-

WMN NN

Hogy mivel szeretnénk tölteni az időnket, amikor majd nyugdíjasok leszünk? Nem fogunk unatkozni, az biztos!

1.
Nyitok egy barkácsműhelyt! (Szabó Dominika)

2.
Kamiont vezetek! (Gyurkó Szilvi)

3.
Lesz minimum kilenc unokám. (Both Gabi)

4.
Szeretnék jól elhízni, hogy ne kelljen állandóan azon aggódnom, hogy már megint mekkorára növesztettem a belem. (Fiala Borcsa)

5.
Fantasztikus fotókat készítek a Leica fényképezőmmel. (Csiszér Goti)

6.
Addigra már nagyok lesznek a gyerekek, végre visszaadhatom nekik a sok disznóságot. A fiamat a feleségén keresztül fogom csesztetni, a lányomat meg telefonon hívogatom majd aggódásnak és gondoskodásnak álcázva. Vagy csak simán bepisilek néha-néha... bosszúból. (Fiala Borcsa)

7.
Megtanulom a nagyanyám receptjeit. És megfőzöm-sütöm mindet. (Szabó Dominika)

8.
Keresztülmegyek Amerikán egy csilivili lakókocsival a 66-os úton. (Horvát Sára)

9.
Van egy csomó könyv, amit szeretnék kiolvasni, de sohasem jutok el odáig. Na, de majd nyugdíjas koromban! (Fiala Borcsa)

10.
Szeretném, ha még a nyugdíj előtt olyan türelem és megnyugvás járna át, hogy ha át kell kelnem kocsival a Moszkva, bocsánat Széll Kálmán téren és annak közelében, nem hagyná el egyetlen olyan mondat sem a számat, amiben másokat valami olyasmire biztatok, amit ők nem szeretnének, hanem csak elnézően mosolyognék. (Csiszér Goti)

11.
Zsugapartikat rendezek Balatongyörökön. (Szabó Dominika)

12.
Egy felháborítóan jó testű fiatal fiút alkalmazok majd kertészként, a seggét bámulom, és mindezt gátlástalanul kibeszélem. (Gyurkó Szilvi)

13.
Olyan helyen élek majd, ahonnan vizet és hegyeket látok az ablakomból. (Both Gabi)

14.
Nudista strandra járok. (Szabó Dominika)

15.
Saját fotókiállításom lesz Manhattenben. (Csiszér Goti)

16.
Sokkal többet hallgatok, mint beszélek. Többet olvasok, mint írok, és végre megszakítások nélkül elolvasom a József és testvéreit. (Gyurkó Szilvi)

17.
Utazom. Bárhová. Vagy inkább mindenhová, egyedül vagy bárkivel. (Szabó Dominika)

18.
Elmegyek a Tűzföldre, Ausztráliába, és, na jó, egyszer egy nagyon hideg helyre, Szibériába is, mert biztosan gyönyörű! (Horvát Sára)

19.
Elalszom a saját szülinapi bulimon. (Gyurkó Szilvi)

20.
Boldogan nézem majd, ahogy a gyerekeim boldogan élnek. (Both Gabi)

21.
Én csak egy tisztességes Alzheimer-kórt szeretnék, hogy ne emlékezzek arra a rengeteg mindenre, amit addigra már vagy húsz könyvben megírtam. (Szentesi Éva)

+1

Akkor is lesz WMN, csak 30 évvel fiatalabban. A gyerekeink meg az ő barátaik tolják a tartalmat (ki tudja, milyen formában...), mi pedig a langyos óceánvízbe lógatott lábbal, cseten (esetleg telepatikus úton) cseszegetjük őket, hogy „bezzeg a mi időnkben" még minden jobb volt! (DTK)

Kiemelt képünk illusztráció - Forrás: Shutterstock/Ollyy