WMN Life
WMN Life

Szeretni bolondulásig – Ezért nem kell rettegned a szerelemtől, még ha olykor pofára esés is a vége

WMN Life – 2021.11.22. – DG

Ha valakinek elhihetjük, hogy megéri szeretni, épp az apró dolgok miatt és a kudarc lehetőségét is belekalkulálva, akkor az Doffek Gábor!

Ha mindenkiről neked kell gondoskodni, nem attól szenvedsz, hogy rosszul kezeled a stresszt

WMN Life – 2021.11.22. – MD

Gondoskodsz a gyerekeidről, az idős szüleidről, miközben igyekszel helytállni a munkahelyeden. Pokolian nehéz helyzet, amiből nem az időmenedzsment technikák fognak megmenteni. Mert van az a terhelés, amit képtelenség beosztani.

Innen tudhatod, hogy akkor is trauma ért, ha nem hívod annak

WMN Life – 2021.11.21. – MD

Sok helyzetben természetes első reakció a tagadás. Ráadásul az erőszakban rengeteg a manipuláció. De ha kezeletlenül hagyjuk a sérüléseinket, másokat bántunk vele, és mi is megrekedünk.

Amikor egy filmsztár egyszer csak eltűnik az internetről – Kínában ez is megtörténhet

WMN Life – 2021.11.21. – GF

Intő példa arra, mit jelent diktatúrában élni.

A „cirkusz” örök, mindegy, hogyan nevezzük – Ma van a tévé világnapja

WMN Life – 2021.11.21. – TF

Évek óta hallgatjuk, hogy a tévé a végét járja. Hogy a tévé meg fog halni. Tóth Flóra szerint ez bullshit. Valójában az történik, hogy főnixmadárként születik újra, csak éppen más néven, de a lényeg – a tartalom és a forma – valójában ugyanaz. Maximum a szolgáltató más, de még az sem.

Szentesi Éva: Sosem felejtem el

WMN Life – 2021.11.20. – SzÉ

Az élményeink formálnak minket – legyenek akár jók, akár rosszak –, és emlékké szelídülve mindegyikért hálásak lehetünk.

„Mintha valamennyi halott társam az én számmal beszélne” – A náci háborús főbűnösök nürnbergi pere

WMN Life – 2021.11.20. – WMN

„Egy része nem volt normális, a többi igen, kóros lelki alkatok voltak, de nem őrültek. Jól tudták, mit csinálnak” – mondta az amerikai börtönpszichológus a náci háborús bűnösökről, akiknek szembesítése és bírósági felelősségre vonása 76 évvel ezelőtt ezen a napon kezdődött meg, az egész világ szeme láttára. Az erről szóló írásunkat is csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk.

Bűzös Budapest – Nyakig merültünk a főváros kanálisában és pöcegödreiben a vécé világnapja apropóján

WMN Life – 2021.11.19. – FB

Voltak idők, és vannak még mindig olyan helyek és állapotok, amikor az ember nem feltétlenül örül, hogy van lyuk a fenekén. Avagy: örülj, ha üríthetsz!

< 1 2 3 4 5 6 7 >