek.

Ezt jelenti számotokra a szabadság: WMN-szemle a válaszaitokból

WMN Life – 2023.03.18. – WMN

Március 15-én arra kértünk titeket, mondjátok el, nektek mit jelent a szabadság. Fantasztikusan izgalmasak a válaszaitok, íme, ígéretünk szerint itt van a szemlénk:

Halálos betegségből életre szóló küldetés: Keresztes Zsolt parasportoló fordulatokban gazdag története

WMN Life – 2023.03.18. – NP

Egy daganatos betegség miatt a kínok kínját állta ki Keresztes Zsolt, majd amputálni kellett az egyik lábát. Ekkor kezdődött sportolói pályája, bajnoki élete. Egy nem mindennapi történet egy különleges fiatalemberről.

Krajnyik Cintia: „Hiszem, hogy a szüleim is látták, ahogy férjhez megyek”

WMN Life – 2023.03.17. – KC

Isten éltesse sokáig szeretett Krajnyik Cinti kolléganőnket és férjét, Hadacs Bálintot!

Szülni egy túlnépesedő világba: egyéni dilemmák, omladozó rendszerek

WMN Life – 2023.03.15. – wl

2022. november 15-én a Föld lakossága elérte a nyolcmilliárd főt. Fiatal szerzőnk tudományos alapokon vizsgálja meg a sokakat foglalkoztató kérdéseket: elbír-e ennyi embert a bolygónk, és érdemes-e gyereket vállalni.

Nyáry Luca: A hírességek nem a barátaink, és jól van ez így

WMN Life – 2023.03.15. – NyL

Valós kapcsolataink, mentális egészségünk rovására mehet, ha túlságosan beleéljük magunkat abba az illúzióba, amit a közösségi média erősen táplál, hogy a celebekhez fűződő kapcsolatunk nem egyoldalú.

< 1 2 3 4 5 6 7 >