WMN Life
WMN Life

Kiskutyákkal hatásosabb a jóga? – A Puppy Yoga Hungary óráján jártunk

WMN Life – 2024.03.02. – BB

Van-e helye a jógateremben egy kiskutyának? Na és tíz kiskutyának? Könnyítik, vagy pont hogy nehezítik a gyakorlást az állatok? Barna Bori kutyás jógaórán járt, és most elmeséli, milyen volt. (Figyelem: már csak a fotók miatt is érdemes pár percet szánni a cikkre.)

A naplóírással újratanulhatjuk önmagunkat

WMN Life – 2024.03.02. – SzHA

„Ha naplót írsz, végig tudod nézni, ahogyan felnőttél. Ez a hely, ahol őszinte lehetsz, minden előítélet nélkül beszélhetsz.”

Tóth Flóra: Először neked kell elhinned, hogy elég jó szülő vagy

WMN Life – 2024.03.01. – TF

Szülőként az első időkben azt éled meg, hogy mindenki kompetensebb nálad. És nemcsak a szakemberek (akik ellentmondásos dolgokat javasolnak), hanem a szomszéd néni is, aki ugyan 35 éve, de már szült. Nehéz így megtalálni a szülői magabiztosságot, önbizalmat.

A szex és az erőszak ötvözete az új trend – Beszélgetés a sötét románcokról

WMN Life – 2024.03.01. – SzAE

Hogy lehet romantikus kategóriában listavezető egy olyan könyv, amiben annyira durva dolgokat művel a főhős a „szerelmével”, hogy ki kellett tenni a könyv elejére a „megrázó tartalom” kifejezést? Anna Eszter most erről kérdezte pszichológus édesanyját, Kazimir Ágnest.

A szerencsejáték-függő gyerek módjára várja a csodát, és ez felnőttkori elakadást jelezhet

WMN Life – 2024.03.01. – SE

Magyarországon 300 ezren súlyos, 800 ezren pedig mérsékelt játékfüggők. Ehhez képest a szerencsejáték nemcsak legális, de hirdetik is, sőt, a politikusok még adómentessé is tették a lottónyereményeket, hogy fokozzák a részvételi kedvet.

A bankelnök, akit soha nem látni nyakkendőben, és az irodájában ott a jógamatrac – Fáy Zsolttal beszélgettünk

WMN Life – 2024.03.01. – TD

Nyithatsz náluk számlát, vehetsz fel náluk hitelt, de akkor is szeretettel várnak, ha jógáznál, vagy csak egy vegán ebédre vágysz. A misszióstudat mindent áthat, amibe Fáy Zsolt belevágja a fejszéjét: legyen szó bizniszről, gyereknevelésről vagy fesztiválszervezésről.

Ezért találunk nehezen párt – legalábbis egy új kutatás szerint

WMN Life – 2024.02.29. – KAd

Mi az a képesség, amivel – ha megvan bennünk –, jobb esélyekkel indulunk a társkeresésben? Egy új kutatás szerint:

Nők, akik azért nem vállalnak gyereket, mert rettegnek a szüléstől – minden, amit tudni érdemes a tokofóbiáról

WMN Life – 2024.02.29. – TD

Van, akinek euforikus élmény a szülés, és van, akinek szörnyű trauma. És olyan is, aki annyira retteg az utóbbitól, hogy inkább lemond a gyerekvállalásról is miatta.

< 1 2 3 4 5 6 7 >