WMN Life
WMN Life

A LeProtti-módszer: így neveltek szuperhősöket Amerikában

WMN Life – 2023.12.03. – CSA

Mindennapos testnevelés? Ugyan! Nézd meg ezt…

A figyelem vált a legértékesebb valutánkká, csak nem biztos, hogy tudjuk, hogyan kell használni

WMN Life – 2023.12.03. – KC

A figyelmünk állandóan ezerfelé irányul, miközben egyre többet szorongunk, rosszkedvűvé és nyűgössé válunk, mert nem tudjuk megfelelően ellátni a feladatainkat. Ismerős? Hogyan tudunk összeszedettebbek lenni, és újra a jelenben létezni?

Wilson Luca: Felnőtt pillanatok, amikor legszívesebben visszabújnék anyám méhébe

WMN Life – 2023.12.02. – WL

Szép csendben feláll a történetünk, amelyben nincs mesés gazdagság, fényes hírnév, és úgy általánosságban, semmi, de semmi rendkívüli vagy grandiózus, mint gyerekként hittük. Csak színtiszta, felnőtt élet.

„Az álom olyan, mint egy izgalmas csomag. Megéri kibontogatni” – beszélgetés a rémálmokról

WMN Life – 2023.12.01. – , SzAE

Mit üzennek a rémálmok? Feltétlenül rosszat jelentenek? És mi a helyzet a visszatérő rémálmokkal? Mi a különbség rossz és rémálom között? Erről is beszélget Anna Eszter és pszichológus édesanyja, Kazimir Ágnes néhány igen személyes álom fejtegetése kapcsán.

Esküvő 70, első ejtőernyős ugrás 80 évesen – Muci kalandos élete

WMN Life – 2023.12.01. – TF

Van, aki számára egy kicsit mást jelent a tartalmas időskor, mint amit a legtöbben elképzelnek. Mondjuk, Irma – vagy ahogy Tóth Flóra ismeri, Muci – 80 évesen is azt vallja magáról félig viccesen, hogy ő „nem néni”, mert még fiatal.

„Leginkább magamnak szeretnék megfelelni, és ez lelkileg gyakran megterhelő”

WMN Life – 2023.12.01. – ZKB

„Nemcsak tojást kell tojni, hanem kotkodácsolni is kell” – mondja a Cápák között című műsorból is ismert Balogh Péter (Petya). A befektetővel együtt másokat is arról faggatott Z. Kocsis Blanka, szerintük mi a siker.

Ültethető magbonbon: irodai papírhulladékból készül az egyik legizgalmasabb ajándékötlet, amit idén láttunk

WMN Life – 2023.11.30. – KC

Mi az, hogy magbonbon? Hogyan lesz egy színes cukorkából vagy falat csokoládéból földbe ültetés után fűszernövény? És hogyan lesz egy hobbiból díjnyertes vállalkozás? Ismerjétek meg a kreatív ötlet mögött álló fiatal anyukát, Hagara-Nagy Nórát!

Edzője hitette el Annette Beninggel, hogy kezdő úszóként képes lesz megformálni Diana Nyadot

WMN Life – 2023.11.29. – TF

A színésznőt eddig négyszer jelölték Oscarra, és nagy kérdés, a következő gálán megkapja-e a díjat. Ő maga viszont elég kritikusan viszonyul az Oscar körüli felhajtáshoz és a filmeket népszerűsítő kampányokhoz.

< 1 2 3 4 5 6 7 >