WMN Life
WMN Life

Ártatlan szórakozásnak indult, ma már fiatalok millióinak egészségét teszik tönkre a beauty filterek

WMN Life – 2023.12.05. – MZS

Nemrég több tucat amerikai állam perelte be a Metát, meggyőződésük szerint ugyanis a cég tudatosan károsítja a felhasználóit, többek között épp a szépségszűrők használatával.

Még a repülésiszony is transzgenerációs? – A kontrollvesztésről is szól az aviofóbia

WMN Life – 2023.12.04. – SE

Az emberek 10–30 százaléka erősen szorong a repüléstől, de diszkomfortot, enyhébb aggodalmakat még ennél is többen átélnek. Mit lehet tenni? Pszichológusokat és pilótákat kérdezett Simon Eszter, és abban mind egyetértettek, hogy az alkoholnál meg a nyugtatóknál sokkal jobb megoldások is vannak.

A terápia hatékonysága legalább annyira múlik rajtunk, mint a pszichológuson

WMN Life – 2023.12.03. – TD

Mi kell ahhoz, hogy hatékony legyen a terápiás folyamat? Talán elsőre furcsán hangzik a kérdés, hiszen azt gondolhatjuk: ha rendszeresen járunk szakemberhez, akkor irányban vagyunk, innentől nincs más teendő. Ám ez nem ilyen egyszerű. Takács Dalma írása.

A LeProtti-módszer: így neveltek szuperhősöket Amerikában

WMN Life – 2023.12.03. – CSA

Mindennapos testnevelés? Ugyan! Nézd meg ezt…

A figyelem vált a legértékesebb valutánkká, csak nem biztos, hogy tudjuk, hogyan kell használni

WMN Life – 2023.12.03. – KC

A figyelmünk állandóan ezerfelé irányul, miközben egyre többet szorongunk, rosszkedvűvé és nyűgössé válunk, mert nem tudjuk megfelelően ellátni a feladatainkat. Ismerős? Hogyan tudunk összeszedettebbek lenni, és újra a jelenben létezni?

Wilson Luca: Felnőtt pillanatok, amikor legszívesebben visszabújnék anyám méhébe

WMN Life – 2023.12.02. – WL

Szép csendben feláll a történetünk, amelyben nincs mesés gazdagság, fényes hírnév, és úgy általánosságban, semmi, de semmi rendkívüli vagy grandiózus, mint gyerekként hittük. Csak színtiszta, felnőtt élet.

„Az álom olyan, mint egy izgalmas csomag. Megéri kibontogatni” – beszélgetés a rémálmokról

WMN Life – 2023.12.01. – , SzAE

Mit üzennek a rémálmok? Feltétlenül rosszat jelentenek? És mi a helyzet a visszatérő rémálmokkal? Mi a különbség rossz és rémálom között? Erről is beszélget Anna Eszter és pszichológus édesanyja, Kazimir Ágnes néhány igen személyes álom fejtegetése kapcsán.

Esküvő 70, első ejtőernyős ugrás 80 évesen – Muci kalandos élete

WMN Life – 2023.12.01. – TF

Van, aki számára egy kicsit mást jelent a tartalmas időskor, mint amit a legtöbben elképzelnek. Mondjuk, Irma – vagy ahogy Tóth Flóra ismeri, Muci – 80 évesen is azt vallja magáról félig viccesen, hogy ő „nem néni”, mert még fiatal.

< 1 2 3 4 5 6 7 >