WMN Zizi
WMN Zizi

Deli Csenge: Romantikus vadkemping helyett menekülés a szúnyogok elől – WMN-naplók

WMN Zizi – 2021.07.04. – DCS

Az megvan, hogy két – egyelőre nem túl gyakorlott – túrázó elindul a naplementébe romantikus egyéjszakás vadkempingezésre? Aztán jönnek a szúnyogok…

„MegBízott intézményvezető helyett megHízott intézményvezetőt gépeltem a név alá” – Jocó bácsi és kollégái vicces baklövései a tanév végének örömére

WMN Zizi – 2021.07.03. – BJ

„A sokadik bizonyítvány után már csak a keltezés és aláírás volt hátra. Így lettem osztályfőnökként Budapestné.”

Irodalmi kvíz: teszteld a tudásod egyik legnagyobb írónkról a WMN-nel!

WMN Zizi – 2021.07.02. – CSA

Szórakoztatás és ismeretterjesztés – mindkettő megvan ebben a kvízben. Hány helyes válaszotok volt?

„Próbálj meg dolgozni egy Pókembernek öltözött 4 évessel” – Ma van a „vidd be a munkahelyedre a gyereked” világnap

WMN Zizi – 2021.06.28. – TF

Vannak haszontalan világnapok… meg vannak olyanok, amik később válnak okafogyottá. De vajon elég idő telt el a karantén és a home office óta, hogy már tudjunk nevetni rajta?

A kalandot néha keresni sem kell, mert magától jön – Egy bakonyi elvonulás története

WMN Zizi – 2021.06.27. – kn

Tudod, hány szót kell kimondania egy nőnek egy nap, hogy levezesse a stresszt? Olvasd el a cikket, és kiderül:

Ganéjszag nélkül nincs hamburger! – Falusi élet egy fiatal lány szemével

WMN Zizi – 2021.06.26. – WMN

„Az se rossz, ha madárcsicsergésre ébredünk, de a kombájnok hajnali hangja számomra az igazi ASMR-élmény, ahogy az öntözők, a fűnyírók, a tyúkok, kakasok zaja is az. Szeretem, amikor előkerülnek a falusi ridikülök, vagyis a gyomvágók. Ha egy felbőg, akkor hamarosan további kettő követi. Ha még egy fűrész vagy egy flex is belehasít, az valóságos szimfónia.” Nagyon mulatságos, tündéri beszámoló saját rajzokkal egy feketenyéki lánytól, aki elmeséli, milyen az élete egy mai fiatalnak egy kicsi faluban, ha kitör a nyár.

Kurucz Adrienn: Nyaralunk, pakolunk (válunk?)

WMN Zizi – 2021.06.25. – KAd

„Az előzmények ismeretében immár nem nehéz kikövetkeztetni, hogy mindent, amire a papíron, ceruzán, rejtvényen, telefonon, töltőn, fülhallgatón, pótfülhallgatón, kék tornacipőn és kapucnis pulcsin kívül a családi nyaraláshoz (szerintem) szükség van, azt én lapátolom be a bőröndökbe. Mikor ezzel végeztem, a férjem kikocog az autómobilhoz, és akkurátusan elhelyezi a lezárt pakkokat a csomagtartó és az utastér különböző részein (ebben a tetriszezésben verhetetlenek a férfiak különben), majd random kérdéseket tesz föl bizonyos tárgyak bőröndbéli helyzete avagy hiánya felől, ami nagyon hasznos lenne, ha nem durranna el az agyam a második vagy a harmadik tétel környékén a bizalmatlanságból fakadó felháborodás okán."

< 3 4 5 6 7 8 9 >