WMN Zizi
WMN Zizi

Öltöztet és olykor vetkőztet: egy ikonikus ruhadarab születésnapjára

WMN Zizi – 2021.02.16. – TF

Ki más írna cikket e témában, mint az a kolléganőnk, aki télen-nyáron viseli a kiegészítőt, amiért pár évtizede még ölni tudtak volna a nők – de legalább a heti fizetésüket odaadták érte.

„Szívem, ez a kazán kuka” – Amikor egy jó szaki családtaggá válik

WMN Zizi – 2021.02.11. – MK

Házi Marishka Kondónk (alias Marossy Kriszta kolléganőnk) ezúttal közös téli sportunknak, a kazánjavíttatásnak hódol, és úgy tűnik, szerelő helyett egy életvezetési coachot kapott egy bizonyos Egon személyében. Elmeséli. (Szerintünk olvassátok el.)

„Így tudtam meg, hogy öt éve egy barna házban lakom” – 15 meglepő színvakvallomás

WMN Zizi – 2021.02.10. – FB

Miért épp kék színű lett a Facebook? Mennyire férfiprobléma a színtévesztés? Elveszítheted az életed során a színek látását? És mi okozza a legtöbb problémát egy színvak orvosnak?

A bezártságban igényünk lett a művészetre – 5 stílusirányzat, amit a pandémiának köszönhetünk

WMN Zizi – 2021.02.03. – SZL

„Minden digitális robbanást egy analóg hullám követ. Igényünk van arra, hogy eltávolodjunk a kütyüktől, és kézzel készítsünk valamit, és/vagy kézzel készített dolgokkal vegyük körbe magunkat.” Nektek melyik a kedvenc alkotótevékenységetek vagy stílusotok?

Kormos Anett: Az új cipő

WMN Zizi – 2021.01.31. – KA

Semmi különös. Csak egy párbeszéd. Valaki otthonából. Bárki otthonából.

Túl sokat mondjuk a gyerekeinknek, hogy „szeretlek”? (Vagy túl keveset?)

WMN Zizi – 2021.01.29. – TF

Ma már talán fel se kapjuk a fejünket, ha egy amerikai filmben a szereplők egy „szeretlek”-kel köszönnek el egymástól, akkor is, ha csak kiszaladnak a boltba. Megszoktuk, holott korábban ez mifelénk szokatlan jelenség volt. Ma már talán nem annyira az. Olvassátok el Tóth Flóra izgalmas írását a generációk különböző érzelemkifejezési módjáról, Hollywood hatásáról, a szavak erejéről, és arról, hogy a szakértőink szerint jó-e az nekünk, ha a „szeretlek” az új „szia”.

„Anyám elutazott, és én elvesztettem a szüzességemet” – Tinikorunk emlékezetes napjai szülők nélkül

WMN Zizi – 2021.01.27. – TF

A legtöbbünknek van legalább egy tinikori vadházibuli-emléke… és minden bizonnyal a házigazda szüleinek is. Upsz. Vicces sztorik azokról a napokról (órákról), amikor szülők nélkül maradtunk otthon, még nem egészen felnőttként. Na jó, nagyon nem felnőttként. Tinik szüleinek kötelező olvasmány.

< 3 4 5 6 7 8 9 >