WMN Life
WMN Life

Új tüdőt a nagyvárosoknak! – A vertikális kertek csodálatos világa

WMN Life – 2020.07.09. – MK

Bemutatjuk a parkot, ami az élhetőbb városok egyik letéteményese lehet – és még a füvet sem tudjuk kikoptatni benne. Nézd ezeket a csodás képeket!

Kurucz Adrienn: Hol lakik a szabadság? – WMN-naplók

WMN Life – 2020.07.08. – KAd

Az út soha nem sárga téglával van kirakva, mindig csak kérdésekkel. Nincs szabadulás. Elmehetsz a világ végére is, elevenedbe vágó kérdések ott is lesznek.

„Nem kell végigszenvedni a karriert” – Munkanélküliségem első, megkönnyebbült napjai

WMN Life – 2020.07.08. – WMN

Egyáltalán nem kell egy rossz kapcsolatban benne ragadni, hallgatni a dohogó, zsaroló mondatokat, lenyelni megannyi feszültséget – és ez pontosan igaz a munkára is.

Gyógyuló sebek, örök bélyegként belénk égett emlékek – 4 történet a megbocsátásról

WMN Life – 2020.07.07. – NyL

Mi kell a megbocsátáshoz? Hogy tudj felejteni? Vagy hogy lásd, egykori kínzóid milyen szánnivalóan senkik? Hogy túl tudj lépni azokon, akik megnyomorították az életed egy szakaszát? Vagy inkább fájdalmas szembenézés szükséges hozzá? Ezekre a kérdésekre kereste a választ négy történeten keresztül Nyáry Luca.

A fájdalom erőssége a tízes skálán? Tizenkettes! – Mindent a migrénről

WMN Life – 2020.07.07. – KAd

A migrén ott van a világ 20 leggyakoribb, munkaképtelenséget okozó betegségei közt, ám hiába a gyakori előfordulás, a temérdek kutatás, mégsincs rá a mai napig általánosan alkalmazható gyógymód.

Létezik olyan, hogy szép szülés – és nem is kell hozzá sok!

WMN Life – 2020.07.07. – TF

Ha egy nő biztonságban érzi magát a szülőszobában, megkapja a szükséges információkat, és hozhat saját döntéseket, akkor igenis tud jó élmény lenni a szülés, akkor is, ha fáj, vagy vannak kevésbé kellemes pillanatai. Íme, egy (vagyis inkább kettő) szép szülés története.

Miért lett ilyen rohadt nehéz a gyereknevelés?! – Egy kisfiú és egy kislány édesapjának büfijei és bukásai

WMN Life – 2020.07.06. – HZS

Herczeg Zsolt annak próbált utánajárni, hogy miért lett a mi generációnk számára olyan nehéz a gyereknevelés. Vajon mi változott nagyanyáink korához képest? Egyszerűbb lett az élet vagy bonyolultabb? (A cikk elolvasása után pedig kíváncsian várjuk kommentben a ti gondolataitokat is ezzel kapcsolatban!)

Fiala Borcsa: A már és a még mérföldkövei - WMN-Naplók

WMN Life – 2020.07.06. – FB

A hely, a résztvevők ugyanazok, a helyzet mégis folyamatosan változik, ahogy hömpölyög alattunk az élet.

< 1 2 3 4 5 6 7 >