WMN Zizi
WMN Zizi

8+1 fura dolog, amiért csodálatos szülőnek lenni

WMN Zizi – 2022.11.03. – TF

Gyakran mondjátok, hogy mindig csak az undi dolgokat vagy a nehézségeket emlegetjük, ha a szülőségről van szó. Hát, tessék!

Sorban állni a telefonfülkéhez Balatonon, felhívni a pontos időt – Dolgok, amiknek az emléke is kihal majd velünk

WMN Zizi – 2022.11.01. – FB

„Nejlon iskolaköpeny, vasalónyommal finoman gazdagítva.” – A nosztalgiavonaton nincsen fék! És te mire emlékszel a '80-as évekből?

Chuck Norrisnál csak egy ember keményebb: Chuck Norris 101 éves anyukája!

WMN Zizi – 2022.10.24. – NA

„Két férje, egy mostohafia, két unokája és az egyik öcsém halálát is átvészelte. Többször volt rákos, és nagyjából harminc különböző műtéten esett át számos egészségügyi problémája miatt – és mégis itt van” – írta Chuck Norris egy megható posztban édesanyja századik születésnapja alkalmából.

Nem jó árnyalatú a kutya! – 11 + 1 ok, amivel párok terápiára mentek

WMN Zizi – 2022.10.22. – FB

Jó, hát a hatostól totál kész vagyunk!

WMN kvíz: A burmai horoszkóp melyik állata vagy?

WMN Zizi – 2022.10.22. – TF

Hallottál már a burmai horoszkópról, ami az alapján osztja fel a személyiségtípusokat, hogy a hét mely napján születtek? Ha eddig nem, most majd fogsz. Tóth Flóra kvíze pedig nem azt firtatja, hogy melyik napon születtél, hanem hogy melyiken kellett volna. Közepesen komolyan vehető tartalom.

Brad Pitt fojtogatta a fiát? Lehetséges. És az, hogy Angelina Jolie hazudik? Az is. – A Brangelina-válás újabb fejezete

WMN Zizi – 2022.10.12. – SzAE

Brad Pitt nem lehet egy bántalmazó iszákos! És Angelina Jolie nem lehet egy őrült hazudozó. Vagy mégis? Vagy mégsem? Akarjuk tudni valóban az igazságot? Szabó Anna Eszter szerint nem biztos. Merthogy:

Törökország és én, mint egy régi házaspár – Rendhagyó memoár

WMN Zizi – 2022.10.09. – WMN

Vendégszerzőnk hat évig élt, tanult és tanított Törökországban, és azt mondja, ezalatt olyan lett a viszonya az országgal, mint egy öreg házaspárnak: morgolódik miatta sokat, de tiszta szívből szereti. És most elmeséli, miért:

WMN-kvíz: Egyke vagy, elsőszülött, középső testvér, vagy a legkisebb?

WMN Zizi – 2022.10.08. – TF

Tíz kérdésből megmondjuk, hogy a személyiséged alapján hányadik gyerekként születtél. A pénztártól való távozás után elfogadunk reklamációt, ugyanis a tudósok máig vitatják, hogy a születési sorrend mennyire határozza meg azt, milyen emberek vagyunk.

< 6 7 8 9 10 11 12 >