WMN Szpsg
WMN Szpsg

Szabó Anna Eszter: A traumáink átrajzolják a tükörképünket

WMN Szpsg – 2023.07.03. – DTK

Egy kislány, aki rendszeresen azt hallja: milyen gyönyörű. Egy kiskamasz, akinek a testéhez nem jól közelednek. Egy fiatal nő, akinek erőszakkal átlépik a határait. Egy kétgyerekes anyuka, aki próbálja végre visszavenni a kontrollt az emlékei, az érzései és a tükörképe fölött. Szabó Anna Eszterrel D. Tóth Kriszta beszélgetett.

Krajnyik Cintia: Sokkal jobban szeretem most a külsőm, mint tíz évvel ezelőtt

WMN Szpsg – 2023.06.26. – KAd

„A saját tükörképem mindig önreflexió. Nemcsak arról, hogy néz ki az arcom, a testem, hanem hogy hol tartok most az életemben, hogyan dolgoztam meg a múltam, és a korábbi események hogyan hatnak ki a jelenemre” – mondja szépségportréról szóló sorozatunk legújabb részében Krajnyik Cinti.

Csepelyi Adrienn: A testemmel előbb voltam jóban, mint a lelkemmel

WMN Szpsg – 2023.06.19. – DTK

Egy mellében talált csomó kapcsán tanult meg nem könyörtelen lenni a testével, később egy betegség hozta el a felismerést, hogy a lelkének is jár a segítség és a megértés. Csepelyi Adrienn – nem csak a képeken retus nélkül.

A fogyás általában nem varázslattal történik

WMN Szpsg – 2023.06.16. – KK

Az emberek többsége többnyire nem mindig ugyanannyi kiló, és sokan vannak, akik nem elégedettek az aktuális súlyukkal. A közösségi média ezért tele van gyors sikert ígérő csodamódszerekkel, (szinte) energiabefektetés-mentes életmódváltásokkal, és persze sikersztorikkal. De mi kell valójában ahhoz, hogy belevágjunk és kitartsunk?

Miért érdekesek egy 82 éves színésznő pucér fotói?

WMN Szpsg – 2023.06.16. – TF

Meghökkentő és sokkoló, vagy épp ellenkezőleg, a normális testeket normalizáló fotók? Döntsétek el ti, mit láttok bennük.

Fiala Borcsa: Egyre tisztábban látom a tükörben az anyukámat

WMN Szpsg – 2023.06.12. – KAd

Fiala Borcsa a WMN egyik legszínesebb egyénisége. Minden szempontból. Mit tesz meg azért, hogy elégedett legyen a külsejével, és mire nem hajlandó? Mikor érezte magát életében a legszebbnek? Teste mely részletével barátkozott meg nehezen? Olvassátok el az interjút, és megtudjátok!

Négy éve nem használok sampont, és a hajam végtelenül hálás ezért!

WMN Szpsg – 2023.04.29. – SzAE

Anna Eszter 2019-ben számolt be arról, hogy leállt a hagyományos hajápolási termékek használatával. Most pedig megírta, mi változott azóta:

Jakabos Zsu: „Néha elgondolkozom azon, hogyhogy én még mindig itt vagyok az uszodában”

WMN Szpsg – 2023.04.15. – KAd

Kamaszként fiús volt, 185 centis, rövid hajú, széles vállú, és jobban érdekelték az autók, mint a Barbie-k. Őszintén meglepte a váltás, amikor egyszer csak megkapta a „legszexibb úszónő” állandó jelzőt, amely azóta is sajátja. Olimpikon úszónkkal beszélgetett Kurucz Adrienn.

< 1 2 3 4 5 6 7 >