WMN Life
WMN Life

Ha párt keresel, jobb, ha van külön megtakarításod a randizásra – már a szerelem is üzletté vált

WMN Life – 2024.05.11. – ZKB

A randizás drága, időben, pénzben egyaránt. A felmérések szerint az ismerkedős időszakban heti minimum 6 órába és 60 ezer forintba kerül.

Csodálhatjuk-e valami szépségét, ha közben kárt okozunk benne? – Csonka Vera képzőművész kiállítását ajánljuk

WMN Life – 2024.05.11. – TD

Csonka Vera képzőművész olyan kérdésekre keresi a választ, mint hogy megférhet-e egymás mellett a technológia és a természet.

Magyar szakos japánok Oszakában – Egy magyartanár tapasztalatai és élményei Japánból

WMN Life – 2024.05.11. – SzHA

Vajon miért tanul valaki magyarul? Ráadásul milyen indokkal választja ezt a nyelvet egy másik kontinensen, az egzotikusnak és távolinak tűnő Japánban?

Hien az Elviszlekben: „Az ne kövessen, akit csak a külsőm érdekel”

WMN Life – 2024.05.10. – DD

Hien, akit tinisztárként ismertünk meg, ma már 30 éves felnőtt nő, aki komoly karriert épít az USA-ban és Magyarországon. Az Elviszlek magammalban őszintén mesél a tehetségkutatós évekről, és arról, milyen volt vietnámi származásúként felnőni Sopronban.

„Borítsa lombos fejetek szagos, virágos fergeteg” – kedvenc verseink a fák és madarak világnapjára

WMN Life – 2024.05.10. – TD

Pilinszky János, Tóth Árpád, Dsida Jenő és Nemes Nagy Ágnes is merített inspirációt a fákból. Az ő verseikből szemezgettünk a fák és madarak napja alkalmából.

„Vége a rémálomnak!” – Hypospadiasis: egy húgycsőfejlődési rendellenesség 21. századi korrigálásáról

WMN Life – 2024.05.10. – BG

A hypospadiasis egy születési rendellenesség, amelynek lényege, hogy a kisfiúk húgycsőnyílása nem a makk csúcsán található, hanem a pénisz tövéhez közelebb. Szerencsére orvosolható betegségről van szó, a hogyanokról Both Gabi kérdezte a világhírű specialistát, prof. dr. Ahmed T. Hadidit, aki Magyarországon is végez műtéteket az Istenhegyi Géndiagnosztikai Centrumban, valamint dr. Pirót László gyermekurológust, a Centrum Géndinó gyermekrendelő szakorvosát.

„A gyógyító mozgás művészete benne van a kollektív tudatunkban” – A Nia tánc előnyei

WMN Life – 2024.05.09. – KZs

Brezina Kinga Nia oktató szerint ez a tános mozgásforma „az önismeret, az öngyógyítás és az önfejlesztés megvalósításának útja a mozgáson keresztül”.

Repül vagy vánszorog az idő sportolás közben? Számos tényezőtől függ!

WMN Life – 2024.05.08. – MD

Albert Einstein óta tudjuk, hogy az idő relatív. Az időészlelésünk rejtélye – amelyhez nem áll rendelkezésünkre külön érzékszerv – azóta is lenyűgözi a kutatókat, akik folyamatosan keresik, milyen tényezőkön múlik, hogy egyszer úgy érezzük, rohannak a napok, a percek; máskor meg úgy, hogy ólomlábakon lépdelnek.

< 1 2 3 4 5 6 7 >