Dragomán György: Az írás életveszélyes is tud lenni – Az élet sava Borcsa gyilkos fűszerekkel
Egy író, akit érdekel az élelmiszerkémia. Egy koraszülött kisfiú, aki eleinte egyáltalán nem akar enni, később azonban még egy Főzőskönyvet is írt. A hobbipék, aki bő egy évtizeddel a karantén előtt már olyannyira kovászolt, hogy még mikrobiológiai szakkönyvekbe is beleásta magát, és akinek azóta is él és virul a kovásza. A férfi, aki tudja, milyen gyilkos fűszerkombinációval lehet eltenni valakit láb alól. Kedves olvasók, ez itt mind Dragomán György, és még mennyi minden egyéb! Nézzétek meg Az élet sava Borcsa legújabb epizódját, amelyben Dragomán Györggyel krumplinudlit készítünk baracklekvárral és diógrillázzsal, és amiből kiderül, az író a konyhában is író, a tudományos érdeklődésű ember pedig elképesztő mélységekben tudja tágítani a tudását, legyen szó rizottókészítésről, tömegpusztításról vagy a tálalásról. Ráadásul részben Gyuri első konyhai szárnypróbálgatásának egyik verzióját készítjük el – ő természetesen a tőle megszokott alapossággal és gondossággal. Az élet sava Borcsa konyhájában Dragomán György főz és beszélget Fiala Borcsával, szívvel, lélekkel, nudlival, dióval és barackkal.