WMN Life
WMN Life

Háromezer forint egy szem eperért, százezrek egy ananászért – virágzik a luxusgyümölcsök piaca

WMN Life – 2024.06.12. – DD

Egy középkategóriás telefon, de akár egy használt autó árát is el lehet költeni néhány szem gyümölcsre: a luxusgyümölcsök piaca egyre nő.

„Mindig úgy gondoltam: nem szégyen a gyerekedtől tanulni” – Takács Dalma és édesapja beszélgetése

WMN Life – 2024.06.12. – TD

Takács Dalma azt mondja, neki az édesapja a legjobb barátja. A közelgő apák napja apropóján beszélgetett vele apaságról, apa-lánya kapcsolatról, gyereknevelésről.

Csepelyi Adrienn: Üzenet a károgóknak, avagy Európa-bajnokság és Szoboszlai-lufi

WMN Life – 2024.06.12. – CSA

A most kezdődő Európa-bajnokság előtt felerősödött a károgók hangja: ők azok, akiket a nyilvánvaló tények sem zavarnak meg, és bármit megtesznek, nehogy örülniük kelljen egy sportsikernek.

A férfi szabad, a nő szabados: még mindig megítélik, ha váltogatja a partnereit, és kísérletező az ágyban

WMN Life – 2024.06.11. – ZKB

A „slut era” – szabad fordításban „ribanckorszak” – angolszász kultúrkörben elterjedt kifejezés, a „hot girls summer” és az amerikai filmekből ismert „ami Vegasban történik, az ott is marad” női, modern kori megfelelője. Az(ok) az időszak(ok) egy nő életében, amikor függetlenként, kötöttségek és szégyenérzet nélkül, szabadon éli meg saját szexualitását. Ahogy az elnevezés is mutatja, súlyosan stigmatizált jelenségről van szó.

Kurucz Adrienn: Ezernyi emogyerek, a Palaye Royale-fiúk meg én

WMN Life – 2024.06.10. – KAd

Folytatódik a Potyautas a koncerten sorozat: főszerkesztőnket ezúttal Palaye Royale-koncertre vitte a gyereke, hogy képet kapjon az emo életérzésről.

„A kövér nők odaadóbbak az ágyban” – a mérgező előítéletek még mindig velünk élnek

WMN Life – 2024.06.10. – ZKB

A testpozitív hozzáállás nem a túlsúly idealizálását jelenti. Hanem azt, hogy mit gondolunk, mit mondunk, mennyit engedünk meg magunknak másokkal szemben. Z. Kocsis Blanka nap mint nap tapasztalja, hogy még mindig rengeteg mérgező előítélet él a túlsúlyos nőkkel kapcsolatban. Különösen a szex terén.

„Nem vagyok egy ősanyatípus” – mégis mit jelent ez? És miért érzünk anyaként annyi bűntudatot?

WMN Life – 2024.06.09. – KK

Két gyerekkel a bennem élő anyakép azóta is folyamatosan változik, alakul, visszacsatol, újraterveződik, és közben naponta úgy harmincszor kérem számon magam azért, mit és hogyan csinálok. Aztán próbálom magammal megbeszélni, hogy ne tegyem.

Az operaénekes, aki ezermesternek állt: Szabó Péter saját kezűleg épített fa- és elektromos autót

WMN Life – 2024.06.09. – BSz

Szabó Péter még csak nem is mérnök: asztalosmesterből lett operaénekes, abból pedig „autókészítő”. Megvalósította a „felnőttek álmát”, és olyan elegáns, letisztult, impozáns járgányt épített saját kezűleg, aminek még Nagy-Britanniából is a csodájára járnak.

< 1 2 3 4 5 6 7 >