WMN Zizi
WMN Zizi

Teremtő napok a retrográdban? – Nagy Nyári Gonoszkóp

WMN Zizi – 2023.07.02. – TF

Hogy boldogultatok eddig nyaranta anélkül, hogy mi megmondtuk volna, mire számíthattok a csillagjegyetek alapján? Nem tudjuk, de most pótoljuk ezt a hiányt!

Te is így tudod? – 9 történelmi „tény”, amely valójában nem igaz

WMN Zizi – 2023.06.28. – DD

Kik építették valójában a piramisokat? Hány napkeleti bölcs érkezett a Kisjézushoz, és mi közük a spanyoloknak a spanyolnáthához? Lehet, hogy nem az a helyes válasz, amely elsőre eszedbe jut:

Kurucz Adrienn: Nyúl, aki nem vezet?!

WMN Zizi – 2023.06.26. – KAd

„Mondhatja egyáltalán bárki is a XXI. században, hogy nem vezet? Elfogadható indok az, hogy szorongással tölti el a vezetés?” Vagy ez maga a lúzerség? Ezen töpreng Kurucz Adrienn, akinek sok éve van jogosítványa. A fiókban.

Tetoválások és a művészetterápia tanulságai: így kapcsolódhatnak össze

WMN Zizi – 2023.06.23. – TD

Johnny Depp azt mondta: a teste egy könyv, amin a tetoválások a történetek. De mi van akkor, ha csak azért szeretnénk magunkra varratni valamit, mert tetszik?

A szultán kipipálta a világ összes országát, úgyhogy alapított egy sajátot

WMN Zizi – 2023.06.19. – DD

Abszurdisztán, akarom mondani, Slowjamastan egy pici ország a kaliforniai sivatagban, amelyet egy önjelölt szultán irányít, aki egyébként civilben DJ. (Megnyugtató némiképp, hogy nem csak mi kaptunk napszúrást.)

Csak pár száz forint, és megváltoztatta az életemet!

WMN Zizi – 2023.06.10. – TF

Nem túl drága, de nagyon „lájfcséndzsing” (életminőség-javító) apró tárgyak, aminek köszönhetően napsugarasabb vagy sokkal könnyebb lett az életünk. Vagy mindkettő. Kihagytunk valamit?

Minden látszat ellenére, egyáltalán nem könnyű hivatásos sellőnek lenni

WMN Zizi – 2023.06.04. – DD

Nem elég uszonyban feszíteni a vízben vagy egy sziklán, rengeteg akadályt kell legyőznie annak, aki igazi hableány akar lenni. Hogy mi mindent, az kiderül a Hivatásos sellők című dokumentumfilmből:

A gyerekeket egyáltalán nem érdekli Ariel bőrszíne, a film viszont kicsit hosszú nekik

WMN Zizi – 2023.05.29. – TF

Újragondolt Ariel, kibővített történet, téves korhatáros besorolás, dögös Triton, és néhol jól, néhol kevésbé jól működő okító szándék – Tóth Flóra egy csapat gyerekkel nézte meg A kis hableány élőszereplős változatát.

< 3 4 5 6 7 8 9 >