Bangó Margit: Egy maximalista őrült vagyok – Az élet sava Borcsa
Hogy rögtön az elején eláruljak egy kulisszatitkot: rendszeresen szoktunk azon lamentálni, hogy Az élet sava Borcsa valójában beszélgetős műsor, ahol főzünk, vagy főzős műsor, ahol beszélgetünk? Nos, ezúttal azt hiszem, sikerült megvalósítani a tökéletes harmóniát, hiszen vendégemmel, Bangó Margittal rengeteget és sok mindenről beszélgettünk, ám mivel mind a ketten „tyúkanyó típusok” vagyunk, és imádunk etetni és enni, ezért vissza-visszakanyarodtunk az ételekhez is. Ez egy olyan adás lett, ahol szinte érzed annak a temérdek ételnek az illatát, amik a Bangó család konyhájában elkészülnek: ilyen a kukoricás töltött káposzta, a „lenyúzott” tyúkhúsleves vagy a tyúkgulyás is. Ezen kívül természetesen szóba került a karantén (és a karanténkilók), hogy melyik Margit kedvenc országa és miért, de az is, hogy milyen volt Anthony Bourdainnek főzni. És vajon végül mit szólt a hagyományos konyhát kedvelő énekesnő a modern, spanyol pizzaszerűséghez? Az élet sava Borcsa konyhájában Bangó Margit, vagyis „Margit mama” és Fiala Borcsa.