WMN Zizi
WMN Zizi

Törökország és én, mint egy régi házaspár – Rendhagyó memoár

WMN Zizi – 2022.10.09. – WMN

Vendégszerzőnk hat évig élt, tanult és tanított Törökországban, és azt mondja, ezalatt olyan lett a viszonya az országgal, mint egy öreg házaspárnak: morgolódik miatta sokat, de tiszta szívből szereti. És most elmeséli, miért:

WMN-kvíz: Egyke vagy, elsőszülött, középső testvér, vagy a legkisebb?

WMN Zizi – 2022.10.08. – TF

Tíz kérdésből megmondjuk, hogy a személyiséged alapján hányadik gyerekként születtél. A pénztártól való távozás után elfogadunk reklamációt, ugyanis a tudósok máig vitatják, hogy a születési sorrend mennyire határozza meg azt, milyen emberek vagyunk.

„Az exemmel hat különböző atomszexista és végtelenül bugyuta animét néztem végig” – Áldozatok, amelyeket a párunkért hoztunk

WMN Zizi – 2022.10.02. – KC

Összegyűjtöttük a szerkesztőségben, ki mekkora áldozatokat hozott már annak érdekében, hogy a párja kedvére tegyen. Vajon kinek kell mindennap focit néznie, és ki az, aki egy egész hangoskönyvet készített a szerelme kedvéért? Olvassátok el a cikkben, aztán pedig írjátok meg a ti történeteiteket!

Az elmúlás illatai – Az ősz aromái az emlékeinkbe és a szívünkbe is behatolnak

WMN Zizi – 2022.09.30. – FB

Ennél illatozóbb cikket ma biztosan nem fogsz olvasni!

WMN-kvíz: Te melyik szereplő vagy a Váratlan utazásból?

WMN Zizi – 2022.09.28. – CSA

Gus Pike, Felicity King, Sarah Stanley vagy valaki más? Rendkívül komoly személyiségtesztünkből most kiderül, ki vagy gyerekkorunk kultsorozatából!

A legnagyobb égések az online térben, avagy mire a legtöbb ember megissza a reggeli kávéját, én már biztosan bejelöltem magamat valakinek a Facebook-profilképén

WMN Zizi – 2022.09.27. – KAA

Véletlenül lájkolni az ex új kedvesének fotóit? Szexi fotót küldeni a szerelmünk apukájának? Megszórni pikáns ajánlattal az üzletfeleket? Neeeem, ilyen soha nem történhet velünk igaz?! Csak másokkal… Olvassátok el a hajmeresztő történeteket, aztán elő a tieitekkel!

Amikor a futár azzal indított, hogy a Jézuska ajándékot hozott… – Kedvenc kalandjaim a házhoz szállítással

WMN Zizi – 2022.09.26. – TF

Ismerünk szuperjófej, megbízható futárokat, akikkel lassan haveri viszonyba kerülünk. Meg olyat is, sajnos, aki „itt” van, de nem ott, ahol lennie kellene, nem találja, nem tudja, és egyébként is, nem látja a megjegyzést, olyan csomagot hoz, amit nem rendeltünk, de nem viszi el, amit visszaküldenénk. Aki rendelt már életében házhoz, szerintünk tud azonosulni Tóth Flóra kalandjaival.

Kurucz Adrienn: A kaparászással ne törődjenek! – Novella egy romantikus hétvégi kiruccanásról

WMN Zizi – 2022.09.25. – KAd

Amikor az érkezésed után pillanatokban kiderül, hogy finoman szólva rosszul választottál szállást. Mégis maradsz.

< 4 5 6 7 8 9 10 >