1. Az ingyenélő

Étterembe mentünk, de ő egész végig a telefonján lógott. Még mikor beszélgettünk, akkor is. Gondolom, úgy képzelte, kap egy ingyen vacsorát. Máskülönben mi értelme lenne elmenni valakivel randizni, ha meg sem akarod ismerni az illetőt?

2. Rossz helyen, rossz időben

Egyszer első randin moziba mentem egy lánnyal (az ő ötlete volt, és nem túl jó). Késett, és mire befutott, már elkezdődött a film. Aztán dumálni kezdett a tömött moziban. Nem szóltam rá vagy ilyesmi, de az egyszavas válaszaimból kiderülhetett, hogy nem tartom alkalmasnak a helyet a csevegésre. A film felénél felpattant, és kijelentette, hogy nyilvánvalóan nem érdeklődöm iránta. Igaza volt.

3. Kéretlen őszinteség

Egyszer elmentem egy hölggyel randizni, akit online ismertem meg. Három dologról volt csak képes beszélgetni:

A kisállatairól.

Az exéről.

A legutóbbi fosós-hányós vírusáról.

Nem volt következő találkozónk.

Talking Demi Lovato GIF - Find & Share on GIPHY

4. Egyenpóló

Hazafuvaroztam, mert nem kocsival volt, és megkért, hadd ugorjon be valahová… hogy felcsípje az összepasszoló trikókat, amiket magának és az exének csináltatott.

5. Baby bumm!

A nőnek volt egy egyéves gyereke, és sokat mesélt a rettentően csúnya válásáról. Amivel nem is lett volna probléma, amíg ki nem derült, hogy azért váltak el, mert a gyerek nem a férjétől volt…

6. Hangalámondás

Amikor megnéztük a Haragot a moziban, a csaj végig hangosan olvasta a feliratozást. Nem tudtam eldönteni, hogy azért, mert azt hiszi, én nem tudom elolvasni, vagy mert szüksége volt rá, hogy hallja, hogy hangzik a szöveg. Abban viszont azonnal biztos voltam, hogy nincs szükség még egy találkára.

7. A szuperérzékeny

Egyszer találkoztam egy lánnyal az egyetemről, aki azzal kezdte az egész vacsorát, hogy bejelentette, kizárólag kézzel hajlandó bármit enni, és egyáltalán nem használ evőeszközöket, mert neki olyan szuper fejlett az ízlelőkészsége, hogy megérzi az ételen a fém ízét.

Nem lett volna ezzel semmi para, ha olyan kajákat rendel, de jelen esetben végig kellett néznem, hogyan eszik meg tíz ujjal egy szelet lazacot és hozzá vadrizst. Mint egy kibaszott Gollam…

8. Kiment a fejéből

A második randira elfelejtette levenni a jegygyűrűjét.

9. Az időhiányos

Olyan sötét volt a fogsora, mint az éjszaka. Nem volt semmi betegsége vagy ilyesmi, egyszerűen csak „nem volt ideje” fogat mosni. A képeken persze nem látszott a foga.

Black And White Smile GIF by Okkult Motion Pictures - Find & Share on GIPHY

10. Családi kép

Ő: Haha, alig várom, hogy megismerd a bátyámat, nemrégiben került ki a sittről, ahová azért vitték be, mert heroinnal kereskedett.

Én: De nem azt mondtad, hogy az öcséd volt heroinfüggő?

Ő: Na, ja, vajon mitől lehetett az?

Na, itt koccoltam le.

11. Hárman párban

A kórházban ismertem meg – én egy sérüléssel kerültem be, és ő vett tőlem vért. Elhívtam moziba és vacsorázni, és tök jót dumáltunk képregényekről meg filmekről. Kezdtük egymást jobban megismerni, flörtölgettünk – nyilvánvalóan klassz randi volt az egész. A végén mondtam neki, hogy szeretném megismételni a dolgot, mire azt felelte, a vőlegénye valószínűleg nem örülne neki.

12. Alamizsna

Azt mondta, ad nekem egy esélyt, mert egy közös ismerősünk szerint aranyos vagyok. A csaj klasszisokkal jobb volt nálam, ezzel mindketten tisztában voltunk. De végig úgy viselkedett, mintha szívességet tenne nekem azzal, hogy eljön velem vacsorázni. Ha nem örül, hogy velem lehet, akkor én sem igazán lelkesedem a dologért.

Sexy Black And White GIF - Find & Share on GIPHY

13. Ki mint vet

Nővérke volt, akit a Tinderen ismertem meg. Elmondta, hogy gyűlöli a betegeit, és néha direkt tudomást sem vesz róluk hosszú órákon keresztül. Hát, én sem kértem belőle többet.

14. Aprócska probléma

Terhes volt, de mondta, hogy nem kell aggódnom, az apa úgyis a sitten van.

 

Forrás: ITT

 

Fiala Borcsa

 

Ha tetszett ez az írás, olvasd el szerzőnk másik cikkét, ami a személyes tapasztalatairól szól: Melyik az a mondat, aminél garantáltan lekoccolnak a pasik?