WMN Life
WMN Life

A 6 legmegalázóbb helyzet a suliban

WMN Life – 2023.01.13. – KAd

Évtizedes szokások az iskolákban, amelyek életre szóló sebeket okozhatnak a gyerekeknek. Ti mivel egészítenétek ki a listát?

Mindenkinek vannak gyerekkori traumái – Kérdés, hogy mit kezdünk velük

WMN Life – 2023.01.12. – TF

Tényleg minden felnőttkori nehézségünk a gyerekkori traumáink miatt alakul ki? Milyen gyerekkor kell ahhoz, hogy boldog felnőttek legyünk? Megúszhatjuk, hogy szülőként traumákat okozzunk a gyerekeinknek? Tóth Flóra elolvasta a Mindenható gyermekkor című könyvet.

Mielőtt aláírnád a közös megegyezést, legyél tisztában a jogaiddal!

WMN Life – 2023.01.11. – CB

„Nekünk, munkavállalóknak kell tudnunk, mi jár, jogosan küldenek-e el, különben százezreket veszíthetünk” – figyelmeztet vendégposztjában a munkajogi szakértő. Hasznos tanácsok bizonytalan időkben.

Kettesben maradtunk, én és én. És túléltük!

WMN Life – 2023.01.10. – SzAE

Ilyen, ha egy anyának abban a luxusban lehet része, hogy egyedül tölthet magával pár napot.

Kőrizs Kata: Kívülről sosem tudjuk, valójában ki mivel fizet

WMN Life – 2023.01.10. – KK

Nem érdemes másokat irigyelni, és az sem baj, ha nem tökéletes minden. „Legközelebb jobban sikerül, csak ne feszüljünk” – nyugtat meg mindenkit (saját magát is) Kata a Proust-kérdőívben. Olvassátok el, miket mond még:

Ezek a kreatív hobbik segítenek kizárni a valóságot

WMN Life – 2023.01.10. – PZs

Az ünnepi időszaknak vége, a fények kialudtak, mi pedig itt maradtunk délután ötkor a sötétben. Itt az ideje hát, hogy valami olyan kreatív tevékenységgel foglaljuk le magunkat, ami a lelkünket is feltölti, és átsegít a szürke hétköznapokon.

Kanicsár Ádám András: Meg kell tanulnom elfogadni, hogy megérdemlem a jót

WMN Life – 2023.01.09. – KÁA

A boldogsága kemény belső munka eredménye, aki pedig nem hisz a szeretetben és az elfogadásban, az könnyen le tudja írni magát előtte. Ismerjétek meg LMBTQ-témákkal foglalkozó szerzőnket, Kanicsár Ádám Andrást.

„Hát én tényleg ennyire hülye vagyok? Kinek akarok megfelelni?”

WMN Life – 2023.01.09. – SzHA

Akiben világ életében erős volt a megfelelési vágy, az hajlamos versenyre kelni önmagával még abban a dologban is – ez esetben a futásban –, amelyet egyébként azért csinál, hogy minden korláttól megszabaduljon. De vajon mi történik, ha mégis elengedi ezt a kényszert?

< 4 5 6 7 8 9 10 >